سلام.هیچ راه دیگه ای نیست تا آهنگاش رو استخراج کنیم؟؟؟
چون این برنامه تمام آهنگ ها رو استخراج نکرده...
سلام.هیچ راه دیگه ای نیست تا آهنگاش رو استخراج کنیم؟؟؟
چون این برنامه تمام آهنگ ها رو استخراج نکرده...
سلام . کسی میدونه ماشین GAMPART رو کجا میفروشن؟
دوستان این پیغام هی بالای صفحه تو بازی میاد !!! کجا برمبه A7 از رو نقشه هم که میرم قفله
ایناهاش:
ماشينش رو داري ؟
ماشين مربوط به مسابقات A7
خیر من یه ماشین که همون اول بازی بهم دادن رو دارمو حالا هم یه ماشین دیگه خریدم (از اون فروشگاه غیر معتبر
) Audi هستش !! همون مسابقه ی c4 طلایی رو هم نمیتونستم دیگه شرکت کنم . ماشین قدیمی رو انتخاب کردم . start اون مسابقه باز شد !! اما حالا که باز تو شهر دارم میچرخم و مراحل متفرقه انجام میدم با اون ماشین قدیمیه ؟! پارکینگی چیزی هست که برم اون ماشین که خریدمو انتخاب کنم ؟! کجا ؟!
ممنون میشم .
.
راستی این مسابقه a7 به چه مدل ماشینی احتیاج داره ؟! یه نمونه بگید . پول از کجا بیارم که ماشین های درست و حسابی بخرم ؟!راه پول دراوردن و خریدن ماشین فقط شرکت تو مسابقه و خرید ماشینه ؟!
.
ولی خداییش نمیدونم چرا این بازی خیلی داره بهم حال میدهفقط اگه میتونستم با 60 فریم بر ثانیه باز کنم دیگه محشر میشد
25 تا 35 فریم بر ثانیه اذیت میکنه
![]()
خوب اینم از این فکر کنم تصویر زیر گویای همه چیز باشه... مورد کامپتیتیون هم که از 15/14 هست به خاطر اینه که مولتی پلیر چالنج هاشه که صفر درصده... به طور خلاصه بازی قسمت آفلاینش فول فول تموم شده و هیچ کاری برای انجام نمونده الان دو دلم که 50 هزار تومن مایه تیله کنم واسه قسمت آفلاین یا نه کرایزس 2 هم در اومده یه ذره مردد هستم... از طرفی NFS HP رو هم روی ایکس باکس هنوز تموم نکردم! نمی دونم بیخیال بشم آنلاین این بازی رو یا بچسبم
یه ماشین کلاس A7 بخر... مثلا Alfa Roméo Brera Italia Independent بعد میتونی بری تو مسابقش
اگه هم رو Map میبینی قفله، به خاطر اینه که هنوز با ماشین از روبروش هم رد نشدی (مسیرش آزاد نیست)
از GPS استفاده کن تا بهش برسی... اونوقت قفلش واسه همیشه باز میشه
رامین جان تبریک میگم... بالاخره این بازی سوهان روح رو تموم کردی
قسمت آفلاین منم امروز ختم به خیر شد، با همین درصدها...
یه جورایی دل چرکی موندم سر بخش Multiplayer و کازینو
ولی به نظر من 50 تومن نمیرزه
راستی چجوری با 20 تا ماشین و 3 تا خونه Collection رو فول کردی؟؟ نکنه بعدش همه رو فرختی؟ من حدود 8 میلیون خرجش کردم تا فول شد![]()
والا منم امروز یه اکانت گلد 3 ماهه گرفتم با 4200 تا مایکروسافت پوینت نزدیک 80 هزار تومن برام آب خورد البته 800 تا پوینت رو خرج خرید پس کد فیفا 11 کردم تا الانم داشتم توی لایو فیفا 11 می زدم به بدنالانم برم DLC کازینو رو بخرم اونم 800 تا پوینت قیمتشه اینم بگم 800 پوینت مایکروسافت معادل 12 هزار تومن ما هستش
آره بابا احمق بازی در اوردم افتضاح حالم گرفته شد یه اچیومنت بود نوشته بود Own All Purchesable Cars اسم اچیومنت هم God of Cars بود یعنی می گه همه ماشین های ممکن رو بخر من احمق هم اومدم دونه دونه ماشین های نمایشگاه ها رو می خریدم پولم که تموم میشد اونهایی رو که خریدم رو می فروختم فکر کردم فقط خریدنشون کافیه نگو همزمان همه ماشین ها باید در تملک من باشه خلاصه 11 میلیون رو دود کردم رفت هوا یاخت رو هم توی هاوایی خریدم که بعدشم به دلیل ورشکستگی حاصل از خرید و فروش احمقانه ام واسه یه اچیومنت 50 گیم اسکوری فروختم...
حالا بقیه اش رو گوش کن با خودم گفتم فدای سرم میام کاپ شماره 2 هاوایی رو می برم 5 میلیون میگیرم جبران میشه نگو همون یه بار اول این مبلغ رو میده اومدم بردم دور هاوایی رو هم بابام در اومد زدم ولی 5 میلیوم رو نداد... خیلی بد شد الان باید برم ببینم از آنلاین پول و پله ای می ماسه برام یا نه
ترینر هست ولی فکر کنم برای حداکثر ورژن 86 هست توی گیم کپی مگا ترینر هست اون تا ورژن 86 داره با اون عین آب خوردن می تونی سات ها رو دستکاری کنی و راحت این مرحله کوفتی پایین اومدن از کوه رو رد کنی یادم انداختی حالم بهم خورد اونقدر توی اینجا ضجه زدم که نگو دیگه اواخر می کوبیدم به سرم اشکم در اومده بود فکر کنم تا مرز جنون رفتم وای وای نگو نگو
اقا این نمایندگی بوگاتی کدوم جزایر هست؟؟؟یکی روی نقشه معلوم کنه
توی کفم
توی هر دوتا جزیره هست همه نمایندگی ها توی هر دوتا جزیره هستند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می تونید همه ایکن های روی مپ رو توی هر دو جزیره ببینید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)