بله كنار تاچ پد هم نوشته 2 گيگ رم تيپ 3 يا همون دي دي آر 3
![]()
بله كنار تاچ پد هم نوشته 2 گيگ رم تيپ 3 يا همون دي دي آر 3
![]()
Last edited by H@mid-Vista; 07-09-2009 at 04:45.
البته ايران رهجو براي گارانتي كردن پول خون پدرشون رو هم مي گيرن![]()
دوستان اگر ممکنه نوع مودم و dvd rw را هم بیان کنند.
مال من حتي اين برچسب هم فرق ميكنه و اين شكلي نيست. يعني روش ننوشته نوع رم چيه . فقط زده 2 گيگا بايت رم داره. همين!
مشخصه نزدن نوع رم در لیبل , برای متوجه نشدن خریدار هست از نوع رم . به نظر من مغازه و فروشگاهای زیادی هستن این مدل رو پشت ویترین گذاشتن دوستان می تونن از پشت ویترین تشخیص بدن ddr3 هست یا نه . ولی به شخصه مطمنم همین ddr3 هم اگر باشه به قیمت گزاف به فروش میرسه و سو استفاده می کنند 30 40 تومن بیشتر می گیرند شک ندارم ! از ایرانی جماعت دزد پرور همه چی بر میاد
ببین میخواستیم با دل خوش یه لپ تاپ بخریم!
zg بخر . به نظر من بین این سری 5738 , بهترین انتخاب با توجه به قیمت zg هست .
تو زمینه گیم و رندینگ گرافیک بی نظیره تو لپ تاپای زیر 1.100 . به هیچ بازی نه نمیگه و 90 درصد بازی ها رو با اجرای آخرین حد گرافیک و جزییات به راحتی بدون مشکل افت فریم اجرا میکنه![]()
خرید z با این باس با توجه به وجود مدل zg با قیمت کمی بیشتر توجیه پذیر نیست به نظر من دیگه .
من دیروز رفتم نمایندگی سازگار تو پایتخت میخواستم قیمت نوتبوک بگیرم، این 5738z رو گفت مدل DDR3 نداریم (میگفت یه مدلی چند هفته پیش با رم DDR3 بود تو بازار که فکر کنم همون 5738 باشه که الان نیست) ولی گفت یه مدلی تا 2-3 هفته دیگه شرکت وعده وارد کردنش رو داده که هم رمش DDR3 و 4 گیگ هست و هم کارت گرافیکش غیر آنبورد که بالای 700 تومن هم قیمتشه. ولی تنها مدلی که الان تو بازار هست همون 5738z با رم DDR2 و کارت گرافیک 4500 آنبرد اینتل هست.
عجیبه حالا که ما اومدیم بخریم سازگار دزد از آب دراومده.یکی یه ایمیل بزنه به ایسر بگن که دارن دزدی میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)