مگه دوبی مکان زیارتی داره ؟؟
mc375 گرینه ی بهتری خواهد بود.
مگه دوبی مکان زیارتی داره ؟؟
mc375 گرینه ی بهتری خواهد بود.
اره داره بچه ی بچه ی نتیجه ی نوه ی خاله ی عموی مالک اشتر
375 خیلی گرون تره 374 هس ؟ 374 اخر نقهمیدیم چنده ولی فک کنم 1500 تا 530 باشه
دوستان اون مدل 373 که 15 اینچ هست و cpu اونi7 2.66 هست گرافیکش 512mb هست اما 372 گرافیکش 256 هست..اما هر 2 gt330 هستند..به نظر شما واسه یه لب تاپ تالبی 2 میلیون 256mb حافظه گرافیک کم نیست؟؟؟الان 1 میلیونیاش 1gb dedicated حافظه دارند...تو بازی های امروزی کم نمیاره؟؟؟
داداش محسن . تو هم ما رو گرفتی ها ؟ این مدل که گفتی 1700-800 در میاد رو که ما رفتیم الماس گفتن 2100 که ! آخه بی معرفت نگفتی من با این قیمت سکته 8 ریشتری میزنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
MacBook Pro 15.4" MC371LL/A
شرمنده علی خان . منظورم mc118 بود
MacBook Air MC233 این مدل تهرون چنده ؟ و مشکل ندارم با نداشتن dvd rm و
چطوریه ؟ سرعتش کم نیست ؟
می شه adsl وصل کرد بهش ؟ جاشو انگار نداره
ویندوز 7 نصب کنم بهش فشار نمیاد ؟
Last edited by rgrgred; 16-05-2010 at 00:25.
این مدل 1800 قیمتش هست . سرعتش در حد خودش عالیه و نباید از کش عالی سی پی یوش به راحتی گذشت .
چرا نمیشه . ببین :می شه adsl وصل کرد بهش ؟ جاشو انگار نداره
Networking/Wireless
LAN10Base-T/100Base-TX/1000Base-T Fast Ethernet (RJ-45)WLANApple AirPort Extreme 802.11 a/b/g/n Bluetooth 2.1 + EDR
خیر . به راحتی سون رو اجرا می کنه .ویندوز 7 نصب کنم بهش فشار نمیاد ؟
پیشنهاد من MC234 هست که به مراتب قوی تره . قیمتش هم 2100 ه!
Last edited by mohsenfhm; 16-05-2010 at 06:54.
ببین دوست عزیز حافظه در کارت گرافیکی به اندازه ی چیپست مهم نیست . چون کارت گرافیک در صورت نیاز میتونه از رم دستگاه استفاده کنه .
در ضمن GTX330 هم گرافیک خیلی خوبی هست .
برای شما فقط گرافیک مهمه ؟؟ کدوم یکی از این لپ تاپهای که میگید 10 ساعت شارژ نگه میداره ؟؟الان 1 میلیونیاش 1gb dedicated حافظه دارند...
شما کیفیت اپل رو با بقیه برندها یکی می دونی .
این موضوع فکر کنم براتون جالب باشه :
یکی از دوستانم تو همین فروم همیشه به همه وایو توصیه می کرد و خودش هم قوی ترین سری fw رو خریده . دیشب به من می گفت میتونم باطری مک بوک پرو رو بندازم رو سونی ؟؟؟
بازی هایی که الان تو بازار هست رو اجرا میکنه ولی در مورد بازی های آینده نمی دونمتو بازی های امروزی کم نمیاره؟؟؟![]()
ای بابا ! اون روز میگی سی پی یو کور 2 نگیر و برو کور آی 5 و کور آی 7 بگیر . حالا این مدلی که میگی که کور 2 هست که . تو گفته بودی همین مدل های جدید که میاد میتونی با 170-800 بخری . آخرشم من اپلی نمیشملیست قیمتو از الماس پایتخت گرفتم برو خودت نیگا کن
![]()
دوستان من یکو 500 600 جمع مردم
به نظرتون کدوم نوعشو بگیرم؟
خودم نظرم رو 374 هست!
راستی وقتی گرفتم موقع تحویل چیارو باید چک کنم؟
پلمپشو نحوه تست کردن و اینجور چیزا رو لطفا بگین!
بعد برنامه ها چه جوریه اوضاش ، بگم بریزه نریزه ؟؟
یکیتون میگه 10 تا برنامه کاربردیرو بگو بریزه یکی میگه اصلا نذار چیزی بریزه!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)