گرافیکش نسبت به fifa11 برای کنسول چجوریه؟
نسبت به pes2011 پیشرفتتی داشته از نظر گرافیک؟
گرافیکش نسبت به fifa11 برای کنسول چجوریه؟
نسبت به pes2011 پیشرفتتی داشته از نظر گرافیک؟
کسی اطلاعی داره که وینینگ الون با پی اس چه رابطه ای داره خیلی به هم شبیهن
ما یک سال پیش که رفتیم ps3 بازی کردیم به جای 2009pes وینینگ الون 2009 رو برامون گذاشت
---------- Post added at 06:36 PM ---------- Previous post was at 06:33 PM ----------
نه همه از نسخه کنسولی پی اس نصبت به فیفا نا امیدن چون فیفا محشر شده
سلام
به نظر من یکی از تغییراتی که باید تو pes 2011 صورت گیرد
تبدیل مستر لیگ به منچر مود می باشد
یعنی به جای اینکه صاحب یک تیم در بازی باشی نقش یک مربی شدن جذابیت بیشتری داره
چرا که بازی کردن بیش از چند فصل در یک تیم بازی رو کسل کننده اش می کنه ولی در نقش مربی می توان هر فصل پیشنهاداتی از تیم های دیگه گرفت و چند فصل نیز در یک تیم دیگه بازی کرد
این چوری خیلی بازی لذت بخش می شه
در پناه حق
بازی Pro Evolution Soccer2011 مختلص به PES2011 که در ژاپن به World Soccer: Winning Eleven 2011 معروف است,
یک تفاوت های کوچکی هم با پی اس داشت ولی در کل یکی بودن
عجب منویی داره.
من که خیلی با این طراحی منو حال کردم امیدوارم اشکالات متعدد بازی رو رفع کنند.
دوست عزیز همین کار در Pes2011 انجام شده و مسترلیگ قابلیتهای منیجر مود فیفا رو به خودش اضافه کرده بعلاوه اینکه مود آنلاین هم به مسترلیگ اضافه شده که باید در نوع خودش جالب باشه
شما لطف کن جای دیگران نظر نده دوست عزیز
من خودم فیفا کنسولی دارم ولی اصلا و ابدا نسبت به pes ناامید نیستم علیرغم اینکه الان 3ساله که کونامی داره پسرفت میکنه جای پیشرفت ولی باز هم من به Pes امید دارم ولی امسال سال آخریه که به کونامی دل میبندم تا پیشرفت کنه![]()
با تشكر از شما دوستان ........
آره درسته منوي بازي زيباست ، گرافيك بازي پيشرفت داشته و هزاران پيشرفت ديگه كه تو اين نسخه شاهد اون باشيم اين پيشرفتها خيلي خوبه اما يه سوال و يك علامت تعجب ...؟!
همزمان با اين بازي داره اخبار فيفا منتشر ميشه اگه شما دوستان يك سر به تاپيك هاي بازي داخلي و خارجي بزنينن ميبينين كه اونجا ديگه هيچ حرفي از بهبود دروازه بانها نيست ، هيچ حرفي از بهبود داوران نيست ، از هوش مصنوعي هم و ........
ديگه فيفا از اين مسايل گذشته و تو اين نسخه هاي جديد كه داره منتشر ميكنه ديگه مشكلات ساكر مثل داوري و غيره رو نداره ........
اما متاسفانه هنوز ساكر داره با مشكلات داوري و دروازه بان دست و پنجه نرم ميكنه و هر سال يه جاي كارش ميلنگه ......فيفا اينارو پشت سر گذاشته و رفته اما نميدونم چرا ساكر هنوز نتونسته اين مشكلاتو مرتفع كنه !؟
اگر تو يه نسخه تو فيفا دروازه بانها و داورها مشكل داشتن تو نسخه سال بعد اونو درستش كردن و ديگه تو نسخه بعدي داورها و دروازه بانها مشكلاتشون حل شدن و اگر مشكلاتي دارن خيلي خيلي كم هستند و در روند بازي خيلي تاثير گذار نيستند اما برعكس ساكر رو من از سال 2008 كه نسخه نسل بعدش رو رونه بازار كرد تا به امروز مشكلاتي رو داره كه بعد از گذشت 4 سال هنور نتونسته حلش كنه ...! ( مثل همين دروازه بانها و ...)
اين خيلي براي من عجيبه !!!
فيفا رفت اما هنوز ساكر داره با اين مشكلات مبارزه ميكنه .....حيف
واقعا براي من گيم پلي و عناصر درون زمين كه ميتونن توي روند بازي تاثير گذار باشن خيلي خيلي مهم هستش و نه هيچ ......
.................................................. .................................................. ...............................
به نظره شما اگه وقتي كه كونامي (ساكر) براي تغيير منو گذاشته اونو براي بهبود گيم پلي ميزاشت بهتر نبود
يه جورايي خودشون هم گيج شدن و نميفهمن دارن چيكار ميكنن. هر سال يك منوي جديد
توي همين منو هم واقعا فيفا سياست داره و وقتشو توي طراحي منوي جديد تلف نميكنه و فقط اون منو سال قبل رو خيلي كم ظاهرشو عوض ميكنه ......مثل همين منوي نسخه 11 فيفا كه تا جايي كه يادم هست با نسخه 10 خيلي فرقي نداره
.................................................. .................................................. ................................
درسته منوي بازي زيباست ، اديت استاديوم اضافه شده به بازي و نميدونم خيلي چيزاي ديگه اما وقتي بري تو بازي و بازيكن حريف تكل بزنه زير پاي بازيكن شما و داور انگار نه انگار اونوقت هستش كه اعصابت بهم ميريزه و اون موقع هستش كه ار بازي خارج ميشي و نه منوي زيبا ميخواي و نه هيچ ( اين مسئله دقيقا در نسخه 10 براي من وجود داشت و شايد خيلي خيلي كم پيش ميومد كه يك بازي رو تا آخر بازي كنم چون دروازه بان و داور بازي تمام معادلات شما رو بهم ميريزه ) alt+f4 با تشكر
.................................................. .......................
pes shop هم انگار امسال برگشته به بازي كه به نظره من اصلا جالب نيستانگار خاله بازي هستش
Last edited by google_boy07; 29-07-2010 at 20:15.
ببخشید چطور میشه نسخه نوین پندار رو بدون سی دی اجرا کرد؟
دقیقا همینطوره که میگی محمود جان حقیقتا برای منم این سوال بی جواب موند که چرا کونامی چند ساله دو تا از مشکلات اساسی این بازی یعنی داور و دروازه بانی رو درست نمیکنه . آخه دیگه چه بگیم شما ببین EA دیگه خیالش از بابت اصول درست داوری و دروازه بانی کاملا راحت شده و حالا داره به جزئیات اضافی این دو مورد میپردازه اما کونامی هنوز اندر خم یک کوچه هستش . نمیدونم خبر داری یانه امسال EA گفته ما میخوایم فردیت گرایی رو در رفتار و تصمیات داوران اعمال کنیم یعنی اینقدر خیالشون از بابت عملکرد درست داوری راحته که حالا دارن به جزئیات میپردازن . و یا اینکه در مورد دروازه بانها گفته امسال ما داریم با الگوبرداری از حرکات و رفتارهای دروازه بانها از دنیای واقعی رفتارها و عملکردهای دروازه بانها رو مثل واقعیت طراحی میکنیم مثلا گفته دروازه بانهایی مثل کاسیاس جهشهای کلاسیک و سنتی داره و از اونطرف دروازه بانهایی حرکات و جهشهای نمایشی و آکروباتیک خواهند داشت علاوه بر این دروازه بانها از نقطه نظر مهارتهای فردی هم متفاوت خواهند بود بعضیا جهش بیشتری دارن بعضیا عکس العمل و واکنش سریع تری دارن بعضیا هوش بیشتری در توپهای سرگردون داخل محوطه جریمه دارن و .... شما ببین اینا دارن رو چی کار میکنن اونوقت کونامی هنوز داره با اصول ابتدایی دروازه بانی کلنجار میره و جالبه که تا الان که دو ماه و خورده ای تا انتشار بازی مونده هنوز نتونستن مشکلات مسخره دروازه بانی رو حل کنن .
ببین اینجا هم این مساله تایید شده ( این نوشته ها ادامه مطالبیه که دو روز پیش ترجمه شد ) :
ویژگیهای بازیکنان
- در مورد دقت و قدرت پاسها و اینکه چطوری این موارد بر اساس تواناییها و استت بازیکنان بنا شده :
پاسورهای خوب در پاسهای تک ضرب حساسیت بیشتری نسبت به دکمه پاس دارن یعنی این قبیل بازیکنان در زمان فشار دادن دکمه پاس در گیم پد , واکنش سریعتر و ترکیب بهتری در دقت و قدرت پاسها نسبت به بقیه دارن .
- شوت با پای غیر تخصصی . چه مقدار در دقت شوت بازیکنانی که با پای غیر تخصصی اقدام به شوتزنی میکنند داره ؟
فرصت امتحان کردنشون پیدا نکردم اما دو تا شوت از فن پرسی دیدم که با پای راستش زد اون شوتها توی چارچوب بود اما قدرت لازمه رو نداشت و راحت توسط دروازه بان مهار شد .
- تمام بازیکنان میتونند تکنیکها و فریبها رو در بازی اجرا کنند ؟
تمام بازیکنان میتونن اما دریبل زنهای ماهر تر میتونن ایتکار رو سریع تر انجام بدن .
- استفاده افراطی از دویدن چه تاثیری روی STAMINA سرعت دقت و حرکت با توپ داره ؟
مستقیما امتحان نکردم اما هر بازیکن یک شاخص روی سرش داره که فکر میکنم مربوط به دویدن باشه .
انیمیشن ها
- در رابطه با حرکت توپ آیا انیمیشنها با حرکات مچ میشن ؟
فقط چند مورد بود که حرکات حالت نرم نداشتن . در بیشتر موارد انیمیشنها حرکات بازیکنان رو مچ میکردن .
- در مورد حرکات بدون توپ چی ؟
مورد خاصی در این زمینه ندیدم بنابراین این بخش هم موردی نداره .
- در مورد شناوری انیمیشن ها . حرکات بهم پیوسته هستن ؟ مثلا پرش فریم در ضربه به توپ یا مواردی از این دست وجود نداشت ؟
دوباره باید بگم بنظر خوب میرسیدن .
- انیمیشنهای شوتهای والی - جایگیری بازیکنان .
مورد قابل توجهی ندیدم .
- انیمیشنهای مربوط به شیفت و جابجایی توپ به قسمت خارج پا .
در این زمینه هم مورد خاصی ندیدم .
- لغزش و بهم خوردن تعادل بازیکنان در اثر زمان سنجی نادرست در حرکاتشون .
توی چند موقعیت دیدم که بازیکنانی در نتیجه حرکاتی که با توپ داشتن به زمین خوردن اونا مهارت لازمه رو برای اون حرکات نداشتن .
هوش مصنوعی
- در زمینه سیستم جدید دفاعی .
حرکت Jockeying خوب به نظر میرسه ( توی پست قبل در موردش توضیح دادم ) اما امیدوارم دفاع "hold up play"( نوعی حرکت تدافعی برای عدم پیشروی مهاجمین ) بهتر بشه . به نظر نمیرسید که فریبها و تکنیکهای مهاجمین زیاد کار ساز بشه و از این طریق مهاجمین بتونن از مدافعین عبور کنن اما بعضی وقتا دیده میشد که یک بازیکن سرعتی به راحتی از طریق چلنج و تعامل و نبرد فیزیکی حریفشو پشت سر میذاشت .
- دروازه بانها در مجموع .
در 50 درصد موارد اونا خیلی ضعیف عمل میکردن . ضعفشون واضح و مشخصه .
- مدافعین برای ضربات کرنر جلو میومدن ؟
چیز جدیدی ندیدم تا جایی که میتونم بگم مثل نسخه قبله .
- در مورد تنوع و گوناگونی پرسینگ و سبک دفاعی تیمهای مختلف .
من فقط چند تا بازی در برابر CPU بازی کردم به نظر میرسه پرسینگ فقط در منطقه دفاعی و میانه زمین صورت میگیره . درجه سختی بازی روی درجه متوسط تنظیم شده بود .
- عملکرد هوش مصنوعی که مدافعین شما رو کنترل میکرد به چه شکلی بود ؟ فقط فضاهای خالیو پوشش میداد یا اینکه دفاع خوب و شایسته ای رو به اجرا میذاشت ؟
هنوز به نظر میرسه فقط فضاهای خالیو پوشش میده . برای پوشش یک بازیکنی که در حال دویدن بود من هنوز باید خودم مدافع خودیو تحت کنترل در میاوردم و با یک بازیکن دیگه مهاجم دیگه رو پرس میکردم .
- هوشیاری بازیکنان در زمینه توپهای سرگردون چطور بود ؟ بخصوص بعد از زدن تکل .
در مجموع خوب بود اما من هنوز فکر میکنم این موردو باید بیشتر روش کار کنن .
- در زمینه انتخاب نحوه مهار یا دفع توپ توسط دروازه بانها مثلا بجای اینکه توپ دفع کنن اونو مهار کنن .
Last edited by 4039; 29-07-2010 at 21:07.
به نظر من PES رو ببوسیم بزاریم کنار خیلی بهتره
هر سال کلی دروغ سر هم میکنن که مشکلات بازی برطرف شده ولی وقتی منتشر میشه می بینی مشکلات هنوز سر جاشه و هیچ تغییری نکرده و کونامی میاد میگه که امسال وقت نداشتیم و از سال بعد درست میشه ولی باز سال بعد همین آش و همین کاسه است.
همین تریلر گیم پلی بازی که بیرون اومده بود باز هم مثل سابق با 3 یا 4 تا پاس میشد موقعیت ایجاد کرد و طرف سریع پشت محوطه حریف صاحب موقعیت میشد.
کجای فوتبال واقعی اینطوریه؟!...حتی ضعیف ترین تیم ها هم اینقدر راحت به تیم مقابل راه نمیدن
حالا هی بیاین بگین که PES فلانه و داره پیشرفت میکنه...البته با پیشرفت لاکپشتوار موافقم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)