اخه من lt 1.9 دارم. بازی رو بزارم تو دسگاه مگه اپدیت نمیخواد؟ گفتم شاید اپدیته بن کنه![]()
اخه من lt 1.9 دارم. بازی رو بزارم تو دسگاه مگه اپدیت نمیخواد؟ گفتم شاید اپدیته بن کنه![]()
خب دشبوردتو آپدیت میکنه و کپی خور کنسولت میپره.ولی میتونی با بازی اوریج هم بازی کنی و هم آنلاین بزنی
اگه بخوای کپی هم بزنی باید بری ال تی 3 بریزی
سلام دوستان
این hd contentکه در اول بعضی از بازیهامیگه باید نصب بشه کسی میدونه چی هست؟؟
salam عزیز
بله
با نصبش کیفیت بازی و بافتها بهتر میشن
سلام
من برای اینکه بتونم بازیهایlt3 xbox slim خودمو از روی هارد اجرا کنم اول بازیو نصب کردم و بعد
قبل از اجرای بازی یه موزیک پلی کردم بعد از روی هارد بازیو اجرا کردم تا اینجا همه چی درسته
ولی بعد از اجرای بازی چرخش دیسک قطع نمیشه و همچنان از رو دیسک اجرا میشه تا یک ساعت هم صبر
کردم ولی قطع نشد کسی دلیلشو میدونه؟؟؟؟؟
salam
شما بازیتون 97 درصدیه،یعنی ناقص رایت شده.بازیهای رایت کامل یا برنرمکس بگیر نصب کن دیگه این مشکلو نداری![]()
سلام من کنسولم جیتگ هست ایمیج بازی رو به گاد تبدیل میکنم میریزم تو یو اس بی فلش به ایکس باکس که میزنم تو محیط xex menu محتویات یو اس بی رو نشون نمیده یو اس بی رو به پی سی که میزنم میبینم پوشه گاد بازی نیست و به جاش یه پوشه دیگه هست که تو عکس میبینید بنظرتون مشکل از کجاس؟
![]()
سلام چند وقتي تا به ايكس باكس لايو وصل مي شم مي گه سيستم اپديت داره اما مي ترسم اپديت كنم چون نمي دونم ممكنه هكم بپره يا نه و به طور كلي كسي راهي براي انلاين بازي كردن با بازي هاي كپي رو مي دونه چه جوريه ؟ لطفاً سريع كمكم كنيد
اینو که نفهمیدمولی
من بازی رو که تبدیل به گاد میکنم اول فلش رو با 360 کانفیگ میکنم و بعد با horizon بازی رو میریزم رو فلش و در نهایت move میکنم به هارد 360
سلام عزیز
اگه کنسولت ال تی 3 هست بزن آپدیت بشه.خیالت راحت(آخرین بازی ای که انجام دادی چی بوده؟)
برای آنلاین بازی کردن با بازیهای کپی هم باید دیسکت برنرمکس (رایت کامل) و پچ شده باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)