تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 451 اولاول ... 347480818283848586878894134184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

داره خودمونی میشه Vespoher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام .

آقا بخرید که اصل جنسه

دیروز لپ تاپ با شدت هرچه تمام تر از دستم ( ارتقاع تقریبا 2 متری ) افتاد رو فرش . گفتم ترکید ولی حتی ریست هم نشد و مثل یه مرد داشت رایت میکرد هنوز

مخلصیم .
    دوست عزیز منظورت n61؟ جدی میگی 2 متر ؟؟؟؟

داره خودمونی میشه Vespoher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من N61 دارم. زمان اجرای بازی دماش به 80 درجه میرسه. بنظر من که استفاده طولانی مدت از لپ تاپ با این شرایط عمرش رو به شدت کاهش میده. اینم اضافه کنم که N61 از طرف شرکت اسوس بعنوان یه لپ تاپ مالتی مدیا طبقه بندی میشه نه گیم. و احتمالا نوت بوک های سری گیم ایم شرکت کولینک قوی تر و در نتیجه صدای بیشتری رو هم خواهند داشت.

در کل نظر من اینه که خرید لپ تاپ واسه بازی اشتباه. شما اگه با پولی که واسه این میدین یه دسک تاپ بگیرین عملکردی چندین برابر بهتر در بازی ها خواهید داشت.

البته من از خرید این لپ تاپ اصلا پشیمون نیستم و با توجه به نیاز کاریم و اختلاف قیمتش با سونی اگر بازم میخواستم انتخاب کنم همینو بر میداشتم.

من بازی Splinter Cell Conviction رو با گرافیک high بازی میکنم دما به 84- 86 میرسه. تازه من از game boost هم استفاده میکنم . فکر کنم یه خورده حرارتش زیاده . لپ تاپ داغ میشه ولی صدای فنش اذیت نمیکنه....
    فکر کنم برای دوام و عمر بیشتر اگه واسه لپ تاپ کول پد بگیریم مخصوصا موقع بازی ها ، قطعات عمر بیشتری میکنند.
    من از این لپ تاپ کاملا راضی ام. فقط چند تا مشکل دارم باهاش.
    1) ویندوزش گاهی اذیت میکنه . وقتی hibernate میکنم و یا گاهی ریستار میکنم . کلی طول میکشه و گاهی هم مجبورم دکمه پاور رو فشار بدم و نگه دارم تا خاموش شه... بعضی اوقات هم کرش میکنه و صفحه آبی میاد
    2) این صدای تق تق که گاهی به گوشم میرسه دارم اذیتم میکنه ... فکر کنم برای هاردش باشه
    3) مانیتورش اختلاف دید تقریبا زیادی داره. البته این زیاد مهم نیست ولی دوتای بالا داره میره رو اعصابم

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

نه بابا 2 میلیون چیه راحت میشه با 1.200 ، 1.300 یه همچین سیستمی رو جمع کرد که چند برابر یه لب تاپ قدرت داشته باشه با بقیه پول هم میشه یه لب تاپ نسبتا خوب برای کارهای به قول شما دانشگاهی خرید که معمولا کارهای سبکی هستند . الان یه Core i7 920 حدود 300 تومن هست 5870 هم نزدیک 400 تومن و یه main ایسوس مثل مال خودم نزدیک 200 تومنه این سه تا گرونترین قطعات کامپیوتر هستند و بقیه چنزها هم قیمتی ندارن (البته من منظورم به کسانیه که کامپیوتر دارن ولی قدیمیه نه اینکه اصلا ندارن) . البته این مورد سلیقه ای هست ولی من خودم دوست دارم که همیشه یه دسکتاپ قوی داشته باشم (هیچی دسکتاپ نمیشه) در کنارش هم اگه پول داشته باشم لب تاپ خوب میگیرم اگه نه که به همین معمولی ها بسنده میکنم .
    ان شاالله که لب تاپتون عمری کار کنه و هرکاری دوست دارین براتون به بهترین شکل انجام بده

هر همه اینا به کنار یه سوال داشتم چون خودم میخوام تو این ماه یه لب تاپ بگیرم . یه چند نفری از مشکل سرعت پایین لب تاپ ناراضی بودن قضیه چیه . البته من خودم تا مطمئن نشدم باورم نشد ولی ویدئوهایی که از یوتوب گرفتم و با مدل F115 سونی مقایسه کردم دیدم که سرعت ویندوز سون (بازی کردن پنجره ها و برنامه ها و ...) در مدل ذکر شده از سونی خیلی بهتر بود ولی ایسوس یکم کند عمل میکرد در مقایسه با مدل سونی . من خودم به حرف اعتماد نمیکنم ولی اینایی که دیدم ویدئو بودن که باور کردنشون راحتتره . موفق باشید .
    حرف شما درست هیچی دسکتاپ نمیشه
    اما شاید یکی خواست بیرون از خونه بازی کنه
    یا تو خونه دراز بکشه رو تختش کار کنه اونوقت چیکار کنه؟
    بعدشم الان بخوای یه دکستاپ قوی جمع کنی 1200 نمیشه
    خیلی بیشتر میشه
    و یه نکته دیگه تا یه چیزو خودتون تجربه نکردین به فیلما و عکسا توجه نکنید
    خیلی از فیلم ها و عکس ها میتونن ساختگی باشن و این فیلم ها اغلب توسط خود برند ها برای خرابکردن برند رقیب درست میشه

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست عزیز منظورت n61؟ جدی میگی 2 متر ؟؟؟؟
    سلام .

تقریبا 2 متر . از دستم افتاد درست جائی که یه پله پائین بود و افتاد رو فرش . حالا شاید شانسی چیزیش نشده . شما تست نکنین یه وقت

مخلصیم.

5. این کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز erno69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بابلسر

پيش فرض

آقایون نظرتون راجع به g51jx چیه؟ پیدا میشه؟ با چه قیمتی؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آقایون نظرتون راجع به g51jx چیه؟ پیدا میشه؟ با چه قیمتی؟
    مدل خوبیه
    سازگار که تو سایتش زده 2400 اما اون قیمت نمی ارزه

آخر فروم باز erno69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بابلسر

پيش فرض g51

مدل خوبیه
    سازگار که تو سایتش زده 2400 اما اون قیمت نمی ارزه
    تو سایت سازگار رزلوشن رو زده 1366*768 درسته؟ تو سایت ایسوس زده full hd !
    اینا که با هم نمیخونه...!!!

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

تو سایت سازگار رزلوشن رو زده 1366*768 درسته؟ تو سایت ایسوس زده full hd !
    اینا که با هم نمیخونه...!!!
    توجه نکردم
    اونا که فول اچ دی نیستن 3d باید باشن
    بزار ببینم
    الان میگم

داره خودمونی میشه molavi88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

یکی به دادم برسه
    امروز لپ تاپ رو وصلش کردم به اینترنت تا ویندوزش آپدیت شه حالا ویندوز از genuine در اومده و پروداکت کی میخواد اون پروداکت کی پشت لپتاپ رو هم بهش دادم ولی درست نشد فکر می کنید مشکل از کجاست؟لپتاپ با گارانتی امرتات هستش

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

g51 jx 3D همین رزولویشنه
    احتمالا برای سازگار یا 3d داره یا اون پک عینکو برداشتن
    ولی مدل نوتبوک باید g51jx 3D باشه
    شایدم اشتباه تایپی شده بجای مشخصات g51jx مشخصات g51 jx 3D زده

---------- Post added at 02:07 AM ---------- Previous post was at 02:04 AM ----------

یکی به دادم برسه
    امروز لپ تاپ رو وصلش کردم به اینترنت تا ویندوزش آپدیت شه حالا ویندوز از genuine در اومده و پروداکت کی میخواد اون پروداکت کی پشت لپتاپ رو هم بهش دادم ولی درست نشد فکر می کنید مشکل از کجاست؟لپتاپ با گارانتی امرتات هستش
    اوه
    چخ مدلی
    n61jq
    ؟
    مگه میشه همچین چیزی
    شاید ویندوزتو عوض کردن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •