میشه بپرسم این نمره هارو کی داده و کجا دادن؟
خودشون همینجا !!! نمیشه کسی خودش نمره بده به بازیی ؟
میشه بپرسم این نمره هارو کی داده و کجا دادن؟
خودشون همینجا !!! نمیشه کسی خودش نمره بده به بازیی ؟
البته من یه نکته ای هم به حرف های وحید اضافه کنم سعی کنید وقتی اساسین هاتون رو برای ارتقا به مبارزه میفرستید با حریفهای قدرتمند نفرستید اونایی که ستاره هاشون کمه و ضعیف هستند رو به چالش بکشید وقتی از قوی بودن اساسینتون مطمئن بودید به مبارزه بفرستید با حریفهای قویتر.
درضمن وقتی که دیدید اساسینتون امتیازاش یا اورالش پر شده و جایی نیست برید به اقامتگاهتون(همون جایی که با مادر و خاهورتون رفته بودید و همه جم بودید) همون اساسینی که اورالش پر شده رو طی یه مراسمی به یک اساسین واقعی تبدیل کنید که خیلی جالبه و مراسم خاص خودشو داره.
سلام دوستان یه سوال کوچولو داشتم
وقتی داخل رم بناهایی رو میخری ( منظورم همونایی هست که خیلی گرون و بزگ هستن مثلا یه محله رو میخری ) دیگه نمیشه باهاش هیچ کاری کرد ؟ فقط ماله مالیات هست که پول بهت بده ؟ یا میشه اپدیتش کرد ؟ اگه میشه چهطوری ؟
مثل اینکه سوالام زیاد شد شرمنده![]()
سلام .
دوستان این بازی رو از کجا تهیه کنم؟ اینترنتی بخرم؟ از کجا ؟ اگر نه ، تهران کجا برم بازی سالم بگیرم؟
این بازی چند تا سکانس داره ؟ و کلید اون اتاق که فکر کنم اسمش romolus بود که توش یه زره هست کجا باید گیر آورد؟
9 تا...
در مورد اون اتاق قفله هم بگم که اگه به نقشه دقت کنید ابجکت هایی همانند علامت گرگ وجودداره اونا 6 تا هستن با اتمام اون 6 تا ابجکت کلید اصلی اون اتاق قفل شده داده میشه ...برید حتما بگیرید و سورپرایز بشید از چیزی که در داخل اون اتاق هستش
Last edited by Layken; 24-03-2011 at 14:09.
فقط منبعی بر درآمده.
مجموعا 9 سکانس.
اون بناها یا همون لندمارک ها باعث سریعتر شدن نرخ بهبود شهر رم داره که وقتی نقشه رو نگاه می کنی اون بالا جلوی Rome Rebuild نوشته هر چند پول خوبی هم از اونجا گیرت میاد ... کار دیگه ای نمی تونی بکنی باهاشون
در ضمن چون حاکیت شهر دست خانواده بورجا بوده خریدن اون بناها توسط تو و یا درست کردن جاهای خراب شده مثل همون کانال های آب باعث افزایش محبوبیت تو میشه و حاکمیت قبلی بورجا رو نابود می کنه
کسی می دونه قضیه این Da vinci Disappearance DLC چیه؟؟؟ یه مرحله اضافه است؟ تو خود بازی هست یا حتما باید Patch 1.01 اسکیدرو نصب کرد تا این فعال بشه؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)