سلام
اگر قیمتش اقتصادی باشه و تقلبی نباشه پس 5w50 تقریباً برای همه آب و هوایی مناسبه. از یخبندان تا گرمای سوزان
سلام
اگر قیمتش اقتصادی باشه و تقلبی نباشه پس 5w50 تقریباً برای همه آب و هوایی مناسبه. از یخبندان تا گرمای سوزان
والا بهران رانا هستش، قیمتش رو هم من حدود 3 ماه پیش از پخش عمده گرفتم 75 تومن، دیگه نمیدونم چطور تقلبی و اصلیش رو تشخیص بدم، اتفاقا به شرکت بهران هم ایمیل زدم که از کجا تشخیص بدم که اصل یا تقلبیه، اما اصلا جواب ندادن، ولی بعد از 1900 کیلومتر حدود 100 سی سی کم کرد، حالا نمیدونم طبیعیه یا نه، ماشین هم ریو هستش
ایرانول رویال 5w40 هست 4 لیتری 86 تومن . این لیست قیمت ایرانول هست. تو سایتشون مراکز فروش هر شهر هست. زنگ بزن بپرس
این قیمت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عاملین فروش
خب من 5w40 نمیخوام، من میخوام روغن 5w50 یا 10w50 باشه
خب بنده نمیخوام 5w40باشه، من 5w50 یا 10w50 نیاز دارم
توی مشخصات محصول رویال زده 10w50 هم داره . حالا میتونی زنگ بزنی سوال کنی تو بازار موجود هست یا نه.10w40 استفاده میکردی قبلا مشکلی داشتی ؟ چون سطح کیفی این روغنا خیلی بالاتر از ریو هست. حالا تفاوتی در کارکرد موتور دیدی ؟ مثلا نرم و بی صدا شدن
آره، توی مشخصات زده که 10w50 هست، اما هر چی تو بازار و توی اینترنت گشتم، موجود نبود، حالا باید زنگ بزنم ببینم اصلا چنین محصولی دارن یا نه، قبلا 10w40 با سطح کیفی sl استفاده میکردم و تابستون چون خوزستان خیلی گرمه، احساس میکردم صدای موتور انگار خشک کار میکنه و روغن هم مثل آب میشد و اون روانکاری مناسب رو توی اوج گرما نداشت
سلام
کلاس روغن فراموش نشه
باید ببیید خودروساز چی توصیه کرده
احتمالاً ماشینتون SM میخواد یا SL
آره sl رو گفته حداقل باید بریزید، حالا sm یا sn هم باشه که چه بهتر
سلام
فقط یک درجه بالاتر از سفارشِ سازنده میشه استفاده کرد موقع ناچاری
یعنی به جای SJ میشه SL ریخت
به جای SL ميشه SM
به جای SM هم SN
چون آلیاژ موتورها فرق میکنه
روغن نامناسب میتونه باعث خوردگی شدید و سریع فرسوده شدنِ موتور بشه
p===================================
صرفه جویی های میلیونی در هزینه های خودرو و زندگی
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 12-04-2018 at 15:45.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)