اسم و شماره تلفن مغازرو pm می کنین؟
کسی ارزونتر میشناسه جاییرو؟
چند مدل باطری داره؟ من شنیدم یک مدل ژاپنی 15000 میلی آمپر داره ، یک مدل کره ای 1440 میلی ، چینی هم داره؟
من باید تا 4شنبه بخرم خواهشا راهنمایی کنین
اسم و شماره تلفن مغازرو pm می کنین؟
کسی ارزونتر میشناسه جاییرو؟
چند مدل باطری داره؟ من شنیدم یک مدل ژاپنی 15000 میلی آمپر داره ، یک مدل کره ای 1440 میلی ، چینی هم داره؟
من باید تا 4شنبه بخرم خواهشا راهنمایی کنین
منم انشاالاه تا عید میخرم {الان پولم نمیرسه}
سلام بروبچ. چند تا راهنمایی میخوام . اگه کمکم کنید منم قول میدم هرچی بخواید در مورد این گوشی از ریز تا درشت بهتون بگم.
یکی اینکه میخوام ویندوزش رو آپدیت کنم . به ویندوز 6.5 . چه جوری؟؟؟ هیچی هم بارم نیست. گوشیم هم گارانتی نداره.
دوم اینکه من ADSL دارم. آیا میشه من این گوشی رو با USB وصل کنم به کامپیوتر و گوشی از اینترنت کامپیوتر استفاده کنه؟؟ درضمن مودم ADSL وایرلس نیست. ممنون میشم کمکم کنید
با pc studio احتمالاً میشه آپدیت کنی
یه امتحان کن اگه نشد بگو تا روش فلش کردنو بگم
معمولاً کسی از اینترنت کامپیوتر تو گوشی استفاده نمیکنه مگر اینکه وایرلس باشه
معمولاً از اینترنت گوشی تو کامپیوتر استفاده میشه که خیلی راحته
ممنون میشم روش فلش کردن این گوشی رو و نصب رام ویندوز 6.5 رو بهم بگی . و لطف کنی یه رام خوب بهم معرفی کنی. برای وصل شدن به اینترنت هم راهش رو پیدا کردم با نرم افزار Windows Mobile Device Center مشکلم حل شد.
---------------------------------------------------------------------------------------------
من هم همینطور
لطف کنید به داد ما برسید![]()
برای دوستایی که میخوان این گوشی رو بخرن . چند تا نکنه مهم رو باید بگم. ببینیند من خیلی تحقیق کردم و با کلی وسواس این گوشی رو خریدم . الان هم کاملا راضیم. این گوشی ایراداتی داره که باید مورد توجه قرار بدی
ایرادات:
صفحه نمایشش به راحتی هر چه تمام تر خش می افته برای همین من یه چسب براش خریدم . بدک نیست ولی ...
دوربینش عکسای خیلی خیلی خوب نمی ندازه ( مثل امنیا اچ دی نیست)
User Friendly خیلی خوبی نداره . یعنی وقتی شما دارید باهاش کار میکنید سرعت پاسخگویی Real Time نداره و شاید برا چند ثانیه معطلتون کنه تا دستورتون رو اجرا کنه
مولتی تاچ نیست و خیلی از بازی ها رو نمیشه راحت بازی کرد. در کل من بگم که اصلا برای بازی خوب نیست .
تو آلبوم تصاویر وقتی عکس رو ورق میزنید 2 ثانیه طول میکشه که عکس کاملا واضح بشه که خیلی زیاده.
صدای بلندگوش متوسط و استریو نیست.
در حالت عادی که هیچ برنامه ای اجرا نکردید 80 مگابایت رم خالی داره
بغل های صفحه نمایشش درز داره و خاک میره توش
درب پشتش پلاستیکیه و موقع باز کردن خیلی باید دقت کنید تا نشکنه
جای اثر انگشت روش میمونه
آلبوم تصاویرش کند و برای کسایی که وسواس دارن آزار دهندست.
وقتی کسی بهتون زنگ میزنه اول صدای زنگ پایینه و یه هو زیاد میشه . خیلی مسخرست.
اس ام اسش مشکل داشت که من اس ام اسش رو آپدیت کردم درست شد.
دفترچه تلفنش عکسای رفقا رو کوچیک نشون میده( مثل اچ تی سی اچ دی 2 نیست ) . البته میگن اگه ویندوزش رو 6.5 کنم دفترچه تلفنش باحال میشه. ما که ندیدیم.
------------------------------------------------------------
با تمام این معایب اگه همین الان پولم رو بهم بدن بازم همین گوشی رو میخرم. میدونید چرا؟؟؟
چون:
0- شارژ فوق العاده . باور کنید من تو عمرم باتری به این خفنی ندیدم!!! من گوشی رو میترکونم و کلی فیلم میبینم 2 تا 3 روز دووم میاره . بهترین و مهمترین خوبی این گوشی شارژ نگه داشتنشه. باتریش 1500 میلی آمپر ژاپنی .
1--انتخاب دیگه ای ندارم :
اچ تی سی اچ دی 2 : مذخرف : ( بزرگ . ال سی دی بی کیفیت . 200 تومن گرون تر و کلی ایراد دیگه......)
اگسپریا ا کس 2 : مذخرف و 200 گرون تر
آیفون تری جی اس : 400 گرون تر و تو یه رده نیست با این و دوربین 3 و ...
2-- فیلمبرداریش از هر چی گوشی بهتر ( از امنیا اچ دی پایین تر)
3--قیمت مناسب
4--صفحه نمایش فوق العاده
5--صدای هدفون خوب
6--اندازه بسیار مناسب و خیلی باریک و خوشگل
7-- دیدن فیلم توش لذت بخش ( کلی نرم افزار پخش فیلم براش نصب کردم )
8- دیدن عکس توش یه حالی میده که نگوووووووو. ( فقط هر عکس 2 ثانیه معطل میکنه)
9- 16 گیگ حافظه داخلی با یه رم 32 گیگ رو هم 48 گیگ حافظه که چون دانشجوم پر توشو کردم فیلم دایویکس.و.کلی نرم افزار ریختم توش. همش رو روی حافظه 16 گیگش نصب کردم!. راحته راححت.
10- یه قطب نمای دیجیتالی براش اومده نصب کردم واقعا معرکست . قطب نمای دیجیتالی اچ تی سی رو میذاره تو جیبش.
-------
داداش دمت گرم تحلیل کامل و جامعی کردی
سلام
اگه کسی ویندوز 6.5 رو گوشیش ریخته از مزایا و معایبش بگه لطفا
Last edited by hateftotti; 21-02-2010 at 22:30.
بچه ها یه رام براش پیدا کردم. از اساتید میخوام یه نگاهی بهش بندازن. ببیننن خوبه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)