آره.اون اصلا نمیمیره.فقط باید در بری.مگه با ترینر بتونی بکشیش.
15 چپتر
آره.اون اصلا نمیمیره.فقط باید در بری.مگه با ترینر بتونی بکشیش.
15 چپتر
حالا که تاپیک گرمه من باز میپرسم آقا یکی بگه اینو فرو کردم تو چشم این فایدش چی بود آخه !!
قسمت به این مزخرفی توش گزاشتن واسه چی یکی یه توضیح بده مام بفهمیم! عجب آهای یکی جواب منو بده![]()
دوستان من وقتی میخوام این در رو که توی عکس زیر گذاشتم باز کنم هنگ میکنه و میاد بیرون از بازی
باید چکار کنم تا مشکلش حل بشه؟
ممنون
![]()
Last edited by denzelmovie; 06-04-2011 at 12:22.
سلام دوست عزیز
شما باید مشکلتون رو تو تاپیک زیر مطرح می کردید...
-----------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل شما از کرکتون هست.
شما به پست زیر برید و آخرین کرک رو دانلود کنین...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين بازي ارزش بازي كردن داره ؟ شبيه چه بازي هست؟
دقیقش رو بخوای بازی تقریبا سبک خودش رو داره و خیلی شبیه بازیها ترسناک دیگه نیست...
ولی اگه از طرفدار بازیهای ترسناک مخصوصا سری اول Resident Evil هستی به احتمال زیاد از این بازی هم خوشت میاد چون میشه گفت از نظر جو داستان تا حدودی به هم نزدیک هستند![]()
سلام
داداش من رسیده به مرحله ی 11 اونجا که دوستش بهش خیانت میکنه و تن به تن درگیر میشند هرچی ولی کلید E رو به قول خودش فشار میده نمیتونه یارو رو بکشه
چجوری باید اینجا رو رد کنه ؟
تمام سوالات توی دیالوگ های بازی هست همون جا توضیح میده که مارکر باعث قفل شدن مقداری از مغز انسان میشه و نمیذاره به اون قسمت دسترسی داشته باشی و این دستگاه هم اون قسمت ها رو باز میکنه و میتونی به اون قسمت ها دسترسی داشته باشی
سلام
خوب جواب رو باز توی سایت های خارجی بعد از ساعت ها سرچ پیدا کردم
رزولیشن بازی رو پایین آوردم جواب داد
حالا یک سوال ایا میشه سلاح ها رو ترکیب کرد ؟ مثلا یک خشاب جدید برای یک سلاح گذاشت اینا ؟
اگه میشه چطوری
خیر ولی هر اسلحه قادربا آپگرید شدن هست یعنی میشه قدرت تخریب یا مدت زمان reload یا بعضی چیزهای دیگه_ش رو بهبود داد که اونم در جایگاههای خاصی در بازی میشه این کار رو کرد که اگه یه کم از بازی برید مطمئنا بهشون میرسید....
البته هر اسله برای شلیک یه حالت دومی هم داره که با نگه داشتن کلید space فعال میشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)