تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 215 اولاول ... 347480818283848586878894134184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

داره خودمونی میشه majid16367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    پشت دریاها

12

وقتی که اینترنت کانکت میشود جدیدا زمانی حدود 1-2 دقیقه سیستم هنگ میکنه و بعد صفحات باز میشوند ...

علت چیه ؟( مک آفی و سوپرآنتی اسپای وار هم نصب هست)
    کدام برنامه باعث هنگ می شود ( بیشترین مقدار CPU یا RAM را اشغال می کند ) ؟
    این هم از تصویر task manager چیزی معلومه ؟ ...
    Last edited by majid16367; 07-07-2007 at 14:56.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

درمورد تروجان "small.trojan" اطلاعات می خواستم
    با سپاس و چرا اینکه کاسپر تشخیص نداد!

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

وقتی که اینترنت کانکت میشود جدیدا زمانی حدود 1-2 دقیقه سیستم هنگ میکنه و بعد صفحات باز میشوند ...

علت چیه ؟( مک آفی و سوپرآنتی اسپای وار هم نصب هست)

این هم از تصویر task manager چیزی معلومه ؟ ...
    دوست من

هیچکدام از پروسه های شما نه حافظه و نه CPU زیادی مصرف نمی کنند .شما از سه وسیله امنیتی ( دو تایی که گفتید

همراه با Boclean استفاده می کنید که ممکن است با هم سازگار نباشند .شما اول بوکلین را آنیستال کن اگر مشکلت

حل نشد مک آفی را هم آنیستال کن به احتمال زیاد مشکل از یکی از این دوتا ناشی می شود.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

درمورد تروجان "small.trojan" اطلاعات می خواستم
    با سپاس و چرا اینکه کاسپر تشخیص نداد!
    دوست من

کاسپرسکی گونه های مختلفی از این تروجان را می شناسد( شاید بیشتر از هر آنتی ویروس دیگری ) شما به این این آدرس

بروید می بینید که کاسپرسکی 8320 گونه مختلف از این تروجان را در دیتابیس خود دارد !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما باید اول مشخص کنید اطلاعات مربوط به کدام نوع را می خواهید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض Serious problem

Dear friends
    Don kick me out of the forums because of not having written in farsi. the reason is my keyboard doesn't have farsi labels and it takes me hours to type in farsi.
    Please guide me with my problem: my computer was full of different viruses but the mcafee could not detect them and i had problem when it turned on so i have installed kaspersky internet security version7
    on windows xp but the computer does not work after that
    even i can not uninstall it and i don't have access to add and remove programs on control panel. when the computer turns on the message " C:\windows\eksplorasi.exe ( windows can not access to the specified file" appears. I don't know what to do.
    Please help

پروفشنال __Genius__'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

Heyyyyyyyyyyyya
    newest version of mcacfee virus scanner doesn't have good power for Clean your system of different variety of viruses .... this is high recommended for system security that install a firewall can support you'r antivirus .... for solve the problem follow these instructions
    new release of Norton Antivirus can help you and also this is recommended to install Zone Alarm Profesional as you'r system firewall .... another antivirus that have Good power is Kaspersky Antivirus ... and you can install this for detection malwares .... this is very important notice that you must attention it ... your system maybe have a Kernel Mod Rootkit that don't allow you to gain access to your system components ... for this purpose you can install Sophos Anti Rootkit .... install them and allow scanners scan your system as full scan and also scan you'r system in 3 stage ..... these instructions can helpful and if you'r problem didn't solve you should install a new OS ( windows or linux) for solving problem and report you'r result here ... Good Luck

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadmother's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

13 پاک کردن تروجان از Bootable Hard

با سلام در کامپیوتر من تروجانی افتاده من ویندوزم رو پاک کردم و هارد دیسکم رو از اول پارتیشن بندی کردم و دوباره ویندوز رو نصب کردم اما باز این تروجان پاک نشده چون وقتی که وارد ویندوز می شم صفحه ی dekstop و mouse من ظاهر می شه ولی آیکن های دکستاپ وجود ندارند و من باید دکمه های ctrl+Alt+del رو فشار بدهم تا پنجره ی Windows Task Managerظاهر شود بعد وارد تب processes می شم ودر لیست برنامه ها برنامه ی svchost.exe چندین بار تکرار شده من یکی از این svchost.exe را End process می کنم با این کار تمام آیکن ها ظاهر می شود و ویندوز آزاد می شود ولی بعد از گذشت چند دقیقه پنجره ی کوچکی ظاهر می شود که باعث رستارت شدن کامپیوتر می شود
    من فکر کنم که این تروجان در هارد من وجود ندارد بلکه در Bootable hard قرار گرفته لطفا من رو در از بین بردن این تروجان یاری کنید

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

با سلام در کامپیوتر من تروجانی افتاده من ویندوزم رو پاک کردم و هارد دیسکم رو از اول پارتیشن بندی کردم و دوباره ویندوز رو نصب کردم اما باز این تروجان پاک نشده چون وقتی که وارد ویندوز می شم صفحه ی dekstop و mouse من ظاهر می شه ولی آیکن های دکستاپ وجود ندارند و من باید دکمه های ctrl+Alt+del رو فشار بدهم تا پنجره ی Windows Task Managerظاهر شود بعد وارد تب processes می شم ودر لیست برنامه ها برنامه ی svchost.exe چندین بار تکرار شده من یکی از این svchost.exe را End process می کنم با این کار تمام آیکن ها ظاهر می شود و ویندوز آزاد می شود ولی بعد از گذشت چند دقیقه پنجره ی کوچکی ظاهر می شود که باعث رستارت شدن کامپیوتر می شود
    من فکر کنم که این تروجان در هارد من وجود ندارد بلکه در Bootable hard قرار گرفته لطفا من رو در از بین بردن این تروجان یاری کنید
    دوست عزیز

اگر کل هارد را فورمت کرده باشی و بعد از نصب ویندوز و قبل از نصب هر گونه برنامه دیگری این مشکل به وجود آمده باشد

و سی دی نصب ویندوز هم آلوده نباشد مشکلت از ویروس یا تروجان نیست.هیچ ویروسی از فورمت جان سالم به در

نمی برد .

داره خودمونی میشه aryamtz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    پایتخت معنوی ایران.!!کاش نبودم اینجا

12 کمکم کن

ببینم کی میتونه دراین مورد کمکم کنه چند وقته هر دفعه به اینترنت وصل میشم این پیغام ظاهر میشه:19:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by aryamtz; 10-07-2007 at 12:32.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

ببینم کی میتونه دراین مورد کمکم کنه چند وقته هر دفعه به اینترنت وصل میشم این پیغام ظاهر میشه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست عزیز

به p30world خوش آمدی .وقتی عکسی را توی پست خود الصاق می کنی اندازه آن را کوچکتر کن تا نظم تاپیک به هم

نخورد .سیستم شما به احتمال زیاد آلوده شده است .نگفتید از چه آنتی ویروس و آنتی اسپایوری استفاده می کنید و آیا

آنها را آپدیت می کنید یا نه ؟ و آیا چیزی پیدا می کند یا نه ؟ آیا از سرویس پک 2 ویندوز XP استفاده می کنید ؟

در هر حالت فایل زیر را با حجم 208 کیلوبایت داونلود کن و آن را اجرا کن.در صفحه اول گزینه

Do a system scan and save a logfile را انتخاب کن و گزارش اسکن رابه طور کامل اینجا Copy&Past کن:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •