تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 136 اولاول ... 347480818283848586878894134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 1356

نام تاپيک: *. بحث و بررسي سرويس ADSL مخابرات استان تهران.*

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

سلام

من امروز رفتم مدارک رو دادم و یه یوزر و پسورد بهم دادن

حالا از کی این رو باید راه بندازم میشه از همین امروز استفاده کرد

---------- Post added at 08:20 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------

من رفتم همین لینکی که توی پست اول گفته شده ولی لینک های آموزشش که کار نمیکنه
    یه VPI + VCI باید بگیری ازشون واسه کانفیگور مودم.

2. این کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام

من امروز رفتم مدارک رو دادم و یه یوزر و پسورد بهم دادن

حالا از کی این رو باید راه بندازم میشه از همین امروز استفاده کرد

---------- Post added at 08:20 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------

من رفتم همین لینکی که توی پست اول گفته شده ولی لینک های آموزشش که کار نمیکنه

اگه چراغ ADSL مودم شما روشن میشه می تونید از اینترنت استفاده کنید،

4. این کاربر از mapooli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال iriali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ممنون

من الان داشتم کانکشن میساختم که دیدم VPI + VCI رو ندارم و همچنین چراغ adsl هم که روشن نیست

پس باید هر وقت چراغ adsl روشن بشه میتونم استفاده کنم اما این VPI + VCI رو از کجا باید بگیرم

حـــــرفـه ای dogtag's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مرز غربی تهران بزرگ! ایمیل: goodboy.php@gmail.com اسپم ها: 2,200!!! :دی

پيش فرض

VPI = 0
    VCI = 35

7. این کاربر از dogtag بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

ممنون

من الان داشتم کانکشن میساختم که دیدم VPI + VCI رو ندارم و همچنین چراغ adsl هم که روشن نیست

پس باید هر وقت چراغ adsl روشن بشه میتونم استفاده کنم اما این VPI + VCI رو از کجا باید بگیرم
    2 3 روز طول میکشه تا خطط رانژه بشه. هر وقت رانژه شد چراغ adsl ثابت میشه.

9. این کاربر از Exir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

اولين ماهواره اينترنتي؛ 8 ماه ديگر

دسترسي به اينترنت در تمام دنيا از 3 طريق فيبر نوري، تلفن معمولي و خطوط ماهواره‌اي امكانپذير است

با وجود اين به‌دليل گران بودن شيوه دسترسي ماهواره‌اي، اين شيوه تنها براي سازمان‌ها و شركت‌هاي تجاري مقرون به صرفه بوده است و عمده مردم از خدمات‌دهندگان معمولي و از كانال فيبرنوري يا خطوط تلفن و يا با تكنولوژي‌هايي مانند وايمكس به اينترنت متصل مي‌شوند.

حالا براي نخستين بار يك شركت بزرگ ماهواره‌اي اروپا قصد دارد تا پايان سال‌جاري ميلادي يعني تا كمتر از 8 ‌ماه ديگر نخستين ماهواره ارائه‌دهنده پهناي باند به شهروندان را به فضا پرتاب كند.

پرتاب اين ماهواره مخابراتي براي نخستين بار امكان عرضه اینترنت حداكثر با سرعت 10 مگابيت برثانيه را براي تمام كشورهاي اروپايي فراهم مي‌كند. به گزارش مهر، آژانس يوتل ست كه در سال 1990 در پاريس تاسيس شد اين ماهواره مخابراتي را كه كا- ست نام دارد تا پايان سال 2010 در مدار قرار مي‌دهد. به اين ترتيب از سال آينده تمام شهروندان اروپايي مي‌توانند از خدمات اين ماهواره در دريافت اينترنت حداكثر با سرعت 10 مگابيت برثانيه بهره‌مند شوند.

وزارتخانه‌هاي پست و مخابرات كشورهاي اروپايي، اين سازمان را با هدف توسعه فرستنده‌هاي ماهواره‌اي راه‌اندازي كردند. پس از گذشت 8 سال مديركل اين سازمان آن را به يك انجمن تجاري تغيير داد و به اين ترتيب اين سازمان به يكي از بزرگ‌ترين اپراتورهاي ماهواره‌اي اروپا و پس از اينتل ست و سس- آسترا به سومين اپراتور بزرگ ماهواره‌اي دنيا تبديل شد.

اين شركت در حال حاضر 26 ماهواره در مدار دارد كه سرويس‌هاي تلفن‌هاي ثابت و موبايل را ارائه كرده و 3هزار و 400 كانال تلويزيوني و هزار و 100 ايستگاه راديويي را ارسال مي‌كند. اكنون اين شركت قصد دارد نخستين ماهواره در دنيا با امكان ارائه خدمات پهناي باند را پرتاب كند. اين درحالي است كه اپراتورهاي آمريكايي از سال 2011 ماهواره مشابهي را در مدار قرار مي‌دهند.

كارشناسان اين شركت اروپايي در اين خصوص اظهار داشتند: كليد رشد همواره نوآوري در فناوري بوده است به‌طوري كه ما آماده‌ايم از ابتداي سال آينده از طريق ماهواره كا- ست نخستين خدمات پهناي باند پرسرعت ماهواره‌اي را ارائه دهيم.

براساس گزارش آنسا، در مرحله دوم تكامل اين سري جديد از ماهواره‌ها، كاربران مي‌توانند از مزاياي دريافت اينترنت با سرعت 20 مگابيت برثانيه و سرويس‌هاي تلويزيوني سه بعدي بهره‌مند شوند.

٢٦/٢/١٣٨٩

11. 2 کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

همون adsl رو تو ایران توسعه بدن تا 24 مگ جا داره احتمالاً تا 10 20 سال دیگه تو این کشور از تمام ظرفیت adsl استفاده بشه مثل دایل آپ که اول با 24 وصل میشدیم الان به 40 50 هم میرسه...

این کشور ما هم همیشه و تا ابد یه صفرش کمه و از دنیا و تکنولوژی عقبه ! .......

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

خب نوش جون ملل اروپایی , متاسفانه کشورمون رابطه ای در این زمینه با اونا نداره اگر داشت میشد یه کارایی کرد!.

داره خودمونی میشه citrix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اینجا وقتی وزیر ارتباطات میگه که جوانهای ما به اینترنت بالاتر از 128 نیاز ندارن چونکه فقط واسه چت میخوان ! چه انتظاری میشه داشت ؟ هیشکی نیست بگه که آخه شما چی کار داری ! شما اینترنت 10مگ به ما بده ببین هنوزم چت میکنیم باهاش یا نه ! اینجا اینترنت رو ازش یه چیزه خیلی زشت و حروم اعلام کردن ! چون میبینم دیگه که وقتی یه خونواده ای میبینه بچش رفته تو اینترنت میگه وای نرو بده گناه داره زشته !
    ممنون

15. این کاربر از citrix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

امروز مثل اینکه سرعت آپلود بهتر شده. من از 4shared آپلود می کنم سرعتش 5.6 هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •