تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 114 اولاول ... 347480818283848586878894 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 1132

نام تاپيک: Darksiders

اگه نباشه جاش خالی می مونه aramesh_61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    نقطه‌ی کوچک آبی رنگ

پيش فرض

سلام
    این بازی رو نصب کردم حجمشم 14.1 گیگ بود ولی وقتی میرم توی بازی زاویه دیدم اصلآ تکون نمی خوره همش رو به طرف زمین هست نمی دونم شاید پچی چیزی باید نصب کنم!(آخرین ورژن درایور انویدیا رو دارم و با جوی استیک هم بازی می کنم)

با تشکر پیشاپیش از کمک شما
    یک بار بدون جوی استیک امتحان کن ببین درست هست یا نه، یعنی جوی استیک از کامپیوتر جدا کن و بعد بازیو اجرا کن

---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:21 PM ----------

اون مکعبه 2 تا پورتال روشه و یک کلید نوری که با شوریکن بهش میزنی فعال میشه و مکعب واسه چند ثانیه 90 درجه میچرخه و نور از طریق پورتال به سمت یک دری میتابه . پشت اون در منبع ذخیره نور هستش .
    ولی در با 2 تا کلید نوری که باید همزمان فعال بشن باز میشه . یعنی تو باید اول کلید مکعب رو بزنی و بعدش سریع اون دوتا کلید در رو بزنی .
    البته به دلیل زمان کم این کار امکان پذیر نیست . از همین زاویه ای که عکس گرفتی مستقیم برو تا به اون پورتال که توی عکس هم معلومه برسی و سمت چپش یه کلید هست واسه اهسته کردن زمان . از اون استفاده کن .

در ضمن یه چیزی : بالای سر مکعب یه Artifact هست . از سمت راست مکعب توی تصویر مرحله به مرحله برو جلو تا به دستش بیاری . بقیه اش با خودت
    ممنون دوست عزیز ولی من همه ی این کارایی که گفتی رو قبلاً هم انجام داده بودم، با آهسته کردن زمان، سه تا کلید رو میزنم ولی بازم اون در باز نمیشه که اشعه ازش رد شه، نمیدونم مشکل از چیه، بدجوری گیر کردم

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    این دمو هایی که توفایل بازی هستن چرا صداندارن یعنی صدای حرف زدن کاراکترها؟؟؟؟
    اصلاًکلاًاینجوریه اگه اینجوریه که خیلی مسخرس!باویندوزپلیر امتحان کردم باgomهم امتحان کردم چرااینطوریه؟

پروفشنال behrad66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

ممنون دوست عزیز ولی من همه ی این کارایی که گفتی رو قبلاً هم انجام داده بودم، با آهسته کردن زمان، سه تا کلید رو میزنم ولی بازم اون در باز نمیشه که اشعه ازش رد شه، نمیدونم مشکل از چیه، بدجوری گیر کردم
    مراحل کار به ترتیب اینجوریه:

اول دو تا پورتال رو اکتیو کن و یه دور با زدن دکمه روی مکعب امتحان کن ببین اشعه درست منتقل میشه به سمت در یا نه.

بعد زمان رو کند کن.

سریع بیا جلو و با شوریکن دکمه روی مکعب رو بزن تا شروع کنه به چرخیدن.

بدون اتلاف وقت برو سمت در و با نگه داشتن دکمه Shift (درست یادم نیست دکمشو... همونیکه باعث میشه قبل از شلیک شوریکن چند تا هدف رو مشخص کنی) هر دو تا دکمه کنار در رو با هم هایلایت کن بعد شوریکن رو شلیک کن.

نکته ـش اینه که هر دو تا دکمه کنار در باید با یک شلیک روشن بشه وگرنه در باز نمیشه.

