یکی از عزیزان که به مکعبی با مارک خوب دسترسی داره لطف کنه تعدادی تهیه کنه و واسه فروش توی سایت قرار بده تا ما هم بتونیم روبیک خوب داشته باشیم ممنون
یکی از عزیزان که به مکعبی با مارک خوب دسترسی داره لطف کنه تعدادی تهیه کنه و واسه فروش توی سایت قرار بده تا ما هم بتونیم روبیک خوب داشته باشیم ممنون
دوستان من میخوام یه سری روبیک جنس عالی از اونور وارد کنم . البته این روبیک رو نمیخوام از چین وارد کنم . منظورم از آمریکا و کانادا هست و روبیکی که میگم مدل DIY TYPE F هست و از اونایی که تو مسابقه ازش استفاده هم میشه .
از خصوصیات اون روبیک بهتون بگم که
گیر نمی کنه
لبه هاش نمی پره
رنگش به زودی نمیره
بین 6 ماه تا 1 سال عمر داره .
خیلی هم سبکه کمتر از 100 گرم .
اگه بخوام بیارم هزینه پست و اینجور چیزا زیاده . بخاطر همین حاضرید بابتش 15 تا 20 تومن پول بدید . ؟؟
اگه آره من وارد می کنم . و اگرم که نه ، خوب نه دیگه
Last edited by mr6768; 04-06-2010 at 21:20.
لطفا اگه کلیپ با کیفیتی از رکورد زنی سراغ دارید لینک دانلودش رو به من معرفی کنید .
اگه واقعا اينقدر خوبه منم هستم.
منم هستم ! ی
یکی از دوستان می گفتم فیلم رکورد زنی ! به این سایا مراجعه کنین !:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما بیار منم هستم.
به جای اینکه 3 یا 4 تا روبیک بدرد نخور بخریم یک دونه خوبشو می خریم.
قیمت خود روبیک یه چی بین 7 تا 8 دلار هست اما با هزینه پست تو خود آمریکا بهش 15 ، 16 دلار اضافه میشه .
البته من اول میخواستم DIY TYPE F بیارم ولی الان دارم تحقیق می کنم ببینم کدومشون از همه بهتره . اکثر روبیکر های بزرگ مثل Erik Akkersdijk روبیک DIY Type A رو پیشنهاد میدن . فکر کنم اون رو وارد کنم . حالا ببینم چی میشه. حتما خبرتون می کنم .
منم در این مورد داشتم تحقیق می کردم نظرات مختلفی بود.
یه امریکائی که رکوردش 9 ثانیه بود TYPE F رو ترجیح میداد.
اگه بخوای از آمریکا یا کانادا خرید کنی باید با PAYPAL باشه که متاسفانه ایران رو ساپورت نمی کنه . من خودم تابستون دارم میرم کویت و ترکیه , اگه DIY یا Haiyan گیرم اومد حتما میگیرم واسه دوستان هرکسی هم خواست میارم, هزینه ی پست هم نداره دیگه.
Mr6768 لطف می کنی یه توضیح در مورد cube types بدی؟ ممنون میشم
من یه سری مطلب تو فروم های انگلیسی خوندم ولی کامل نبود .
راستی جابر جان!
TYPE A دو مدل داره , Erik چه مدلی رو پیشنهاد کرده بود؟
منم حاضرم بگیرم
ارزش داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)