دوست عزیز منظورت n61؟ جدی میگی 2 متر ؟؟؟؟![]()
دوست عزیز منظورت n61؟ جدی میگی 2 متر ؟؟؟؟![]()
من بازی Splinter Cell Conviction رو با گرافیک high بازی میکنم دما به 84- 86 میرسه. تازه من از game boost هم استفاده میکنم . فکر کنم یه خورده حرارتش زیاده . لپ تاپ داغ میشه ولی صدای فنش اذیت نمیکنه....
فکر کنم برای دوام و عمر بیشتر اگه واسه لپ تاپ کول پد بگیریم مخصوصا موقع بازی ها ، قطعات عمر بیشتری میکنند.
من از این لپ تاپ کاملا راضی ام. فقط چند تا مشکل دارم باهاش.
1) ویندوزش گاهی اذیت میکنه . وقتی hibernate میکنم و یا گاهی ریستار میکنم . کلی طول میکشه و گاهی هم مجبورم دکمه پاور رو فشار بدم و نگه دارم تا خاموش شه... بعضی اوقات هم کرش میکنه و صفحه آبی میاد
2) این صدای تق تق که گاهی به گوشم میرسه دارم اذیتم میکنه ... فکر کنم برای هاردش باشه
3) مانیتورش اختلاف دید تقریبا زیادی داره. البته این زیاد مهم نیست ولی دوتای بالا داره میره رو اعصابم![]()
حرف شما درست هیچی دسکتاپ نمیشه
اما شاید یکی خواست بیرون از خونه بازی کنه
یا تو خونه دراز بکشه رو تختش کار کنه اونوقت چیکار کنه؟
بعدشم الان بخوای یه دکستاپ قوی جمع کنی 1200 نمیشه
خیلی بیشتر میشه
و یه نکته دیگه تا یه چیزو خودتون تجربه نکردین به فیلما و عکسا توجه نکنید
خیلی از فیلم ها و عکس ها میتونن ساختگی باشن و این فیلم ها اغلب توسط خود برند ها برای خرابکردن برند رقیب درست میشه
سلام .
تقریبا 2 متر . از دستم افتاد درست جائی که یه پله پائین بود و افتاد رو فرش . حالا شاید شانسی چیزیش نشده . شما تست نکنین یه وقت![]()
مخلصیم.
آقایون نظرتون راجع به g51jx چیه؟ پیدا میشه؟ با چه قیمتی؟
مدل خوبیه
سازگار که تو سایتش زده 2400 اما اون قیمت نمی ارزه
تو سایت سازگار رزلوشن رو زده 1366*768 درسته؟ تو سایت ایسوس زده full hd !
اینا که با هم نمیخونه...!!!
توجه نکردم
اونا که فول اچ دی نیستن 3d باید باشن
بزار ببینم
الان میگم
یکی به دادم برسه
امروز لپ تاپ رو وصلش کردم به اینترنت تا ویندوزش آپدیت شه حالا ویندوز از genuine در اومده و پروداکت کی میخواد اون پروداکت کی پشت لپتاپ رو هم بهش دادم ولی درست نشد فکر می کنید مشکل از کجاست؟لپتاپ با گارانتی امرتات هستش
g51 jx 3D همین رزولویشنه
احتمالا برای سازگار یا 3d داره یا اون پک عینکو برداشتن
ولی مدل نوتبوک باید g51jx 3D باشه
شایدم اشتباه تایپی شده بجای مشخصات g51jx مشخصات g51 jx 3D زده
---------- Post added at 02:07 AM ---------- Previous post was at 02:04 AM ----------
اوه
چخ مدلی
n61jq
؟
مگه میشه همچین چیزی
شاید ویندوزتو عوض کردن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)