دوستانی که 512 پارس دارن از شبانشون راضی هستن از 1 تا 7 چقد دان دارن؟ شبانه دیده بان که افتضاح شده آخر این ماهی قراردادم تمومه ارزش داره بیام پارس اشتراک بگیرم
مرسی
دوستانی که 512 پارس دارن از شبانشون راضی هستن از 1 تا 7 چقد دان دارن؟ شبانه دیده بان که افتضاح شده آخر این ماهی قراردادم تمومه ارزش داره بیام پارس اشتراک بگیرم
مرسی
Last edited by yasin 1362; 25-05-2012 at 19:51.
چند روزه که شاتل داغونه. حالا سراسری هم اگه باشه فقط توی شبکه شاتله
برا من پینگ 8.8.8.8 دور و بر 350 هست که قبلاْ هم همینطور بود. سرعت دانلود هم معمولیه. اما الان 33 درصد پکت لاست هم داره که اعصاب آدمو خورد میکنه
نمیدونم پشتیبانی کرمون چطوره ولی من که اینجا هیچوقت برای مشکلات با نماینده شاتل تماس نمیگیرم چون اصلاْچیزی بارشون نیست!
با پشتیبانی تهران تماس بگیرید بهتره. اینطوری لااقل متوجه میشن که چار نفر از سرویسشون شاکی هستن
خاک بر سرا دیروز دیگه کلا قطع بود تا امروز.......
پارس هم زیاد تعریفی نداره
رایگانش 1 تا 7 نیس عزیزم 1 تا 6 هستش
شبی حدود 700 تا 900 مگ بیشتر نمیشه گرفت !!!!
شاتل که دیگه آخرشه...
آقا نمی شه شما که مدیری یه کاری کنی من پست اول این فروم رو بتونم تغیر بدم؟
این اینترنت خراب شده کرمون کی میخواد درس بشه معلوم نیس من که این ماهی با دیدبانت تموم میکنم دیگه سرعت شبانش مضخرف شده
در ارزوی یک پینگ زیر صد می میرم آخر من...
زیر صد برای سرورهای داخلی تازه ...
مرکز سیدالشهداء
244 247
![]()
مرکز کجا بودی؟
به به
سرویس چی؟
از کدوم شرکت گرفتی؟
پیش شمارت چند بود؟
![]()
سلام
من دوستم تازه از یه شرکت جدید اینترنت گرفته که خیلی تعریفش رو میکنه. اسمش عصر انتقاله. من خودم تست نکردم ولی اون قبلا از یه شرکت دیگه میگرفت ( فکرکنم شاتل). الان از این یکی خیلی راضیه. من خودم میخوام شارژم که تموم شه برم یک ماه تست کنم ببینم خوبه یا نه.. کسی از این شرکت گرفته ؟ تست کرده این شرکت رو؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)