صد در صد تایید میشه.
اصلاً وقتی حرف میزنه آدم حالش بهم میخوره.
همش داره ادا درمیاره.
جونتر که بود خیلی بهتر بود.
صد در صد تایید میشه.
اصلاً وقتی حرف میزنه آدم حالش بهم میخوره.
همش داره ادا درمیاره.
جونتر که بود خیلی بهتر بود.
به نظر منم گزارش دیشب بهرامم خیلی خوب بود![]()
کلا یکی از آیتم های خوب و قابل قبول این سریال همین گزارشهای بهرام هست!
این شوخی های فرید هم خیلی بامزن ! البته برای کسایی که قبلا جای دیگه ندیده باشن این شوخی ها رو! چون همش تکراریه! اینم مردم رو سر کار گذاشته با اون قیافش!
این قیافه ای که رضا شفیع جم از خودش درمیاره مثل همون کاراکترش تو "شب های برره" نیست؟ مدل دهنش و ابروهاش و نگاهش! همون که هی می گفت : " پول وَدی ! پول ِ زور وَدی! "![]()
بعضی از دوستان (البته از نظر من) یه خورده مغرضانه به سریال نگاه میکنند....
این صحبت هایی که پایین کردم صرفا نظرات شخصی منه و البته شاید یه نمونه بی سوادانه! اساتید به بزرگواری خودشون ببخشن...
این سریال نظیر طنز شب های برره بخش های غیر واقعی (که ناشی از تخیلات نویسنده است) زیادی دارد که با استفاده از این مسائل غیرواقعی، خیلی خوب توانسته مسائل و مشکلات دنیا و زندگی واقعی ما را در قالب طنز گوشزد کند.
ضمنا طنز سریال بیش از حد به هجو کشیده نشده... که مانند بعضی از سریال های طنز گذشته، صرفا خنداندن بینندگانش را ملاک اول و اصلی خود قرار دهد.
در بعضی از پست ها بعضی از دوستان میگن، موفقیت این سریال به خاطر قاسم خانی ها است و رامبد جوان هیچ کار مهمی را انجام نمی دهد چون در گذشته تجربه کار روتین را نداشته! شاید زمان پخش سریال سه در چهار با کارگردانی مجید صالحی یادتون باشه که همین ایرادات رو به مجید صالحی میبستند.... ولی کاملا واضحه که تو هر سریالی حرف اول و آخر را کارگردان میزند. حالا هر چه قدر متن و سناریو عالی باشد، ولی کارگردان میاد و متن را زنده میکنه و اونو میاره تو صحنه و زبون بازیگر.
به نظر من بازی رامبد جوان هم بد نیست... شاید اون داره نقش فرید رو خوب بازی میکنه ولی کارکتر فرید زیاد به مزاج ما خوش نمیاد (مثبت و زنونه!) اگر رامبد جوان ادا جیم کری رو دربیاره یا زیاد خوب درنیاره، بده؟ من جایی خوندم که مهران مدیری گفت من تو بازیم از نوع بازیه الیور هاردی کمک میگرفتم به خصوص سره جریان زل زدنش به دوربین!! حالا بیا زل زدن 1 ساعته مهران مدیری رو به دوربین با زل زدن سراسر خنده هاردی به دوربین رو مقایسه کن...!!!
یاعلی
منظورت کیوونه؟!شاید...
ولی شفیعی جم تو سریال در چشم باد که یه سریال جدیه، بازیه زیبایی رو به نمایش گذاشته....
این قضیه کله خر که فرخ میگفت خیلی با حاله..
نحوه ی پخش شایعه:
محتوای مخفی: 1.
محتوای مخفی: 2.
محتوای مخفی: 3.
محتوای مخفی: 4.
محتوای مخفی: 5.
محتوای مخفی: 6.
محتوای مخفی: 7.
راستی اینم بگم:
این نظر شماست و قابل احترام....ممکنه من بگم این سریال خوبه ولی از نظر بقیه بد باشه....و این موضوع چیزی رو تغییر نمیده...نه باعث بد شدن کار میشه...نه باعث خوب شدنش....دوستان همه نظرات مختلف دارن ولی بنده باید عرض کنم که این سریال مزخرف ترین سریاله روی زمینه
اگه هم که اون پایانیش که یه توضیحی در مورد انسان میده و خوبه نبود الان به کل جزو مزخرفترین سریالها بود
جواد رضویان هم یه فرچونه دهن گشاده که کارهاش خنده دار نیست و همیشه سرتق بازی درمیاره .خیلی بینمک و لوسه
حالا فکرشو بکن این دوتا پدیده به هم برسن چه چیزی آفریده میشه.جواد رضوان+سریال مسافران(واخ)
فقط فقط نقش نصرالله رادش یکم جذاب و خنده داره
کارهای رامبد جوان هم خیلی مسخرس
و یه راه حل برای کسانی که سریال رو میکوبن دارم...
اینه که اصلا این سریال رو نیگاه نکنند....راحت![]()
Last edited by !@#$%^&*(); 03-10-2009 at 15:21.
تو بخش فیلم تا حالا نظر ندادم تخصص زیادیم ندارم تو این زمینه و یه بیننده عادیم ولی خوب این نظر رو دیدم به نظرم خیلی منطقیه ! نمیدونم دلیلش چیه ولی برخی حالا تو هر زمینه ای فقط میخوان ساز مخالف بزنن و بکوبن حالا سودشون در اینه یا شخصیتشون اینجوریه یا...این نظر شماست و قابل احترام....ممکنه من بگم این سریال خوبه ولی از نظر بقیه بد باشه....و این موضوع چیزی رو تغییر نمیده...نه باعث بد شدن کار میشه...نه باعث خوب شدنش....
و یه راه حل برای کسانی که سریال رو میکوبن دارم...
اینه که اصلا این سریال رو نیگاه نکنند....راحت
در خیلی تاپیکهای مربوط به سریالها و فیلمها ( به طور خاص از نوع داخلیش ) مرتب میان میگن آی وای اینا خوردن و بردن و سریال یا فیلم چرت ساختن و این حرفا و به طور حرفه ای و یا معمولا غیر حرفه ای و از روی حب و بغض های شخصی نسبت به بازیگرا یا کارگردان یا حتی کلا بغضی که به صدا و سیما دارن دیگه براشون فرقی نمیکنه کار چطور باشه و فقط به فیلم یا سریال حمله میکنن !
خوب این صد البته مورد تاییده که خوب کارهایی که در کشورمون و به طور خاص صدا سیما ساخته میشه یقینا قابل مقایسه با سینمای غرب و به طور خاص هالیوود نیست و بعضا کارهای خیلی نازل و مزحکیه که نباید باشه ! و البته کارهای قابل توجه هم توش ساخته شده و در کل روند به نظر من رو به رشد بوده ولی شیب این رشد باید بیشتر میبوده ( نظر منه )
اما در مورد نظرات منفی و مثبت راجع به یه سریال ها و ... (( کاش کسانی که یه برنامه رو میبینن و خوششون نمیاد بیان نظرشونم بگن و انتقادشونو از اون سریال بکنن اما یه بار نه اینکه بخوان حالا یه جورایی عقده گشایی کنن و صد بار هر شب ببینن اون برنامه رو تا ازش انتقاد بگیرن و بزنن تو ذوق کسایی که به هر دلیل ( فیلمنامه ، بازیگر ، کارگردان یا... ) از اون برنامه خوششون میاد...))
به شخصه از بخش طنز مسافران و کلا از این کار خیلی خوشم نمیاد ولی مثه چند تا از دوستان از نتیجه گیری های بهرام خوشم میاد کلا بخش جالب مجموعه به نظرم فقط همینه !
نظر دوستمون کاملا درسته که کسانی که از یه سریال یا کارای روتین معروف به نود شبی یا... ( حالا چه مسافران باشه چه سایر... ) خوششون نمیاد جای اینکه بیان اینجا و از عمد مرتب بخوان بکوبن و حالگیری کنن بهتره نبینن اون کار رو و کسایی که خوب اون کار و بازیگراشو میپسندن بتونن اینجا دور هم باشن و حالشو ببرن...!
بازم میگم من خودم جزو اوناییم که در مجموع از مسافران خوشم نمیاد و 90% قسمتاشو نمیبینم ولی باید برای تاپیکی که توش اغلب افراد و بیننده ها و علاقه مندان یک فیلم یا سریال هستن احترام قائلم...
(( الان نیاین حرف از آزادی بیان و اینکه انتقاد باید باشه و این حرفا بزنین ! منظور من چیز دیگه ایه و خیلی فکر میکنم واضحه ))
انصافا ایشون خوب گفتن درمورد نظر سنجیمون . حالا ما هرچی خودمونو بکشیم و بگیم سریاله بدیه ولی باز همه چی تو روال خودشه و انجام میشه!@#$%^&*()
کاش یه نماینده ای هم از این فیلم اینجا داشتیم و بهش میگفتیم که سریال مسافران فقط وقت تلف کردنه
من دیروز به زور نگا کردم واقعا حرصم دراومد از بس کارگردانیه مزخرفی داره این سریال که نگو
کچل که نیست مدل موش خوبه(تو مومیایی3 مو هاش بلند بودآخـــــــــــــــــــــخ راست گفتی . مثلا بعد از اینکه زنش فربد رو برد دید چه مسخره بازی هائی در آورد ؟!
مرتیکه کچل فکر میکنه "جیم کری" هست .
اگه به کاراش دقت کنید میبینید همش داره ادای جیم کری رو درمیاره .
فقط رادش خوبه با حمیدلولایی
بقیه شون خیلی چرتن .)
اتفاقا اون تیکه ادا اطفار دو آوردنش رو فک کنم تو یکی از فیلمای جیم کری عینا" دیده بودم
کاملا درستهتو بخش فیلم تا حالا نظر ندادم تخصص زیادیم ندارم تو این زمینه و یه بیننده عادیم ولی خوب این نظر رو دیدم به نظرم خیلی منطقیه ! نمیدونم دلیلش چیه ولی برخی حالا تو هر زمینه ای فقط میخوان ساز مخالف بزنن و بکوبن حالا سودشون در اینه یا شخصیتشون اینجوریه یا...
در خیلی تاپیکهای مربوط به سریالها و فیلمها ( به طور خاص از نوع داخلیش ) مرتب میان میگن آی وای اینا خوردن و بردن و سریال یا فیلم چرت ساختن و این حرفا و به طور حرفه ای و یا معمولا غیر حرفه ای و از روی حب و بغض های شخصی نسبت به بازیگرا یا کارگردان یا حتی کلا بغضی که به صدا و سیما دارن دیگه براشون فرقی نمیکنه کار چطور باشه و فقط به فیلم یا سریال حمله میکنن !
خوب این صد البته مورد تاییده که خوب کارهایی که در کشورمون و به طور خاص صدا سیما ساخته میشه یقینا قابل مقایسه با سینمای غرب و به طور خاص هالیوود نیست و بعضا کارهای خیلی نازل و مزحکیه که نباید باشه ! و البته کارهای قابل توجه هم توش ساخته شده و در کل روند به نظر من رو به رشد بوده ولی شیب این رشد باید بیشتر میبوده ( نظر منه )
اما در مورد نظرات منفی و مثبت راجع به یه سریال ها و ... (( کاش کسانی که یه برنامه رو میبینن و خوششون نمیاد بیان نظرشونم بگن و انتقادشونو از اون سریال بکنن اما یه بار نه اینکه بخوان حالا یه جورایی عقده گشایی کنن و صد بار هر شب ببینن اون برنامه رو تا ازش انتقاد بگیرن و بزنن تو ذوق کسایی که به هر دلیل ( فیلمنامه ، بازیگر ، کارگردان یا... ) از اون برنامه خوششون میاد...))
به شخصه از بخش طنز مسافران و کلا از این کار خیلی خوشم نمیاد ولی مثه چند تا از دوستان از نتیجه گیری های بهرام خوشم میاد کلا بخش جالب مجموعه به نظرم فقط همینه !
نظر دوستمون کاملا درسته که کسانی که از یه سریال یا کارای روتین معروف به نود شبی یا... ( حالا چه مسافران باشه چه سایر... ) خوششون نمیاد جای اینکه بیان اینجا و از عمد مرتب بخوان بکوبن و حالگیری کنن بهتره نبینن اون کار رو و کسایی که خوب اون کار و بازیگراشو میپسندن بتونن اینجا دور هم باشن و حالشو ببرن...!
بازم میگم من خودم جزو اوناییم که در مجموع از مسافران خوشم نمیاد و 90% قسمتاشو نمیبینم ولی باید برای تاپیکی که توش اغلب افراد و بیننده ها و علاقه مندان یک فیلم یا سریال هستن احترام قائلم...
(( الان نیاین حرف از آزادی بیان و اینکه انتقاد باید باشه و این حرفا بزنین ! منظور من چیز دیگه ایه و خیلی فکر میکنم واضحه ))
فقط هم محدود به فیلم و سریال نمی شه و تو همه جا این آدما هستن
مخصوصا تو تالار خارج از دنیای کامپیوتر
یه جای دیگه شم باحال بود:این قضیه کله خر که فرخ میگفت خیلی با حاله..
اون یارو بنگاهیه که اسمش یادم نیست: افسر یه اعترافی برات بکنم، من قبل از تو زن داشتم!
زن اون یکی مرده(که گردن کلفت محل بود!): فلانی نکنه تو هم قبل از ازدواجت زن داشتی؟
بعد اون یه دفه زد زیر آواز که جواب نده! (آخه ازدواج نکرده! یه کار بد تر از ازدواج کرده)
Last edited by *Necromancer; 03-10-2009 at 19:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)