تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 1049 اولاول ... 347480818283848586878894134184584 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من ميخوام يه سيستم سينماي خانگي بگيرم تا حدود 600 تومن...بين اين چند مدل شك دارم كه كدوم رو بگيرم...خوشحال ميشم اگه از راهنمايتان بهره مند بشم:
    1- philips 3578w
    2- philips 3569
    3- Pioneer HTZ787
    4- Pioneer RS30 + Player RS70
    5- DVD Player DENON DVD-800 + DENON AVR1603 OR AVR1604

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

فکر میکنم خواسته تون رو از سیستم بگین بیشتر بشه کمک کرد

3. 2 کاربر از yaghini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ata_webmaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    north of iran

پيش فرض

اگر می تونی گزینه چهار
    اکر نه گزینه 3

5. 3 کاربر از ata_webmaker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hashemi_ali_reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

من ميخوام يه سيستم سينماي خانگي بگيرم تا حدود 600 تومن...بين اين چند مدل شك دارم كه كدوم رو بگيرم...خوشحال ميشم اگه از راهنمايتان بهره مند بشم:
    1- philips 3578w
    2- philips 3569
    3- Pioneer HTZ787
    4- Pioneer RS30 + Player RS70
    5- DVD Player DENON DVD-800 + DENON AVR1603 OR AVR1604

پنجمی قیمتش چنده ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه dada_zebel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

[QUOTE=ata_webmaker;4886387]اگر می تونی گزینه چهار
    اکر نه گزینه 3[/QU

خسته نباشید
    آمپ مدل rs70 رو جداگانه 390 زده تو chare.ir گرونه یا نه ؟
    اگه آمپ رو جدا بخرم بعدا باندها رو میتونم به خاطر دیزاینش سلیقه ای بخرم . در اینصورت باندهایی که این سایت با لینک زیر میفروشه کدوم یکیش میتونه با یه قیمت مناسب جای خالی باندهای rs70 رو برام پر کنه .؟
    هدف من اینه که پلیر نخرم و بعدا بلوری بخرم و فعلا هم یه wd player بگیرم .
    خلاصه اینکه من با باندهای rs70 از نظر دیزاین مشکل دارم و میخام در مورد این فکری که کرده ام و براتون نوشتم نظر بدید که به صلاحه یا نه ؟
    یه سوال هم اینکه باندهایی که این سایت میفروشه ماله چه مارک و کارخونه ای هستش ؟ آیا توش پایونیر هم می بینید ؟ لینکش هم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

پنجمی قیمتش چنده ؟
    طبق قيمتي كه در chare ديدم پليرش 220 و آمپلي فايرش بين 400 تا 500 هست،البته نميدونم آمپلي فاير تنها است يا بانداش هم روش هست.

9. 2 کاربر از masharif بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

طبق قيمتي كه در chare ديدم پليرش 220 و آمپلي فايرش بين 400 تا 500 هست،البته نميدونم آمپلي فاير تنها است يا بانداش هم روش هست.
    آمپلی فایر تنهاست.

[QUOTE=dada_zebel;4886484]
    اگر می تونی گزینه چهار
    اکر نه گزینه 3[/QU

خسته نباشید
    آمپ مدل rs70 رو جداگانه 390 زده تو chare.ir گرونه یا نه ؟
    اگه آمپ رو جدا بخرم بعدا باندها رو میتونم به خاطر دیزاینش سلیقه ای بخرم . در اینصورت باندهایی که این سایت با لینک زیر میفروشه کدوم یکیش میتونه با یه قیمت مناسب جای خالی باندهای rs70 رو برام پر کنه .؟
    هدف من اینه که پلیر نخرم و بعدا بلوری بخرم و فعلا هم یه wd player بگیرم .
    خلاصه اینکه من با باندهای rs70 از نظر دیزاین مشکل دارم و میخام در مورد این فکری که کرده ام و براتون نوشتم نظر بدید که به صلاحه یا نه ؟
    یه سوال هم اینکه باندهایی که این سایت میفروشه ماله چه مارک و کارخونه ای هستش ؟ آیا توش پایونیر هم می بینید ؟ لینکش هم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بله شما می تونید باندهارو سلیقه ای بخرید ولی باید توجه بکنید که هزینتون خیلی میره بالا.این سری باندهایی هم که توی سایت چاره هستش مال چنتا از شرکت ها هست که اگه بخوای از توی اینا یه ست 5.1 جمع کنی باید خیلی بیشتر از این حرفا هزینه کنی.
    شرکت پایونیر خودش یکی از بزرگترین تولید کننده های اسپیکر توی دنیا هست ولی متاسفانه نمایندگیش هیچکدوم از محصولاتش زو وارد نمی کنه.
    به نظر من شما یه مدل سینما خانگی که دیزاینش به سلیقتون هست و صداش هم مورد پسند هست بگیر + آمپ مورد علاقت وگرنه یا باید با قیافه سری rs کنار بیای و یا نزدیک به یک میلیون برای اسپیکرات هزینه کنی.

11. 4 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه FARSHAD_DIGITAL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام به همه دوستان.میشه لطف گنیدآدرس اینترنتی چند تافروشگاه اینترنتی برای خرید philips&pioneerروبدید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dada_zebel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

[QUOTE=mr_rayan;4888066]آمپلی فایر تنهاست.

بله شما می تونید باندهارو سلیقه ای بخرید ولی باید توجه بکنید که هزینتون خیلی میره بالا.این سری باندهایی هم که توی سایت چاره هستش مال چنتا از شرکت ها هست که اگه بخوای از توی اینا یه ست 5.1 جمع کنی باید خیلی بیشتر از این حرفا هزینه کنی.
    شرکت پایونیر خودش یکی از بزرگترین تولید کننده های اسپیکر توی دنیا هست ولی متاسفانه نمایندگیش هیچکدوم از محصولاتش زو وارد نمی کنه.
    به نظر من شما یه مدل سینما خانگی که دیزاینش به سلیقتون هست و صداش هم مورد پسند هست بگیر + آمپ مورد علاقت وگرنه یا باید با قیافه سری rs کنار بیای و یا نزدیک به یک میلیون برای اسپیکرات هزینه کنی.
    خیلی ممنون دوست عزیز
    پس من اینطور متوجه شدم که در واقع آمپ همه کاره است و باندها در ایجاد صدای مورد نظر پایونر نقش بعدی رو دارند .
    یعنی من بیام یه دونه پایونر 282 بگیرم که باندهاش رو هم دوست دارم و بعد یه آمپ براش بخرم . من حساب که کردم رو هم میشه 780 تومان .مثل اینکه دارم به یه نتیجه خوب واسه خرید میرسم البته با کمک دوستان عزیز
    1- آیا باندهای مدل 282 کشش کافی برای آمپ مدل rs70 رو دارن
    2- آیا ساب ووفر مدل 282 رو میشه به آمپ مدل rs70 وصل کرد .
    3- شنیدم تو مدل 282 از ورودي Lineفقط استريو پخش ميکنه چون فقط باند L و R براي ورودي صداي آنالوگ داره .براي 360 هم از خروجی TVبايد به سينماي خانگي وصل کني به شرطي که tv
    خروجي ديجيتال HDMIو يا اپتيکال داشته باشه و سينما هم يکي از اين وروديهارو داشته باشه . در غير اينصورت حتي اگر صدا از 5 کانال هم دربياد مجازي هست يعني به هيچ وجه Dolby نيست و هيچ فرقي با استريو معمولي نداره فقط از باندهاي بيشتر پخش ميشه . اگر یکی بخاد واقعا صداي دالبي از 360 بگيره بايد يه AV receiver بخره از اونطرف سينمايي که میخره باید AV receiver هم باشه . یعنی با این حساب اون آمپی که به اصطلاح به عنوان av receiver عمل خواهد کرد آیا وقتی به مدل 282 وصل بشه این محدودیت های موجود در این مدل از بین خواهد رفت یا اینکه اصلا مدل 282 از نوع AV receiver نیست.

4- اگه امکان اتصال آمپ به مدل 282 باشه اونوقت بودن ساب ووفر هم خودش یه امتیاز محسوب میشه یا بودن اون دیگه ضروری نیست.؟
    5- اخر اینکه آیا پلیر مدل 282 به درد بخور هست یا نه ؟ امکاناتش خیلی محدوده ؟

داره خودمونی میشه peyyyman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ضمن تشکر از راهنمائی دوستان می خواستم بپرسم قیمت ها در هایپر استار نسبت به این سایت چاره چقدر تفاوت داره آیا کمتره و اگر هست به چه میزان ارزش داره آدم شال و کلاه کنه بره هایپر ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •