اينجا يه تعميرگاه و اوراقي قديمي است كه اينهم كاپريس خود صاحب اونجاست..خيلي تميزه..
![]()
اينجا يه تعميرگاه و اوراقي قديمي است كه اينهم كاپريس خود صاحب اونجاست..خيلي تميزه..
![]()
توي اين اوراقي قبلا اينهمه وسيله نبود..الان خيلي بيشتر از قبل وسيله هست..انگار تب تند آمريكايي خيلي مردم رو بخودش مشغول كرده..ميگفت شماها قديميهاي جي ام باز بودين.اما حالا كسايي ميان دنبال وسيله كه اصلا نيمدونن جي ام چي هست؟؟!!!
بد نديدم از وسائلش هم عكس بگيرم چون بالاخره اينها هم مال ماشين امريكاييه..ببخشيد بعضي عكسها تار در آمده چون سگ نگهبان اونجا بدجوري پارس ميكرد و دندون نشون ميداد!!
![]()
Last edited by camaro lt; 30-04-2011 at 12:44.
یه کاپریس تمیـــــــــــــــز!! سر کوچومون بود
دارم آمارشو می گیرم مال کی بوده...
![]()
احیانا اهواز نیست ؟
یکی بود تو اهواز می خواست بفروشه کاپریسشو ، عین همین بود ، میگفت 15 تومن
بله اهوازهست..من ساكن اهوازم..البته آن كاپريس را هم كه شما گفتيد من هم در سايت ايران ماشين ديدم..اما اين نبود ..بهر حال قيمتهاي كاپريس تميز گويا همين حدودهاست..اما گاهي موارد خيلي خاص هم ديدم كه ارزانتر فروختند.
اینم نقل قول از بروبچز TT برای شما دوست عزیزم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی تمیزززه![]()
چي تميزه؟؟!! اون كاپريسهاي سفيد و مشكي؟ ؟
بله تميز هستند..اما اگر منظورت اين اخري(فكر كنم پونتياك گراند پريكس باشه) هست كه من هرچي نگاه ميكنم هيچ تميزي در اون نميبينم!!!
اون ماشين خيلي ارزش داشته باشه به شرط روشن شدن و راه رفتن و داشتن سند و مدارك درست و حسابي نهايتا 600 تومن بيشتر ارزش نداره...اگر واقعا چيز بدرد بخوري بود تا حالا صد نفر جلوتر از ما روي هوا زده بودنش!
کاپریس خیلی باحاله اما حیف که امریکایی ها فقط اسپورت رو دنده کنسولی زدن، اخه اینجوری نمیشه از سواری و قدرت موتورش فیظ کافی رو برد![]()
اتفاقا نظر من کاملا برعکس هستش
این اوج راحتی رو برای راننده فراهم می کنه
که تازگیا داریم روو ماشینای جدید می بینیم
البته باید به 30 40 سال قبل هم توجه کنیم دیگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)