از این به بعد به این تاپیک سر بزنید
والپیپرهای اورجینال برای عکس پشت زمینه این گوشی رو در این تاپیک قرار میدم
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از این به بعد به این تاپیک سر بزنید
والپیپرهای اورجینال برای عکس پشت زمینه این گوشی رو در این تاپیک قرار میدم
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sarmast65_ata; 22-03-2010 at 00:28.
[QUOTE=alone_boy;4773227]خوب اگه اسمش رو توی دفتر تلفن ذخیره کنید دیگه شمارش نمیوفته دیگه....توی دفتر تلفن.....create contact..رو بزنید....بعد اسم و مشخصات رو وارد کنید...
اسم ها رو ذخیره کردم ولی وقتی تماس میگیرند هم اسمشون میوفته و هم شمارشون![]()
کسی نبود منو راهنمایی کنه ؟!
یکی بگه من چی کار کنم که فقط اسم caller بیافته و شمارش نیافته pllzzzzzzzzzzzz
هرجی میخوام با وای فای به اینترنت وصل بشم نمیتونم! میشه راهنمایی کنین.
آقا میشه یکی تنظیمات gprs رو آموزش بده ؟
دهنم سرویس شد از بس بهش ور رفتم و نشد
برای AB جان:
من برنامه TrekBuddy رو دانلود کردم،
تو همین سایت بود.بعد تنظیماتشو انجام دادم.ارورم دیگه نداد.فقط اینکه این برنامه زوم داره.بعدم اینکه وقتی رفتم تو خیابون سرچ کردم مکانو پیدا نکرد.
در ضمن آره منظورم همون نشون دادن خیابونا و کوچه ها تو موبایل دوستم بود.بازم ازت ممنونم.
سلام
ممکنه تمامی مزایا و معایب این گوشی رو (علی الخصوص چیزایی رو که موقع کار باهاش معلوم میشه رو بگید)
ممنون
من قبلا گوشی نوکیا n73 و حالا یه 2 ماهی میشه این گوشی رو خریدم.در مقایسه با نوکیا و کلا عیبای این گوشی باید بگم که نوکیا در هیچ جا برای آنتن دهی کم نمیاره ولی سامسونگ چرا .ما این مورد و حتی با گوشی 5800 نوکیا ، آینو سونی اریکسون مقایسه کردم که اونا خیلی بهتر بودن.در زمینه موزیک پلیرش قابلیت تنظیم اکولایزر نداره فقط چند تا پیش فرض خودش داره .موقع اس ام اس دادن فارسی روش تایپ خاصی داره و گاهی یه اس ام اسی رو که نوکیام خیلی ساده میفرستاد به صورت تیکه تیکه میفرسته حتی جایی که آنتن هست.
و اما مزایاش دوربینش نسبت به نوکیام بهتره البته که بهتره چرا که دوربینش 5.فلاش داره فیلم برداریشم خوبه. تاچش عالیه.رادیو داره.و مزایای دیگه ای هم هست که دیگه مجال گفتن نیست
من خودم وقتی گوشی بخوام بخرم تا یک ماه در موردش تحقیق میکنم چرا که من با گوشی زندگی میکنم .بازم اگر سوالی داشتی بپرس.
فقط AB جان:
داشتم پیامای قبلی رو میخوندم که در مورد فیرم ویر بود.اگه اس ام اس ای من تیکه تیکه میره به این چیه اسمش فیرم ویر ربط داره اصلا این چی هست ؟ حالا باید چیکار کنم؟ (عصبانی نشی بگی چقدر سوال میپرسه!!!شرمنده به خدا)
تو هم اگه سوالی داری بپرس در حد خودم یه چیزایی بلدم![]()
تایپ فارسی میشه روش زد؟
راحته؟
قیمت روزش چنده؟ بدون گارانتی و با گارانتی ماکروتل
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)