VPC-F11HGX/B
F11GGX/B
![]()
VPC-F11HGX/B
F11GGX/B
![]()
آره... یادم اومد! یکی از مدل هاشو توی سایت کمان رایانه همون اوایل دیده بودم...
تنها فرقش با مال من پردازنده اش هست. یادم میاد نوشته بود با توربو بوست تا بیش از 3 گیگاهرتز می رفت بالا!!!
ولی خب... قیمتش یه نموره بالا بود!ما به همینی که داریم خشنودیم. خدا هم خشنود باشه. خداییش خیلی خرکاره...
دستت درست
شاد و پیروز باشین
نوروزتان هم پیروز![]()
" اطلاعیه "
بسته شدن تاپیک
علت : انجام پاک سازی دوره ای / پست های هفته ی گذشته
حداکثر زمان پاکسازی : 12 ساعت
توضیح : کاربران محترم در این مدت از ارسال کردن تاپیک های مشابه خودداری فرمایید .
با تشکر
همکار انجمن لپ تاپ
----
انجام شد
Last edited by Pami; 26-03-2010 at 21:46.
والا من از خودم نمیگم
اینو دقیقا از تو سایت سونی که اتفاقا برای سری F هم زده کپی کردم
VAIO Premium Display is a Full High Definition display. Premium displays allow you to enjoy the clarity and brilliance of a 1080p High Definition viewing experience wherever you take your F Series notebook. Whether you're viewing a Blu-ray Disc™ movie, gaming, viewing photos, or just plowing through your workload, Premium displays deliver an industry-leading viewing experience marked by super-crisp hi-def detail, richer colors and a brighter display.
مثل این که دو مدل داره
VAIO Display (1600x900) with NVIDIA® GeForce® 310M GPU
VAIO Premium Display (1920x1080) with NVIDIA® GeForce® GT 330M GPU
که دومی 150 دلار گرونتره
Last edited by kotlet110; 26-03-2010 at 23:56.
درود بر دوستان
من یه لپ تاپ با صفحه نمایش مناسب برای فیلم نگاه کردن ، گرافیک یه مدل خوب از ATI داشته باشه ، سر عت سیستم مهمه خوب
باشه ، حافظه بالا داشته باشه ، با قیمته مناسب ، خروجی TV هم داشته باشه ، با CPU قوی
ممنون
من کلی سری F رو اون موقع که می خواست تازه وارد ایران بشه توی سایت کمان رایانه زیر و رو کردم؛ همچین چیزی ندیدم... اگه می دیدم خب پول بیشتری می دادم و این رو می گرفتم...
مطمئنی؟! اگه واقعا یه همچین چیزی باشه ارزش خریدن داره. البته یه چیزی هم بگم و اون هم اینه که در این رزولوشن نوشته ها زیادی ریز می شن و ممکنه چشم اذیت بشه رفیق...
شاد و پیروز باشین
نوروزتان هم پیروز![]()
نمیدونم. شاید اینا رو سونی جدیدا میزنه . شاید هم از قبل بوده . چون من تا حالا دنبال همچین موردی نبودم خبر دقیقی ندارم . اساتید بهتر میتونن نظر بدن در این مورد.
ولی من کلا فکر میکنم اگر آدم پول برای Blu-ray میده حتما باید full HD هم داشته باشه . این دوتا درکنار هم ارزش و قابلیتهای خودشونو نشون میدن![]()
میخوام تاپ لپ بگیرم!
Corei 7 و رم بالا + خروجی قوی صدا
هیچ مارکی تفاوت نمیکنه، خوش دست باشه و خوشجیل موشجیل
یاری بفرمائید.
اگر در مورد سری Z هم چیزی میدونید بگید که اگه لازمه صبر کنیم
سری Z در این محدوده قیمت قرار نداره و سری جدید حداقل 2200 قیمت خواهد داشت (مدل پایه)
با توجه به نیاز های شما از سری DV6 بخرید ، بهتر هست
![]()
F11GGX فقط از لحاظ CPU کمی با F11DGX و F11CGX تفاوت داره. ولی 300 تومن گرونتره.
به نظر شما می ارزه؟ یا این اختلاف قیمت دلیل دیگه ای داره؟F11 GGX: Cpu: I 7- (1.7 to 3.06) , HDD: 500 (7200rpm), Price: 1,700,000F11 DGX: Cpu: I 7- (1.6 to 2.8) , HDD: 500, Price: 1,340,000F11 CGX: Cpu: I 7- (1.6 to 2.8), HDD: 320GB(7200rpm), Price: 1,340,000
در ضمن کسی این مدلا رو خریده. اینام مثل F111 و ... صدای اضافی دارن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)