سلام مه T
کجاش سیاسیه این اقتصادیه
این علامت حزب دموکرات گارگران نونواییه نوکیاست تازه سونیو اپلم میخوان بهش ملحق شن
اپل قلیون میده سونیم دیزیاشو میزنه
اگر خواستین بگین تا به سامسونگ میل بدیم واستون یه مکان درست کنه
آخه سامی تو کار ساخت و سازم هست![]()
سلام مه T
کجاش سیاسیه این اقتصادیه
این علامت حزب دموکرات گارگران نونواییه نوکیاست تازه سونیو اپلم میخوان بهش ملحق شن
اپل قلیون میده سونیم دیزیاشو میزنه
اگر خواستین بگین تا به سامسونگ میل بدیم واستون یه مکان درست کنه
آخه سامی تو کار ساخت و سازم هست![]()
س س س سلام س س س سروشیه سوال فنی ! زلیخا میشه آبدارچی ؟
![]()
آقا بخرین ارزون شد !
چه میکنن بکس ایرانی ! سر تیتر Engadget رو داشته باشین !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دست دستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مخلصیم .
Last edited by S A M S U N G; 05-07-2010 at 11:36.
سلام
پیرو همین لینکی که گذاشتی! توی سایت intombile ، نویسنده راجع به همین قضیه ی سوکت 3.5 و پخش صدا و تصویر گوشی i9000 و انتقال اون به تلویزیون، کف کرده ( از قدرت سامی ) و گفته سامسونگ هم دیوانه است دیگه اینجوریش رو ندیده بودیم همه با usb یا hdmi وصل میشن ولی این خفنه (سامی رو میگه) اومده یه کاری کرده که با 3.5 هم میشه وصل شد!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 01:23 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------
امیر این تصویر در تصویره؟
![]()
ماهرو جان quake 3 که روی 8910 هم اجرا میشد...بعلت پردازنده Hummingbird بکار رفته در Samsung Galaxy S که از لحاظ پردازش گرافیکی 3برابر بیشتر از پردازنده Qualcomm Snapdragon توان محاسباتی دارد این گوشی بخوبی توانایی اجرای بازیهای در سطح بالای FPS مانند Quake 3 را داراست.
سلام خدمت دوستان.
ببینید من عین خبری رو که تو اون سایت بودو براتون ترجمه کردم.
پس مقصر کار من نبودم.
راسی میشه لینک دانلود این بازی برای امنیا hd رو بدید؟
من گشتم ولی واسه امنیا hd گیر نیاوردم.
ولی توی یوتیوب فیلمش هست که یکی داره با امنیا hd این بازی رو انجام میده.
بازیش واسه خیلی از گوشی ها هست اما اون گرافیکی که گالاکسی میده خیلی بهتره (جزئیات بازی منظورمه )
ما اخر نفهمیدیم ایفون بگیریم یا گالاکسی اس رو این قدر از این طرف اون طرف شنیدیم گیج شدیم.اخر یکی بگه کودم بهتر و ارزون تر
![]()
دقیقا مثل من. با این تفاوت که من هنوز گالاکسی رو از نزدیک ندیدم!
چه جالب من هنوز هیچ کدومو از نزدیک ندیدم وفقط تعریفشونو شنیم از قدیم گفتن شنیدن کی بود مانند دیدن.ولی ایپد و دیدم می گم اونو بخریم قیمتش بهترم هست و می شه.10 اینچ و یک گیگا هرتزو 512 رم و................................................ ..
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)