تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 123 اولاول ... 347480818283848586878894 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 1228

نام تاپيک: ✔ رفع اشکال سوالات درسی مباحث مقاطع دبیرستان و پیش دانشگاهی و کنکوری ها

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

خیلی ممنون از پاسختون
    پس اون جوابی هم کراش نوشته شده اشتباهه؟
    یا اینکه فرض نویسنده حرکت بصورت مستقیم در روی ایره بوده؟ (که البته این یه کم عجیبه که بصورت مستقیم بخواد رو دایره بره)
    دوستان دیگه نظری ندارن؟

آخر فروم باز ashjaee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خیلی ممنون از پاسختون
    پس اون جوابی هم کراش نوشته شده اشتباهه؟
    یا اینکه فرض نویسنده حرکت بصورت مستقیم در روی ایره بوده؟ (که البته این یه کم عجیبه که بصورت مستقیم بخواد رو دایره بره)
    دوستان دیگه نظری ندارن؟
    سلام بر همه.
    به نظر من سوال غلط هست اما جوابش کاملا درسته. یعنی طبق فرض امکان نداره متحرکی روی دایره ای به این شعاع حرکت کنه و شتابش این بشه. اما برای محاسبه شتاب باید دقیقا به همین صورتی که طراح نوشته است حساب شود. کلا اکه r = 5 از صورت صوال حذف بشه صورت سوال درست میشه. (اگه بخوایم شعاع رو بده به دردسر می افتیم مثلا باید عدد پی رو باید رادیکال 8 و شعاع رو پنجاه رادیکال 2 بگیریم. یا اسنکه در صورت سوال سرعت ثابت برداشته بشه و بگه در ابتدای دایره و ربع چهارم سرعت 5 هست)
    اما راه محاسبه شتاب متوسط همینه که طراح رفته اما چون اینجا سرعت ثابت هست باید شتاب متوسط با شتاب لحظه ای برابر بشه.(که نیست). پس خلاصه کلام طراح یک جایی سوتی داده . اما اگر فرض کنیم شعاع رو نداده کاملا درست هست.

به نظرم مشکل این تست اینه که طراح اون اومده شتاب متوسط حرکت رو مانند حالتی که جسم متحرک داره در مسیر راست حرکت میکنه حساب کرده.

موفق باشین.
    89/9/23
    دوست عزیز تنها راه محاسبه شتاب متوسط، تغییرات سرعت بر زمان هست اما چیزی که باید توجه بشه که این تغییرات سرعت برداری هست که اینجا طراح رعایت کرده اند.حالا اگه متحرک روی خط راست حرکت کنه تغییرات سرعت برداری میشه جبری.

موفق باشید

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

دوست عزیز تنها راه محاسبه شتاب متوسط، تغییرات سرعت بر زمان هست اما چیزی که باید توجه بشه که این تغییرات سرعت برداری هست که اینجا طراح رعایت کرده اند.حالا اگه متحرک روی خط راست حرکت کنه تغییرات سرعت برداری میشه جبری.

موفق باشید
    در مورد نحوه ی محاسبه ی سرعت و شتاب متوسط و مفهوم این دو متوجه منظورتون هستم. منم منظورم اینه که طرف اول اومده گفته که سرعت ثابته ولی نیومده از روابط کلاسیک نیرو و شتاب مرکز گرا استفاده کنه چرا که با فرضیات خودش متناقض از آب در میمده. بنابراین اومده از یه جایی به بعد تو حل مساله، شعاع مسیر رو بی خیال شده و مساله رو طوری حل کرده که اصلا فرقی با اینکه این مساله او مسیر صاف اتفاق می افتاد نمیکنه.

به نظر من هم یا باید از اول نمیگفت که سرعت ثابته و یا اینکه اشاره ای به شعاع دایره نمیکرد.

موفق باشین.
    89/9/24

4. این کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام. خوبين؟؟؟

بچه ها 7 روز ديگه امتحان حساب 1 دارم و هيچ چيزي هم بلد نيستم و تا حالا هم نخوندم. اگه ميشه كمك كنين و بگين كه مبحث هاي اسان و نمره اور حساب 1 چيه كه داخل اين يه هفته بخونم و حداقل 5 رو بگيرم. چون مستمر بهم ميدن و حداقل يه 5 بگيرم قبولم. به نظرتون داخل اين يه هفته اگه بخونم ميتونم 5 رو بگيرم؟؟؟ اينم در نظر اشته باشين كه از حساب هيچي بلد نيستم.

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام. خوبين؟؟؟

بچه ها 7 روز ديگه امتحان حساب 1 دارم و هيچ چيزي هم بلد نيستم و تا حالا هم نخوندم. اگه ميشه كمك كنين و بگين كه مبحث هاي اسان و نمره اور حساب 1 چيه كه داخل اين يه هفته بخونم و حداقل 5 رو بگيرم. چون مستمر بهم ميدن و حداقل يه 5 بگيرم قبولم. به نظرتون داخل اين يه هفته اگه بخونم ميتونم 5 رو بگيرم؟؟؟ اينم در نظر اشته باشين كه از حساب هيچي بلد نيستم.
    اگه نهایی هست یک جزوه بنی هاشمی بگیر و سوال ها رو خوب بخون 100% نمره بالای 5 می گیری

7. این کاربر از steps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اگه نهایی هست یک جزوه بنی هاشمی بگیر و سوال ها رو خوب بخون 100% نمره بالای 5 می گیری
    اره نهاييه.

اين جزوه بني هاشمي فقط نمونه سواله؟؟ جزوه رو راحت گيرم مياد؟؟ حساب 2 چي؟؟ جزوه اونم خوبه؟؟

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اره نهاييه.

اين جزوه بني هاشمي فقط نمونه سواله؟؟ جزوه رو راحت گيرم مياد؟؟ حساب 2 چي؟؟ جزوه اونم خوبه؟؟
    سوال های امتحان نهایی اکثر سال ها شباهت زیادی به یکدیگر دارند و سوال های تکراری هم بینشون زیاد هست به همین دلیل جزوه بنی هاشمی توصیه میشه که سوال های امتحان نهایی چند سال اخیر هست .
    من خودم فیزیک پیش 2 رو سال قبل اینطوری پاس کردم در صورتی که درس رو غیر حضوری برداشته بودم و اصلا سر کلاس نمی رفتم.
    اکثر کتاب فروشی ها جزوه رو دارن قیمتش هم زیر 1500 تومن هست.

جزوه بنی هاشمی رو فقط برای درس نهایی توصیه میکنم

10. این کاربر از steps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال M o h a m m a d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با توجه به این که توی 10 ثانیه یک چهارم دایره رو طی می‌کنه پس سرعت باید پی دهم باشه نه 10

12. این کاربر از M o h a m m a d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دوستان اگه میشه این سه تا سوال تو عکسو برام حل کنید خیلی لازم دارم
    چند روز دیگه امتحان نوبت اوله پس سریعتر حل کنید
    سوال سوم رو هم خودم حل کردم اگه ممکنه فقط بهترین راه (یه راه کلی) برای حل اینجور مسائل رو بگید ممنون میشم
    باتشکر

پروفشنال M o h a m m a d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اول از همه زیر رادیکال باید مثبت باشه

ویرایش : ببخشید من یه لحظه A رو با a قاطی کردم آخرش a فقط کوچکتر از 4 ـه و بزرگتر از صفر نیست
    Last edited by M o h a m m a d; 26-12-2010 at 20:41.

15. این کاربر از M o h a m m a d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •