در حال حاضر هیچ راهی نداره مگر اینکه توی آپدیتهای
بعدی این اتفاق بیفته
در حال حاضر هیچ راهی نداره مگر اینکه توی آپدیتهای
بعدی این اتفاق بیفته
باسلام منهم یک تی وی55اینچ مدل8007فول امکانات خریدم امامتاسفانهبعلت بیسوادی دارم دیوانه میشم تشنه لب چشمه نشستم
ازشما عزیزان خواهشمندم منوراهنمایی کنید تایه حدی حاظرم مخارجشو تامین کنم من3تاخواسته دارم یادفترچه راهنمای فارسی
دوم نرم افزار فارسی کردن تلویزیون سوم آقا اصلا یکی ازم خریداریکنه فدای شما خسرو
بامن تماس بگیرk123t123@gmail.com اگرواقعاخریداری
55pf8007
سلام من تازه یه فیلیپس مدل 46pfl5008d/56 خریدم .با اینکه UTF-8 رو در منوی سابتایتل داره اما زیر نویس های فارسی رو درست نمایش نمی ده . آیا راه حلی وجود داره ؟ ممنونم
دوست عزیز
از مطلب زیر استفاده کنید ببینید انجام می شود
برای استفاده از رو کامپیوتر فایل srt که داری رو open with بکنی بعد با notepad باز کنی بعد این مسیر رو به ترتیب دنبال کن[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
file>save as>encoding<unicode<save>yesحالا فایل زیرنویس رو با فیلم هم نام کن و بعد آن را روی usb کپی کنید و به تلویزیون وصل کنید و در موقع نمایش کلید tools از روی کنترول رابزنید آن موقع خواهید دید که در قصمت منو tools شما uncode نمایش در میآید واز آن عربی را انتخاب وسپس از فیلمتان لذت ببرید .
اگر زیر نویس شما مشگلش حل نشد می توانید از نرم افزاری که در سایت زیر است استفاده کنید.
تصور کنیدی را[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کردهاید و به دنبال آن، زیرنویس فارسی مربوط به فیلم را نیز تهیه و دریافت میکنید اما هنگام مشاهده، همه چیز آنطور که انتظار دارید نیست! قطعا این اتفاق برای خیلی از شما پیش آمده که نمایش زیرنویس فایلهای با فرمت SRT در سیستمتان همراه با مشکل بوده است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلیل این اتفاق به تنظیمات یونیکد و زبان موجود در سیستم عامل شما مربوط میشود و اصولا یکی از راهحلها، فارسی کردن زبان کلی سیستم عامل نصب شده روی کامپیوتر کاربر است اما بنا به دلایلی من است نتوانید (و یا نخواهید) زبان سیستم خود را به فارسی تبدیل کنید.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسیاری از راه حل هایی که برای این منظور استفاده می شوند، اصولا همگی دارای بیش از دو یا سه مرحله جهت دریافت خروجی نهایی هستند و در صورتی که بخواهید بیش از یک فایل زیرنویس را اصلاح کنید، باید زمان زیادی را صرف این کار نمایید. شاهین کاتبی، برنامهنویسی است که برای هر دو سیستمو[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]، برنامه کمحجم و کاربردیSh Persian Subtitle Fixer را تهیه کردهاست تا تنها به وسیله کشیدن و رها کردن فایل در محیط برنامه، زیرنویس اصلاح شده خود را دریافت نمایید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برنامه را با جستجو در گوگل خواهید یافت
در موقع اجرا یک پنجره کوچک باز می شود که در آن چیزهای به انگلیسی نوشته شده است شما فایلتان را در همان صفحه بکشید و رها کنید خواهید دید که فایل زیر نویس شما اصلاح شده است
ممنون که پاسخ دادین . بنظرم حرفتون کاملا درسته . ابزارش رو دانلود کردم . تست میکنم و خبر میدم . ممنون
لطفا مرا راهنمایی کنید.نظر شما در مورد ال ای دی فیلیپس5507-40اینچ چیه ؟خوبه؟با 3میلیون کدام مدل را میشه خر ید؟از کدام برند؟پیشنهاد شما چیه؟
دوست عزیز
تایپیکهای اینجا را ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من یه تلویزیون فیلیپس مدل 47pfl6008h/12 دارم .با اینکه UTF-8 رو در منوی سابتایتل داره اما زیر نویس های فارسی رو نمایش نمی ده .
با تغییر فرمت subtitle به UTF-8 هم اتفاقی نیافتاد و حروف بصورت مربع یا ناخوانا نمایش داده می شود . همچنین این مدل فاقد کلید tools بر روی ریموت می باشد
آیا راه حلی وجود داره ؟
دوست عزیز
از پست بالای همین صفحه و مخصوصاًاز نرم افزار ارائه شده در آن بهره ببرید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)