تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 84 از 645 اولاول ... 347480818283848586878894134184584 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض سوال

من يه سوال دارم.

كسي از اينترنت adsl ساعتي سپنتا استفاده كرده؟ كيفيتش چجوره ؟ بعد اين كه ميگه 20000 تومان وديعه اين يعني چي؟

لطفا جواب بديد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

دوست عزیز توصیه می کنم که اگه می خوای از adsl استفاده کنی دنبال این اکانت های ساعتی نری چرا چونکه شما چه استفاده کنی یا نکنی باید نزدیک 7000تومان در ماه بدی این فقط برای مصرف شما اونم برای حداقل استفاده شماست بعدش هم اینا خیلی گرون در می یاد به نظر من اگه محدودیت حجمی بگیری برات خیلی بهتره اما اون 20000هزار تومن چیه اگه خوب توجه کنی گفته پرداخت پول هر 2ماه یکبار

Banned B O L O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    (∞-∞)

پيش فرض کسی جوابی واسه این نمیدونه

سلام پهنای باند 2گیگا چند روز میشه به طور میانگین استفاده کرد هر روز 6 ساعت استفاده بکنم
    چند روز طول میکشه
    میدونم بستگی به کار داره کارمن فوقش دانلود نرم افزار در طول یک هفته فوقش 50 مگا بایت است

من بیشتر وب سایت گردی نه چیز دیگه دانلود رو هم گفتم
    کسی جوابی واسه این نمیدونه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

اگه این طور که میگی دانلودت کم باشه 2G برات خوبه شبها هم میتونی دانلودات روداشته باشی حداکثر شما بتونی 14G به طور کلی بگیری از لحاظ قیمت خوبه ولی باید دید پشتیبانی شم خوبه یا نه برای اینکه بفهمی در روز چقدر استفاده کردی باید بری به سایت isp با دادن user و pass خودت ریز دریافت کنی

پروفشنال farhad200's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    International Network

پيش فرض

بچه ها مخابرات اهواز adsl میده با قیمت پایین.
    من خودم هنوز با چشمم خودم ندیدم ولی دوست داداشم گرفته با قیمت خیلی پایین.
    میرم تحقیق میکنم جوابشو بهتون میدم.

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

راستی این شرکت صبا که گفتی از نظر پشتیبانی چه طوره من که از سپنتا خدمات گرفتم با این که گرون ترین هستش از امکانات و خدماتش واقعا راضی هستم سرعتم بین 11تا 13
    از نظر فیلتر هم مشکلی ندارم تمام برنامه ها مثل p2p ها بازه و اگه به صورت پیش فرض سرعت 11 حساب کنیم در یک روز معادل 1G دانلود دارم قطعی تو این مدت که داشتم خیلی کم بوده و پهنای باند هم مشکلی نداره و همیشه مثل همه
    شما چند گرفتي؟؟؟ آخه 13 كمه براي من 40 تا 65 هستش ولي نميدونم الان تموم بشه از همين صبا بگيرم ؟؟؟ يا نه آخه خوبه . پهناي باند رو چطوري بفهميم چقدره چقدر استفاده ميكنيم؟؟؟؟ البته ----- كه مشكلي نيستش چون من VPN دارم . فقط ميخوام ببينم چي كار كنم ؟؟؟ 5 گيگ 256 صبا بگيرم يا سپنتا بگيرم نامحدود؟؟؟ تو اين قيمت چه پهناي باندي ميشه بگيرم ؟!! الان من نگاه كردم تازه با 20 هزار تومن ميتونم 64 بگيرم صرف نداره. چون من از 7 صبح اداره هستم تا 4 اونجا سرعت 3 mbps داريم بيشتر دانلود ها رو اونجا انجام ميدم. براي وقت كمي كه خونه هستم 5 گيگ كافيه چون تا چشم بهم بزني يك ماه تموم شده نامحدود به درد نميخوره خودمم بكوشم چقدر ميشه دانلود كرد صبح تا شب كه ادم بيكار نيستش .

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

بچه ها يكي از بچه هاي اينجا اقاي راستي اينترنت EDSL ميده شما ميتوني 64 بگيري محدود كه ارزون باشه فقط براي sent براي ريسيو اكانت edsl ميگيري حالشو ميبري 256 ميده ماهي 37 هزار ولي اعتباري هم داره 15 هزار تومن 1.5 گيگ دانلود با سرعت 1mbps سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش تعرفه هاش الان يه كارت --- skystar 2.6 D رو با يك هفته EDSL 256 نامحدود داره ميده 75000 تومن خوبه بگيريم تست كنيم هم يه كارت --- داريم هم يه هفته اشتراك رايگان EDSL

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

شما چند گرفتي؟؟؟ آخه 13 كمه براي من 40 تا 65 هستش ولي نميدونم الان تموم بشه از همين صبا بگيرم ؟؟؟ يا نه آخه خوبه . پهناي باند رو چطوري بفهميم چقدره چقدر استفاده ميكنيم؟؟؟؟ البته ----- كه مشكلي نيستش چون من VPN دارم . فقط ميخوام ببينم چي كار كنم ؟؟؟ 5 گيگ 256 صبا بگيرم يا سپنتا بگيرم نامحدود؟؟؟ تو اين قيمت چه پهناي باندي ميشه بگيرم ؟!! الان من نگاه كردم تازه با 20 هزار تومن ميتونم 64 بگيرم صرف نداره. چون من از 7 صبح اداره هستم تا 4 اونجا سرعت 3 mbps داريم بيشتر دانلود ها رو اونجا انجام ميدم. براي وقت كمي كه خونه هستم 5 گيگ كافيه چون تا چشم بهم بزني يك ماه تموم شده نامحدود به درد نميخوره خودمم بكوشم چقدر ميشه دانلود كرد صبح تا شب كه ادم بيكار نيستش .
    این چیزی که میگی رو من قبول دارم اما هرکسی به نیازش خط میگیره اگه می خوای همیشه پای ثابت باشی یا از اینترنت کسب درآمد کنی خوب اینجا میری دنبال شرکت هایی مثل سپنتا اگه که زیاد کاری نداری و فقط برای چند ساعت می خوای بیای بالا خوب حجمی بستگی به نوع کارت داره
    من اینو قبول درام بعضی شرکتها برای اینکه مشتری جذب کنن یه سری امکانات میدن که برای ماها جالب باشه (امثل داتک )ولی وقتی پای حساب وکتاب می یاد می بینی با همون پول می تونستی اطلاعات بیشتری بگیری من فقط سعی می کنم تا همه چی برات روشن باشه به بین تو برای اینکه حساب دستت بیاد من یه مثال می زنم برای خودت رو حساب کن بعدش خودت انتخاب کن به بین من خط سپنتا 128K دارم اونم 6ماه هر ماهی تقریبا می دم 25000تومن به صورت کلی خط دانلود دم بدون تست بروی این سایت ها و فقط روی دانلود م بین 11 تا 13 دارم اگه به طورت کلی فرض بگیرم 11k/s دارم شما می دونی هر یک ساعت م به ثانیه میشه 3600 ثانیه درست خوب خوب اگه ضرب کنیم میشه حداقل من 39.6M دالود دارم در کل 24 ساعت میشه 950.4M در روز می تونم اطلاعات بگیرم اما مال شما این طوری نیست که ،شما روزها با یک اکانت می یای بالا که اون مال خودت هست و شبا با یک اکانت دیگه می یای بالا که معلوم نیست چند نفر دیگه دارن با همون اکانت دارن استفاده می کنن وسرعتش ام مسلما از اکانت خودت پایین تره پس خودت انتخاب کن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

این چیزی که میگی رو من قبول دارم اما هرکسی به نیازش خط میگیره اگه می خوای همیشه پای ثابت باشی یا از اینترنت کسب درآمد کنی خوب اینجا میری دنبال شرکت هایی مثل سپنتا اگه که زیاد کاری نداری و فقط برای چند ساعت می خوای بیای بالا خوب حجمی بستگی به نوع کارت داره
    من اینو قبول درام بعضی شرکتها برای اینکه مشتری جذب کنن یه سری امکانات میدن که برای ماها جالب باشه (امثل داتک )ولی وقتی پای حساب وکتاب می یاد می بینی با همون پول می تونستی اطلاعات بیشتری بگیری من فقط سعی می کنم تا همه چی برات روشن باشه به بین تو برای اینکه حساب دستت بیاد من یه مثال می زنم برای خودت رو حساب کن بعدش خودت انتخاب کن به بین من خط سپنتا 128K دارم اونم 6ماه هر ماهی تقریبا می دم 25000تومن به صورت کلی خط دانلود دم بدون تست بروی این سایت ها و فقط روی دانلود م بین 11 تا 13 دارم اگه به طورت کلی فرض بگیرم 11k/s دارم شما می دونی هر یک ساعت م به ثانیه میشه 3600 ثانیه درست خوب خوب اگه ضرب کنیم میشه حداقل من 39.6M دالود دارم در کل 24 ساعت میشه 950.4M در روز می تونم اطلاعات بگیرم اما مال شما این طوری نیست که ،شما روزها با یک اکانت می یای بالا که اون مال خودت هست و شبا با یک اکانت دیگه می یای بالا که معلوم نیست چند نفر دیگه دارن با همون اکانت دارن استفاده می کنن وسرعتش ام مسلما از اکانت خودت پایین تره پس خودت انتخاب کن راستی الان زنگ زدم خود شرکت صبا ازشون پرسیدم سرعت دانلود شون رو چنده گفت بین 28 تا 30

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

[ تا چشم بهم بزني يك ماه تموم شده نامحدود به درد نميخوره خودمم بكوشم چقدر ميشه دانلود كرد صبح تا شب كه ادم بيكار نيستش .[/quote]

اگه خوت رو بکشی که خدا نکنه میتونی نزدیک به 30g با 128 بگیری بعدشم همه که ایترنت پر سرعت اونم تو شرکت زیر دستشون که نیست
    شما اگه زرنگ باشی اطلاعات دانلود رو توی یک ساعت در می یاری بعد کامپیوتر می ره سر کار البته من برای خونه گرفتم ولی خوب هر چی بخوای میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •