تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 96 اولاول ... 347480818283848586878894 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 956

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید عینک طبی (نوع فرم مارک فرم و نوع عدسیها)

داره خودمونی میشه misoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    www.Eynak1.ir

پيش فرض

سلام بر شما
    دوست عزیز ، اگر عدسی های زایس رو در دو دسته موجود ( یعنی به تعداد در انبار موجود است) و سفارشی (یعنی بنا به درخواست مشتری و تولید یک لنگه عدسی با مشخصات نسخه بیمار) تقسیم کنیم
    عدسی های موجود زایس تا سیلندر (استیگمات) 2 موجود است ، یعنی اگر شما قصد خرید عدسی برای چشم با آستیگماتیسم 2.25 داشته باشید موجود نیست.
    همچنین توجه داشته باشید عدسی ها زایس در گروه ایندکس 1.50 تا مجموع نمرات 4 موجود هستند. مثلا اگر نمره چشم شما 2.25 منفی با آستیگمات 2 منفی باشد موجود نیست.

قیمت عدسی های زایس طبق لیستی که توسط شرکت در اختیار عینک فروشان قرار گرفته است برای ایندکس 1.50 (عدسی با فشردگی کم) با پوشش لوتوتک (Lotutec) ، 84 هزار تومان و با پوشش دوراویژن پلاتینیوم (DuraVision Platinium) مبلغ 120 هزار تومان بابت هر شیشه می‌باشد. یعنی اگر قیمت عدسی را بخواهیم به صورت یک جفت بیان کنیم 168 هزار تومان برای لوتوتک و 240 هزار تومان برای دوراویژن.

قیمت عدسی های سفارشی زایس بیشتر از این مبلغ خواهد بود که 1- زمان بر هستند 2- بنده از قیمت عدسی سفارشی اطلاع خاصی ندارم
    شما اگر خارج از ایران آشنایی دارید ، قیمت بگیرید ، ضرر نداره

برای آستیگمات بالای دو به نظر بنده عدسی هایتک (Hitec) آنتی رفلکس با قیمت 50 هزار تومان و هایتک فتوکرومیک با قیمت 80 هزار تومان برای هر شیشه به نسبت هزینه ای که میکنید کاملا مناسب هست. یا اینکه برید سمت عدسی های سفارشی زایس، اسیلور، هویا یا رودن اشتوک.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    متشکر از راهنمایی شما
    من تازه متوجه شدم آستیکمات بنده ۲.۲۵ هست پس زایس کلا منتفی میشه
    حالا اگر بخواهیم کیفیت خوب مخصوصا توی فتوکرومیک پیدا کنیم سراغ چه شرکتی بریم بهتره که پیش کسوت باشه توی این کار جنس هم یا کره ای باشه یا ژاپن
    ممنون میشم راهنمایی کنی

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    www.Eynak1.ir

پيش فرض

سلام
    متشکر از راهنمایی شما
    من تازه متوجه شدم آستیکمات بنده ۲.۲۵ هست پس زایس کلا منتفی میشه
    حالا اگر بخواهیم کیفیت خوب مخصوصا توی فتوکرومیک پیدا کنیم سراغ چه شرکتی بریم بهتره که پیش کسوت باشه توی این کار جنس هم یا کره ای باشه یا ژاپن
    ممنون میشم راهنمایی کنی
    سلام
    به نظر من همان عدسی هایتک فتوکرومیک که گفتم خوبه ،اگر کمی قیمت مناسب تر بخواهید، اسمارت ویژن ترانزیشن هم بد نیست ، حالا کره یا ژاپنش بودن این عدسی ها رو نمیدونم ولی کیفیتش خوبه. به نظر من که همه تولید چین یا امثال چین هستند. الآن یکی از کارخانه های بزرگ برند بسیار معروف رودن اشتوک در تونس هست، اسیلور در بسیاری از کشورها از قبیل چین، هند، حتی این کشورهای ریز حاشیه خلیج فارس کارخانه داره، هویا هم که رسما پشت پاکت عدسی هاش نوشته تایلند، حالا کدوم عدسی ساخت ژاپن یا کره باشه محل بحثه. مهم تکنولوژی ساخت و کیفیت هست.

یه نکته جانبی: تولید عدسی معمولا به صورت 0.25 صدم هست ، یعنی بین 2.00 و 2.25 نمره موجودی نداریم، اما چشم انسان اینطور نیست، شاید مثلا نمره چشم شخصی 2.11 صدم باشه، اینجا تشخیص اپتومتریست هست که 2.00 تجویز کنه یا 2.25 . شما یه مشاوره از اپتومتریست با تجربه بگیرید شاید با عدسی سیلندر 2 هم مشکل شما قابل حل باشه و بتونید از یه برند معتبر تر عدسی تهیه کنید

موفق باشید

آخر فروم باز Cyberlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    MACS0647-JD

پيش فرض

درود

تا صفحه 30 تاپیک رو خوندم نکات بسیار خوبی گفته شده از جمله دسته و پد باید ضد حساسیت باشه

عدسی در فریم بدون قاب ( گریف پیچ ) خیلی زود دچار شکستگی میشه، دستگاه های لنزومتر باید کاملاً

کامپیوتری و اتوماتیک باشه تا محور و pd رو به صورت خودکار بگیره و درصد خطا به حداقل برسه و ...

و اما شماره چشم من به این صورت هست:

R: -1.5*175
    L: -1.5*165

چند روزه که دارم راجع به عدسی های کارل زایس و اسیلور مطالعه میکنم و متوجه شدم که کارل زایس

نمایندگی های تایید شده زیادی در ایران داره و در این نمایندگی ها دستگاههایی به نام i.Terminl و

i.Profiler دارن که به صورت دقیق مواردی از قبیل:

محل قرارگیری مرکز مردمک های چشم در داخل فریم
    فاصله رأس قرنیه تا پشت عدسی عینک
    زاویه شیب فریم بر روی صورت
    زاویه انحنای فریم
    اندازه های فریم
    ارتفاع نصب

رو استخراج میکنن و بر اساس اون عدسی رو میسازن. ولی قیمت عدسی های سفارشی زایس گرونه

و یک عدسی مخصوص کار با کامپیوتر با نام BlueProtect رو 580 هزار تومان قیمت گرفتم، البته در کیفیت

زایس شکی نیست اما آیا مراکز دیگه ای هستند که دستگاههای مشابه ای داشته باشن و عدسی ها

قیمت کمتری داشته باشن، مثلاً Essilor یا Asahi و ..... مراکز اپتومتری تخصصی مشابه زایس دارند؟

راستی نظرتون راجع به نیم فریم های BULGET BG1320 ساخت پرتغال چیه، کیفیت اونها چطوره و کجا

میشه این فریم رو پیدا کرد؟

آیا برای خرید فریم باید اندازه صورتم رو بگیرم و استاندارد اندازه فریم ها به چه صورت هست؟

چه قسمتهایی از صورت رو باید اندازه گیری کنم و چطور این کار رو انجام بدم؟

Last edited by Cyberlife; 24-11-2016 at 11:55.

5. این کاربر از Cyberlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    www.Eynak1.ir

پيش فرض

سلام
    فریم رو خبر ندارم
    باید با فریم راحت و خوش چهره باشید، تا جایی که امکان داره فریم تخت انتخاب نمایید، فریم های بیس دار خیلی مناسب نیستند، اما توجه داشته باشید سایز عینک شما با توجه به نوع شیشه ای که انتخاب میکنید به طوری باشه که pd که در نسخه نوشته رعایت بشه. البته در مورد نسخه شما خیلی پی دی تاثیر گذار نیست.
    زایس BlueProtect به دلیل سفارشی بودن در ایران گرونه، میتونید از برندهای دیگر استفاده نمایید.
    هویا هم تقریبا ابزاری مشابه برای دریافت مشخصات دقیق عینک و فاصله ها و ... دارد که در اختیار برخی از مشتریانش گذاشته است.

در ضمن اگر عدسی مناسب فریم های ریملس انتخاب شود تقریبا امکان شکست عدسی برای مدت زمان کارکرد یکی دو سال صفر هست.
    Last edited by misoft; 26-11-2016 at 21:50.

7. این کاربر از misoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

میشه راجع به فرمول گروه بندی عدسی عینک ها توضیح بدید ؟

آخر فروم باز Cyberlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    MACS0647-JD

پيش فرض

سلام
    فریم رو خبر ندارم
    باید با فریم راحت و خوش چهره باشید، تا جایی که امکان داره فریم تخت انتخاب نمایید، فریم های بیس دار خیلی مناسب نیستند، اما توجه داشته باشید سایز عینک شما با توجه به نوع شیشه ای که انتخاب میکنید به طوری باشه که pd که در نسخه نوشته رعایت بشه. البته در مورد نسخه شما خیلی پی دی تاثیر گذار نیست.
    زایس BlueProtect به دلیل سفارشی بودن در ایران گرونه، میتونید از برندهای دیگر استفاده نمایید.
    هویا هم تقریبا ابزاری مشابه برای دریافت مشخصات دقیق عینک و فاصله ها و ... دارد که در اختیار برخی از مشتریانش گذاشته است.

در ضمن اگر عدسی مناسب فریم های ریملس انتخاب شود تقریبا امکان شکست عدسی برای مدت زمان کارکرد یکی دو سال صفر هست.
    در ایران و تهران، مراکزی که تجهیزات اندازه گیری هویا رو داشته باشن کجا هستن؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    www.Eynak1.ir

پيش فرض

در ایران و تهران، مراکزی که تجهیزات اندازه گیری هویا رو داشته باشن کجا هستن؟
    سلام
    بنده تهران نیستم و اطلاعی ندارم، اگر تشریف آوردید قم در خدمت شما هستم.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    www.Eynak1.ir

پيش فرض

میشه راجع به فرمول گروه بندی عدسی عینک ها توضیح بدید ؟
    سلام
    برای گروه بندی عدسی ها باید ابتدا نمرات اسفر و سیلندر را جدا کنیم. سپس هر نمره را در پله های دو واحدی قرار میدهیم. یعنی 1.25 در گروه 2 قرار میگیرد یا 2.25 در گروه 4 یا مثلا 6.00 در گروه 6.
    سیلندر هم به همین صورت. یعنی :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در گروه «دو با دو» قرار میگیرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

سلام
    برای گروه بندی عدسی ها باید ابتدا نمرات اسفر و سیلندر را جدا کنیم. سپس هر نمره را در پله های دو واحدی قرار میدهیم. یعنی 1.25 در گروه 2 قرار میگیرد یا 2.25 در گروه 4 یا مثلا 6.00 در گروه 6.
    سیلندر هم به همین صورت. یعنی :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در گروه «دو با دو» قرار میگیرد.
    سلام
    خیلی ممنون از پاسخ شما یعنی اگر شماره چشم راست 1.25 اسفر و 2 سیلندر باشه میشه گروه 2 با 2 و چشم چپ 3.75 اسفر و 4.25 سیلندر میشه 4 با 6 درسته ؟
    یعنی اون شخص دو عدسی با گروه 2 با 2 و 4 با 6 باید سفارش بده ؟
    هزینه هر گروه نسبت به قبلی چند درصد میره بالاتر مثلا گروه 4 با 4 با همون مشخصات فشردگی و مارک از گروه 2 با 2 چقدر گرون تر هست ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •