تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 447 اولاول ... 347480818283848586878894134184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 4469

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید مودم وایرلس

داره خودمونی میشه javad1361839's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

14

سلام
    مودم وایرلس برای یه واحد 80 متری چی پیشنهاد میکنیــد :: میخوام مودم رو بذارم کنار pc تو اتاق طوری که وقتی تو حال (پذیرایی) هستم بتونم با گوشی و لپ تاپ هم از اینترنت استفاده کنم بدون هیچ مشکلی.

برای این حالت چی پیشنهاد میکنیــد:: بین آپارتمان (5 طبقه) که ما توش هستیم با آپارتمان (2 طبقه) که دوستم هست یه ساختمان فاصله هست ، هر دو هم تو طبقه اول هستیم . محل استقرار واحد ما و دوستم رو با رنگ صورتی تو عکس مشخص کردم. (اینجا نه خبری از وایمکس هست نه مبین نت، فقط Wirless و ADSL میشه گرفت) اگه بخوایم هر دو از اینترنت به صورت اشتراکی استفاده کنیم چه راهی پیشنهاد میکنیـــد:: آیا میشه با اینترنت ADSL اینکارو کرد ؟؟ با چه تجهیزاتی (مودم و ... )

با سپـــاس فـراوان
    من عکسو درست آپلود کرده بودم نمیدونم چرا پاک شـده!! واسه همین دوباره میذارم تا دوستان بهتر بتونن راهنماییـم کننـد
    محل استقرار واحد ما و دوستم رو با رنگ صورتی تو عکس مشخص کردم. این رو هم اضافه کنم که میخوام مودم تو واحد ما باشه (آپارتمان 5 طبقه)
    با توجه به محل قرار گیری واحدها این کار تا چه حد شدنی یه وقت خرج اضافه رو دستمون نذاره!

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

تفاوت وایرلس ها n , G توی برد هست یا پهنای باند؟؟
    سری N پهنای باند و سرعت بیشتری رو در اختیار شما قرار میده.

3. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

من عکسو درست آپلود کرده بودم نمیدونم چرا پاک شـده!! واسه همین دوباره میذارم تا دوستان بهتر بتونن راهنماییـم کننـد
    محل استقرار واحد ما و دوستم رو با رنگ صورتی تو عکس مشخص کردم. این رو هم اضافه کنم که میخوام مودم تو واحد ما باشه (آپارتمان 5 طبقه)
    با توجه به محل قرار گیری واحدها این کار تا چه حد شدنی یه وقت خرج اضافه رو دستمون نذاره!
    در امرامواج فاصله و موانع موجود در مسیر امواج، دو فاکتو بسیار مهم در مقوله سرور بندی بی سیم هست.
    شما بهتره اول براورد فاصله رو انجام بدی و موانع ضخیمی که در مسیر عبور امواج وجود داره رو مشخص کنی.
    البته اگر اون بحث پنجره رو که در پست قبی مطرح کردم رو داشته باشین، تقریبا50درصد مشکلات مرتفع هست.
    دو فاکتور بالا رو دقیق درنشر گرفته و نتیجه رو اعلام کنید تا به صورت کامل با هم به این امر بپردازیم تا هزینه بی موردی رو متحمل نشین.

5. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه javad1361839's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

یه مطلب دیگه رو هم باید اضافه کنم ، تو هر طبقه آپارتمانی که ما توش هستیم 5 تا واحد هست، دو تا سمت چپ دو تا سمت راست و یکی هم وسط بالا
    پنجره یا تراس رو هم با رنگ آبی مشخص کردم، با توجه به گفته شما به نظر میاد این کار به دردسرش نمیارزه ، درصورتیکه واحد ما وسط بالا بود (که تراس خیلی خوبی هم داره) اینکار 100% شدنی بود . در هر صورت ممنون از وقتی که برام گذاشتیـد :: موفق باشیــد

اگه نباشه جاش خالی می مونه berendji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دوستان سلام.
    من شهرستان از ADSL آسیاتک 1MB استفاده می کنم.الان به جز سیستم خودم دوتا موبایل و یه لپ تاپ هم اضافه شده به جمعمون! حالا مودم رو می خوام وایرلس کنم چی بگیرم؟ ساختمون ما سه طبقه است اگر پیشنهادی دارین که بدون مشکل از همین مودم بتونیم سه طبقه رو پوشش بدیم ممنون میشم.
    و اینکه با تغییر مودم به وایرلس هیچ تفاوتی از لحاظ سرعت و ... ایجاد نمیشه؟ تا سال بعد خاموشش نمی کنم ها...دووم بیاره.راحت و بی دردسر هم نصب بشه.کلا بچه خوبی باشه دیگه....مرسی!
    Last edited by berendji; 22-02-2012 at 22:48. دليل: توضیحات اضافه!

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

دوستان سلام.
    من شهرستان از ADSL آسیاتک 1MB استفاده می کنم.الان به جز سیستم خودم دوتا موبایل و یه لپ تاپ هم اضافه شده به جمعمون! حالا مودم رو می خوام وایرلس کنم چی بگیرم؟ ساختمون ما سه طبقه است اگر پیشنهادی دارین که بدون مشکل از همین مودم بتونیم سه طبقه رو پوشش بدیم ممنون میشم.
    و اینکه با تغییر مودم به وایرلس هیچ تفاوتی از لحاظ سرعت و ... ایجاد نمیشه؟ تا سال بعد خاموشش نمی کنم ها...دووم بیاره.راحت و بی دردسر هم نصب بشه.کلا بچه خوبی باشه دیگه....مرسی!
    سلام.
    سرعت بستگی به نوع مودم و تعدد آنتنها و آنتن دهی خوب و پهنای باند کافی داره.
    لطفا سقف بودجه رو مشخص کنید؟؟؟

9. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه berendji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام.
    سرعت بستگی به نوع مودم و تعدد آنتنها و آنتن دهی خوب و پهنای باند کافی داره.
    لطفا سقف بودجه رو مشخص کنید؟؟؟
    سقف بودجه: بهترین انتخاب بدون پرداخت پول اضافی.این رو رعایت کنید قیمتش جور میشه به امید خدا!
    من تو این مبحث هیچ اطلاعاتی ندارم.ای کاش بفرمایید که مثلا با چه قیمتی چه مزایا و معایبی خواهم داشت.
    متشکرم

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

دوستان از کجا بفهمیم که روتری که می خواهیم بخریم (از لحاظ فنی) با آی اس پی ما سازگاره؟؟
    غیر از روش مطالعات میدانی!!

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

راستی نظرتون راجع به روتر
    TP-LINK TL-WR741ND
    چیه؟؟
    شنیدم سازگاری مناسبی با آی اس پی های مختلف داره!!

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سقف بودجه: بهترین انتخاب بدون پرداخت پول اضافی.این رو رعایت کنید قیمتش جور میشه به امید خدا!
    من تو این مبحث هیچ اطلاعاتی ندارم.ای کاش بفرمایید که مثلا با چه قیمتی چه مزایا و معایبی خواهم داشت.
    متشکرم
    در ابتدا لازمه جتد نکته رو متذکر بشم:

• مودم بهتره از توع 2یا 3 آنتنه باشه.
    • مودم باید در صبقه اول قرار بگیره تا در همه طبقات تشعشع امواج وجود داشته باشه.
    • مودم نباید در نقطه کور قرار بگیره.
    • مودم باید در جاییی قرار بگیره که شعاع امواج مساوی داشته باشه.

TRENDnet TEW-635BRM...133.000
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •