نه به هیچ وجه دوست عزیز!! ممکنه تا چند روزه آینده بگن فیفا 13 به بعئ برای pc هم نکست میاد
نه به هیچ وجه دوست عزیز!! ممکنه تا چند روزه آینده بگن فیفا 13 به بعئ برای pc هم نکست میاد
برادران ! تا اونجایی که من بررسی کردم ، مثل اینکه نسخه PC دوم اکتبر میاد و نسخه های کنسول ها 20 اکتبر . درسته ؟؟!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در کل فکر کنم باید دیدمون رو نسبت به فیفا 10 پی سی عوض کنیم دلیلی که واسه حرفم دارم اینه : هرگز از فیفا 09 بد تر نیست (از همه لحاظ )
به احتمال 5/99% گیم پلی بازی تغییر اساسی کرده
در ضمن من هنوز امیدوارم که این نسخه اگر نکست نباشه حداقل در حدودی هست که ما طرفدارای پی سی رو شاد کنه.( یادمون نره که این همه شهرت شرکت EA از دست ما پی سی بازا است.)
واسه این افتضاح چمن باید دعا کنیم که سیستم 3D Grass که توی فیفا 09 بود رو قرار بدن تا حداقل دلمون رو به گرافیک چمن خوش کنیم.
ولی من هنوز امیدوارم
آیا واقعا این فیفا 10 هست
![]()
جوابش خیر هست. ولی اگه از من میشنوی می گم آره احتمالش هست تا روز دوم اکتبر هم من باورم نمیشه که EA Sports اون قدر نفهمه که ندونه طرفداراش ازش چی می خوان. گفتن WE WANT FIFA NEXT ON PC
خیلی واضح و روشن.
سلام؛
اخوی، شما مثل اینکه تواپیکو نخوندی.
وقتی Screen Shot ها و قابلیت های بازی هم رو شده دیگه چرا تغییر؟!
اتفاقا کاور FIFA 08 اسپانیا سرجیو راموس رو داشت که اتفاقا سایتBwin.COM هم روش بود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام؛
Take a look at the new EA SPORTS™ FIFA SOCCER 10 trailer
Having debuted at Gamescom in Cologne,Germany, this trailer shows off the stunning array of new features in action, all of which are designed to help you control and experience the game like never before.New features include:
360° dribbling
Custom Set Pieces
Physical play freedom
Player Urgency
Authentic Manager Mode
![]()
![]()
![]()
Last edited by MHSou; 23-08-2009 at 23:58. دليل: 4FUN!!!
خوده من طرفدار PES ولی تعصبی نیستم و همین الان فیفا هم بازی میکنم. ولی باید اینو بگم که توی این چند ساله شرکت EA خیلی ضعیف شده و بازی های مسخره ای رو بر خلاف انتظار عرضه کرده. من احساس میکنم که فیفا 10 هم برخلاف سروصدایی که داره خوب از کار در نیاد. البته امیوارم که اینطور نشه و یک بازیه خوبی بشه.
سلام؛
اینم از خلاصه مود Virtual Pro که در سایت فیفا10 بود:
دانلود به صورت PDF:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
09 که افتضاح بود آدم رو pc شاخم که بازی می کرد اف فریم داشت دسته هم که خوب نمیشناخت فیفا افتضاح شد رفت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)