منچستر سیتی 0 - وستهم 1
سیو بازی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منچستر سیتی 0 - وستهم 1
سیو بازی :
من الان میرم بازی کنم.حسین خودتو گرم کن![]()
بازیهای هفته سیزدهم
آرسنال ------------------------------------------ ویگان -----------------------------------------برگزار شد
منچستر سیتی -------------------------------- وستهم -------------------------------------- برگزار شد
اورتون ------------------------------------------- استوک سیتی-------------------------------در حال برگزاری
استون ویلا -------------------------------------- چلسی-------------------------------------- 11 تا 11.30
لیورپول ------------------------------------------- پورتموث -------------------------------------11.30 تا 12
منچستر یونایتد---------------------------------- بیرمنگام -------------------------------------12 تا 12.30
برنامه هفته چهاردهم
بارنلی ---------------------------------------آرسنال---------------------------------------- تا ساعت 1 بعد از ظهر فردا
استوک سیتی ----------------------------منچستر سیتی------------------------------- ساعت 1 تا 2 بعد از ظهر
استون ویلا ---------------------------------اورتون----------------------------------------- ساعت 2 تا 3 بعد از ظهر
بیرمنگام -----------------------------------چلسی---------------------------------------- ساعت 3 تا 4 بعد از ظهر
لیورپول ----------------------------------- منچستر یونایتد-------------------------------- ساعت 4 تا 6 بعد از ظهر
اورتون 2- استوک سیتی 0
سیو بازی:
ساها با اینکه آبی بود توی این بازی 2 گل زد.کلا نمی دونم چرا با اینکه بیشتر وقتها آبی هستش خوب گل میزنه.البته بیشتر گلهاشو از دو سه قدمی دروازه میزنه و مرده خور خیلی خوبی هستش
راستی دفاع رو حال می کنید توی بازی هایی که خودم بازی کردم فقط یه گل خوردم.همه گلها مقابل بچه ها خوردم که خودم بازی نکردم.بازی های برگشت امتیاز عقب افتاده رو جبران می کنم![]()
من این بازیو باختم
نباید اون دو واحد رو کم میکردم تیمم واقعا ضعیف شده از وقتی اون دو واحد رو کم کردم .
سیو :
سلام منم بازیمو انجام دادم با نتیجه ی 1 بر 0 بردم.بازی بدی نبود با توجه به غیبت بازیکنان بزرگم بازی بردم.
مهم 3 امتیاز مسابقه بود.درصد مالکیت توپ هم 55 به 45 به نفع من بود
سیو بازی:
سلام حسین جان بازی من چی شد؟بازی کنم؟نیم ساعته دارم کانکت میکنم ارور میده چکار کنم الان؟
صدامو میشنوی.........کجایی.......![]()
Last edited by mohammad_87; 14-02-2010 at 00:50.
سلام . محمد جان شما بازیت رو انجام بده . . .
سلام آره هستم بازیتو انجام بده منتظر چی هستی ؟
راستی درمورد هوش مصنوعی که دیشب پرسیدی توی تاپیک فیفا 10 مطالبی نوشتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)