4. این کاربر از behrad66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

یک بار بدون جوی استیک امتحان کن ببین درست هست یا نه، یعنی جوی استیک از کامپیوتر جدا کن و بعد بازیو اجرا کن
    ممنون
    جداش کردم درست شد الان دارم با موس و کیبورد میرم بازی رو

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

مراحل کار به ترتیب اینجوریه:

اول دو تا پورتال رو اکتیو کن و یه دور با زدن دکمه روی مکعب امتحان کن ببین اشعه درست منتقل میشه به سمت در یا نه.

بعد زمان رو کند کن.

سریع بیا جلو و با شوریکن دکمه روی مکعب رو بزن تا شروع کنه به چرخیدن.

بدون اتلاف وقت برو سمت در و با نگه داشتن دکمه Shift (درست یادم نیست دکمشو... همونیکه باعث میشه قبل از شلیک شوریکن چند تا هدف رو مشخص کنی) هر دو تا دکمه کنار در رو با هم هایلایت کن بعد شوریکن رو شلیک کن.

نکته ـش اینه که هر دو تا دکمه کنار در باید با یک شلیک روشن بشه وگرنه در باز نمیشه.
    سلام اقا بهراد از این ورا

بچه ها من نتونستم New Game + رو اجرا کنم که از همون اول زره ابیسال رو داشته باشم . نکنه باید دوباره مرحله اخر رو برم و بعدش New Game کنم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Azhang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

سلام.
    این دمو هایی که توفایل بازی هستن چرا صداندارن یعنی صدای حرف زدن کاراکترها؟؟؟؟
    اصلاًکلاًاینجوریه اگه اینجوریه که خیلی مسخرس!باویندوزپلیر امتحان کردم باgomهم امتحان کردم چرااینطوریه؟
    این یعنی ناقصه،ماله من هم این طور بودایرادش فکربه خاطر زیپ کردن بازی بود،البته این خوبه بعضی از نسخه‌ها اصلا کل دمو رو نداشت!!

8. این کاربر از Azhang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

این یعنی ناقصه،ماله من هم این طور بودایرادش فکربه خاطر زیپ کردن بازی بود،البته این خوبه بعضی از نسخه‌ها اصلا کل دمو رو نداشت!!
    فکر نکنم . اگه میخواست ناقص باشه که توی بازی هم نشون نمیداد .
    اون بازی های ریپ شده است که کلا برش میدارن . ولی این باید فایل صداش جدا باشه احتمالا .
    البته قابلیت دوبله رو هم به بازی میده .

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    صدای دوبله رونداره یعنی صدای کاراکترها ولی صدای بقیه خرتوپرتارو داره.
    اگه ناقصه چرااینجوری ناقصه نکنه حجمش15گیگ هست من مفت خریدم!
    من موندم این xbox360ازجونpc چی میخواد بگه مابراش فراهم میکنیم.

پروفشنال behrad66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

سلام اقا بهراد از این ورا
    دلمون واست یه ذره شده بود دیگه. چیکار کنیم... تو آسمونا دنبالت بودم اینجا دیدمت گفتم بیام مچتو بگیرم...

سلام.
    صدای دوبله رونداره یعنی صدای کاراکترها ولی صدای بقیه خرتوپرتارو داره.
    اگه ناقصه چرااینجوری ناقصه نکنه حجمش15گیگ هست من مفت خریدم!
    من موندم این xbox360ازجونpc چی میخواد بگه مابراش فراهم میکنیم.
    تا جاییکه میدونم کلا صدای دوبله رو روش نذاشتن تا وقتی واسه زبانهای دیگه هم دادن بیرون مجبور نباشن دوباره رندرش کنن. معمولا افکت ها رو روش میذارن و صدای دوبله رو جدا سیو میکنن تا راحتتر بتونن صداشو عوض کنن.

12. این کاربر از behrad66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 8322202257's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام به همگي
    دوستان من با پريدن تو اين بازي به شدت مشكل دارم و ميخوام تفنني فقط تا اخر بازي كنمش
    اگه كسي بتونه يه ترينري يا كد تقلبي براي پرواز بده ممنونشم
    يا حق
    Last edited by 8322202257; 18-12-2010 at 11:04.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •