تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 481 اولاول ... 347480818283848586878894134184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 4806

نام تاپيک: Vivaz » اولین گوشی سونی اریکسون با فیلمبرداری HD با سیمبین تاچ و پردازنده 720 مگاهرتزی

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

سلام
    من ميخوام ويواز بگيرم ولي نميدونم كه عدم وجود سنسور proximity يا تقرب موقع مكالمه مشكل ايجاد نميكنه؟
    ويواز قلم داره؟
    و ميدونيد كه بازي هاي سيمبين گرافيك بالا روي ويواز نصب ميشن يا نه؟
    سلام
    این سنسوری که گفتین برایه موقع مکالمه هست.
    برای من که کاراییش مهم نیست.در کل نبودش مشکلی ایجاد نمیکنه.
    بله یه دستبند همراش هست که همونم قلم هست.البته به قلم احتیاجی نداره.
    بله 100 درصد اجرا میشه.اگه رو ویواز اجرا نشه رو چی میخواد اجرا بشه

2. 5 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام
    من ميخوام ويواز بگيرم ولي نميدونم كه عدم وجود سنسور proximity يا تقرب موقع مكالمه مشكل ايجاد نميكنه؟
    ويواز قلم داره؟
    و ميدونيد كه بازي هاي سيمبين گرافيك بالا روي ويواز نصب ميشن يا نه؟
    این سنسور را x1 هم نداره
    در کل نبودنش زیاد مشکلی نداره
    خود گوشی دو تا گیم با گرافیک خفن داره
    قویترین سیمبیان هست باید اجرا کنه
    Last edited by golmohammadi; 06-05-2010 at 23:55.

4. 3 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    این سنسوری که گفتین برایه موقع مکالمه هست.
    برای من که کاراییش مهم نیست.در کل نبودش مشکلی ایجاد نمیکنه.
    بله یه دستبند همراش هست که همونم قلم هست.البته به قلم احتیاجی نداره.
    خوب چون صفحه لمسي هست موقع مكالمه يهو قطع نميشه؟
    منظورتون از دست بند رو نمي فهمم.
    راستي اون جريان نبود کنتیک اسکرول رو ميشه با آپديت حلش كرد؟
    من تا حالا گوشي لمسي نداشتم.ميخواستم بدونم كه فراواني بازي و نرم افزار براشون چقدر هست؟
    مثلا بازي فوتبال رو چجوري ميشه روي اين گوشي بازي كرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Milo.Metallboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام به همه
    من میخواستم ویواز بخرم ولی چند ساعت قبل از خرید یکی از دوستان ویواز خریده بود و اومد پیشم و 1 ساعت باهاش کار کردم
    حالا تجربیاتم رو از 1 ساعت کار با ابن گوشی در اختیارتون میزارم
    در نگاه اول گوشی بسیار شیک و منحصر به فرد به نظر میرسه.وقتی گوشی رو تو دستت میگیری باورت نمیشه که الان یک گوشی رو تو دستت گرفتی و بسیار طراحی زیبایی داره و کاملا در کف دست میشینه و خیلی خیلی سبکه
    قفل صفحه رو که باز میگنی کیفیت ال سی دی رو تحسین خواهید کرد
    وقتی کنار 5530 خودم گرفتمش کیفیت دست کم 3 برابر 5530 بود
    سرعت گوشی بسیار راضی کننده هست و تاچ عملکرد بسیار خوبی داره و تقریبا با 5530 برابری میکنه
    همه چیز مثل گوشی های 5530 و 5800 نوکیا هست ولی متاسفانه از افکت خبری نیست
    که بسیار جای تعجب داره حتی وقتی گوشی قفل باشه و زنگ بخوره مثل گوشیه 5530 و n97 و 5800 اسکرول سبز برای جواب دادن نداره و حتما باید سخت افزاری جواب بدین !
    صدای مکالمه واقعا عالی بود و عیبی نداشت
    متاسفانه گوشی نتوانست فایل های با کدک h-264 رو باز کنه اما mp4 رو با فریم ریت 11000
    رو به راحتی باز کرد که تحسین برانگیز بود چون 5530 خودم در 2000 به بالا با مشکلات بسیاری مواجه میشه !
    دوربین رو باز کردم و چندتا عکس گرفتم که راضی کننده بود ولی همچنان بر این باور هستم که میتونست بهتر عمل کنه و قطعا اگه گوشیه شما قبلا n86 بوده باشه راضی نخواهید شد !
    شروع به فیلم برداری کردم و تجربه جالبی داشت چون همزمان دوربین در حال فوکوس بود و تا اخر فیلمبرداری هم ادامه داشت که مزیت خوبی هست و وقتی فیلم رو به کتمپیوتر انتقال دادم 1 دقیقه نزدیک به 80 مگ شده بود ! مشکلش اینه که وقتی در حال فیلم برداری هستین اگه زوم کنین حدود 2 ثانیه تصویر تار میشه تا دوباره فوکوس انجام بشه که اصلا خوب نبود !!!
    در کامپیوتر که فیلم رو نگاه میکنین کیفیت کاملا معمولی هست با سایز بسیار خوب با فریم ریت حدود 8000
    حالا میرسیم به به مهمترین قسمت ماجرا
    وقتی یک آهنگ با کیفیت رو روی گوشی ریختم و اون رو پخش کردم اخم روی لبم کاملا مشهود بود
    واقعا ناراحت شدم
    صدا بسیار بی کیفیت و ضعیف بود
    شاید بگین که مثلا صدا برای من اصلا مهم نیست و اگه بخوام گوشی بخرم اصلا به صداش توجه نمیکنم
    من هم مثل بعضی از شما همین عقیده رو داشتم ولی نظرم عوض شد
    صدا اونقدر بی کیفیت بود و ضعیف که حتی اگه اهل اهنگ گوش دادن هم نباشید در بیرون از خونه اگه گوشیتون زنگ بخوره تقریبا غیر ممکن هست که صداش رو بشنوین و حتی اگه مثلا توی کوچه یک اهنگ رو با نهایت صدا پخش کنین نمیتونین صداش رو بشنوین که واقعا ناراحت کننده بود
    حالا با خودم گفتم که عیبی نداره بزار ببینم هندزفری چه عملکردی داره
    هندزفری خودش که بسیار بی کیفیت بود
    تصمیم گرفتم نا امید نشم و با هندزفری n81 و n95 که شبیه به هم هست و کیفیت بسیار بالایی داره تست کنم
    اهنگ بسیار با کیفیت inna به اسم love رو پخش کردم صدا رو تا اخر بلند کردم و هندزفری رو گذاشتم تو گوشم و نا امیدانه از گوشم در اوردم
    تعجب میکنم که گوشی ای که بر مبنای مولتی مدیا بودن طراحی شده چرا اینقدر در این ضمینه ضعیف عمل کرده ؟
    معمولا وقتی اسمی از سونی اریکسون میاد همه با ذهنیتی که قطعا صدا بلند خواهد بود مواجه میشن حتی در گوشی های ارزون قیمت سونی اریکسون هم اصلا با مشکل کمبود صدا و کیفیت مواجه نمیشدیم اما در ویواز دنیا جور دیگریست !!!
    وارد گالری که میشین با یک طراحی بینظیر مواجه میشین که اصلا شبیه به گوشی های سیمبیان نیست و بسیار زیباست با تفکیک همه چیز !
    حدود 1500 عکس در گالری موجود بود که سرعت گالری به هیچ عنوان پایین نیومده بود و عکس ها رو با کیفیت بسیار عالی پخش میکرد
    در کل گالری بسیار راضی کننده بود
    در طول 1 ساعت حتی 1 بار هم با گذینه loading مواجه نشدم

سرعت بسیار عالی بود ولی پشت گوشی به دلیل سی پی یویه بسیار قدرتمندش کمی داغ میشد
    در کل باید بگم من بدلیل صدای بسیار ضعیف این گوشی تا پایه خرید این گوشی رفتم و منصرف شدم
    گوشی بسیار عالی با کیفیت ساخت و طراحی بسیار خوبی هست اما صدا هم امتیاز کمی نیست که من نتونستم باهاش کنار بیام
    موفق باشین

7. 11 کاربر از Milo.Metallboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hmd935's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

Milo.Metallboy شما الان میخوای چه گوشی بگیری؟ منم گیج شدم والا یکی میگه خوبه یکی میگه بده

پروفشنال hamidkabiri6270's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    شهر غم

14

سلام به همه
    من میخواستم ویواز بخرم ولی چند ساعت قبل از خرید یکی از دوستان ویواز خریده بود و اومد پیشم و 1 ساعت باهاش کار کردم
    حالا تجربیاتم رو از 1 ساعت کار با ابن گوشی در اختیارتون میزارم
    حالا میرسیم به به مهمترین قسمت ماجرا
    وقتی یک آهنگ با کیفیت رو روی گوشی ریختم و اون رو پخش کردم اخم روی لبم کاملا مشهود بود
    واقعا ناراحت شدم
    صدا بسیار بی کیفیت و ضعیف بود
    شاید بگین که مثلا صدا برای من اصلا مهم نیست و اگه بخوام گوشی بخرم اصلا به صداش توجه نمیکنم
    من هم مثل بعضی از شما همین عقیده رو داشتم ولی نظرم عوض شد
    صدا اونقدر بی کیفیت بود و ضعیف که حتی اگه اهل اهنگ گوش دادن هم نباشید در بیرون از خونه اگه گوشیتون زنگ بخوره تقریبا غیر ممکن هست که صداش رو بشنوین و حتی اگه مثلا توی کوچه یک اهنگ رو با نهایت صدا پخش کنین نمیتونین صداش رو بشنوین که واقعا ناراحت کننده بود
    حالا با خودم گفتم که عیبی نداره بزار ببینم هندزفری چه عملکردی داره
    هندزفری خودش که بسیار بی کیفیت بود
    تصمیم گرفتم نا امید نشم و با هندزفری n81 و n95 که شبیه به هم هست و کیفیت بسیار بالایی داره تست کنم
    اهنگ بسیار با کیفیت inna به اسم love رو پخش کردم صدا رو تا اخر بلند کردم و هندزفری رو گذاشتم تو گوشم و نا امیدانه از گوشم در اوردم
    تعجب میکنم که گوشی ای که بر مبنای مولتی مدیا بودن طراحی شده چرا اینقدر در این ضمینه ضعیف عمل کرده ؟
    معمولا وقتی اسمی از سونی اریکسون میاد همه با ذهنیتی که قطعا صدا بلند خواهد بود مواجه میشن حتی در گوشی های ارزون قیمت سونی اریکسون هم اصلا با مشکل کمبود صدا و کیفیت مواجه نمیشدیم اما در ویواز دنیا جور دیگریست !!!
    در کل باید بگم من بدلیل صدای بسیار ضعیف این گوشی تا پایه خرید این گوشی رفتم و منصرف شدم
    گوشی بسیار عالی با کیفیت ساخت و طراحی بسیار خوبی هست اما صدا هم امتیاز کمی نیست که من نتونستم باهاش کنار بیام
    موفق باشین
    سلام

آقا حمید نظرتون چیه تایید میکنید؟آقای گل محمدی شما نظرتون چیه؟آقا مجید شما نظرتون چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Milo.Metallboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

Milo.Metallboy شما الان میخوای چه گوشی بگیری؟ منم گیج شدم والا یکی میگه خوبه یکی میگه بده
    من هیچوقت نگفتم بده
    اگه با دقت میخوندی کلی هم ازش تعریف کردم
    من حتی با صدایه ضعیف اما با کیفیت هم راضی شده بودم
    اما ویواز هم ضعیف بود و هم بی کیفیت
    فرض کنین یک ضبط پایونر با یک امپلی فایر ببندین رو پراید و با باند های فابریکش صدا رو تا اخر زیاد کنین !!! میدونین چی میگم ؟
    در کل گوشیه بسیار خوبیه در سخت افزار و فعلا در این رنج قیمت بی رقیب هست اما در صداش رو من نتونستم باهاش کنار بیام
    حد اقل میخواستم اگه بیرون گوشیم زنگ خورد صداش رو بشنوم
    باز این رو هم بیخیال شدم اما هندزفری هم نا امیدم کرد
    الان هم 5530 دارم هم n81
    صداش در هندزفری تا 60% n81 بود !!! کیفیت خوب بود اما صداش ضعیف بود

داره خودمونی میشه majidstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام

آقا حمید نظرتون چیه تایید میکنید؟آقای گل محمدی شما نظرتون چیه؟آقا مجید شما نظرتون چیه؟
    سلام
    در مورد پخش h.264 که قبلا گفته شد. mp4 فرمت هستش و h.264 کدک که تا 6 مگ(من تا 4 رو امتحان کردم) با ریل پلیر خود گوشی براحتی پخش میشه شاید دوستمون رزولیشن صفحه رو درست انتخاب نکردند یا اینکه خواستون با یه پلیر دیگه امتحان کنند که هیچ کدوم توانایی پخش همچین ریتی رو ندارن. برای جواب دادن به تماس های دریافتی هم از منوی option میتونی answer رو انتخاب کنی یا گزینه های دیگه که الان یادم نیست چی بود پس نرم افزاری هم میشه جواب داد.در مورد اسپیکر هم اگه دقت کنین به دلیل تک اسپیکره بودن و محل قرارگیری اون برای اینکه تمام صدا رو متوجه شین کافیه گوشی رو روی یه میز بزارین یا دستتون رو زیر گوشی بگیرین با این کار از پخش بعضی فرکانسها در هوا جلوگیری میشه و بلندی صدای واقعی رو میشنوید. در مورد کیفیت من معتقدم که خوب هست
    در مورد صدا در هندزفری به نظرم استاندارد رعایت شده چون برای دوستانی که با صدای بلند و زیاد موزیک گوش میدن ممکنه در درازمدت به گوشها شون اسیب برسه اما جدا از شوخی وقتی گوشی رو به اسپیکر رومیزی و در حالت تی وی وصل میکنم باور کنید لب تابم هم نمیتونه همچین بلندی رو برای پخش mp3 داشته باشه حالا اگه از power mp3 هم استفاده کنید که میترکونه.
    اگه با فوکس در حالت فیلم برداری هم مشکل دارین میتونین فوکس رو روی بینهایت بزارین.
    اگه زیاد به اسپیکرهای 8910 فکر میکنید یادتون نره که هر وقت شارژ گوشی تموم شه حتی نمیتونین از قابلیت های تلفنی اون استفاده کنید. تو دست گرفت گوشی رو هم بهش فکر کنین که همیشه باید یه چیزی تو دستتون باشه که واقعن چندش اوره.
    این سنسور نزدیکی هم که در مکالمه اصلا برای من اهمیتی نداره چون که تنظیم کردم بعد از 30 ثانیه خودش تاچ رو خاموش و غیر فعال میکنه. دوربین جلو هم که تو ایران کاربردی نداره.
    -----------
    گل محمدی جان این کلپ رو کاملشو بزار
    Last edited by majidstar; 06-05-2010 at 14:50.

12. 5 کاربر از majidstar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

بزرگترین ایراد ویواز همین صداش هست
    منم به همه گفتم که صداش ضعیفه
    البته برا عده ای ممکنه ایراد نباشه
    برای بعضیها هم ایراد باشه
    در مورد صدای هندز فری
    حقیقتش بدک نیست و کاملا راضی نگه میداره
    در گوشیهای قبلیم ان86 و xperia x1 صدای هندزفری خیلی عالی بودند
    اما هیچوقت نمیشد که اخرش بزاری
    چون ادمو کرد میکنه

من 2 فایل h-264 خودم کانورت کردم باز کرد
    حالا نمیدونم ایشون چه فایلی را باز کردند

در کل ویواز مزایای زیادی داره
    باطری عالی هم داره
    باید همه چیو در نظر گرفت
    اما قبول دارم که خیلیها از کمبود صدا رنج میبرند و نمیتونند تحملش کنند

اما در عوض وقتی به یاد گالری بقیه گوشیها می افتم حالم ازشون بهم مبخوره
    چون گالری ویواز عالیه
    کلا هر جا اسمی از سرعت باشه ویواز عالی کار کرده
    Last edited by golmohammadi; 06-05-2010 at 23:55.

14. 6 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه drm66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام...اینکه دوستان می گن ویواز بد از یه مدتی داغ میکنه چه جوریه؟یعنی من می خوام ویواز بگیرم(البته هنوز ین ویواز وایکس 10 شک دارم) و شاید در روز 4_5ساعت مداوم بخوام ای_بوک بخونم این برام مشکل ساز می شه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •