تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 100 اولاول ... 347480818283848586878894 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 994

نام تاپيک: مباحث در مورد خرید شارژ همراه اول

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

بهتره از چند ماه قبل بگم من یکی از اونایی بودم که اینجاخیلی بد وبیراه نثارم کردین
    دوست عزیز خودت که اوضاع بازارو میبینی چجوریه ماهم که اینجاییم بعضیا 100%بعضیا هم خیلی براشون مهمه چون دارن از این راه کسالت اور پول در میارن خوب حالا با این اوضاع اسفناک چه انتظاری دارید اگه هم حرفی زده شد از طرف ما منظورم دوستانی که هنوز تو تاپیک فعال هستن (فک کنم خودمم یه چیزایی گفتم) ببخشید
    نه من و نه هیچ کدوم از دوستای دیگه قصد ناراحت کردن کسی واسه سود کردن یا نکردن رو یه کارت شارژ رو نداریم فشاری که رو ما هست یه جوری باید خالی بشه دیگه هرکی حرف برعلیه ما بزنه ....
    شوخی کردم ولی اصل ماجرا همینه بخصوص اگه کسی بخاد...مثلvahsha1
    بیخیال
    حالا ما چیکار کنیم یعنی واقعا بازار دوباره پر میشه از شارژ دوتومنی یا نه اگه شما یا دیگر دوستان خبر موثق دارن بگن البته خبر شما قبول اما میخام ببینم زیر ساخت کارتون چجوره محکمه یا شل!؟یعنی کم نمیاره برنامه مخابرات لعنتی چیه کارت میده نمیده و .....

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

خيليها هستند كه شارژ 2000 تومني رو 2100 هم ميدند.البته بيشترشون دفتر خدماتي هستند و تعدادشون محدوده.
    ولي يك عده هستند كه پرينترهاشون يكسره كار ميكنه و مشغول شارژ كشيدن هستند ولي واسه اينكه كار خودشونو خراب نكنند زير 2200 اصلا نميدند.بين 2200 تا 2300 كار ميكنند.
    اين شركتهايي هم كه در بالا اسمشون اومده نمايندگان يا به عبارتي پيمانكاران اصلي پخش شارژ هستند و فعلا به جز معين ارتباطات بقيه تو كار شارژ 2000 تومني همراه نيستند و بقيه شارژها رو پخش ميكنند ولي :
    آرياپخش كه واسه خودش دستگاه Pos زده و بيشتر روي 1000 تومني ايرانسل مانور ميده.
    اسمارت هم بيشتر شارژ ايرانسل 1000 تومنيش معروفه و موقعي كه كارت 5000 تومني همراه نيومده بود به صورت PIN با طرح خودش ميداد.
    نكا و تجارت همراه بيشتر روي 1000 تومتي ايرانسل به صورت وكيوم كار ميكنند.
    نور شمس مبين و ارگ الكترونيك پارس و داركوب هم شارژ همراه به صورت وكيوم ميدند.
    فاران(شركت اميدان) و اينفوتك و بقيه هم تو كار pin و ... نيستند و كارت ميدند.
    امثال ايليا و سپاهان هم بهتره برن غاز بچرونند.
    تو اينها فعلا فقط معين ارتباطات به واسطه ارتباطاتي كه داره شارژ 2000 تومني همراه ميده كه فقط دفاتر رو تغذيه ميكنه و شارژهاش بازار 2000 تومني همراه رو قبضه كرده. لابي اين شركت خيلي قويه و پارسال تو قضيه سيمكارتهاي اعتباري همراه و الان تو شارژ 2000 تومني همراه انحصار طلبي ميكنه و وقتي سود هنگفتي برد تازه شركتهاي ديگه وارد بازي ميشند.

3. 3 کاربر از iman_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Hamed-Beckham's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    UnDeRGrOuND

پيش فرض

ایول !
    آقا رحیم به خدا خودت که نوشته هامو خوندی ! قصد جسارت یا توهین نداشتم .
    خوب اون عکس و اول میذاشتی بهتر بودا
    دوستان به نظر شما من بدبختی که روزی 10 تا کارت میگیرم و باز هم کم میارم چیکار کنم ؟؟
    راه چاره ای نیست ؟
    یه بار شانسی از بانک ملی گرفتیم حالا دیگه موندیم تو گل !!!!
    از این شرکت ها تو زنجان نمایندگی نداره ؟ 2000 تومانی بده ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خيليها هستند كه شارژ 2000 تومني رو 2100 هم ميدند.البته بيشترشون دفتر خدماتي هستند و تعدادشون محدوده.
    ولي يك عده هستند كه پرينترهاشون يكسره كار ميكنه و مشغول شارژ كشيدن هستند ولي واسه اينكه كار خودشونو خراب نكنند زير 2200 اصلا نميدند.بين 2200 تا 2300 كار ميكنند.
    اين شركتهايي هم كه در بالا اسمشون اومده نمايندگان يا به عبارتي پيمانكاران اصلي پخش شارژ هستند و فعلا به جز معين ارتباطات بقيه تو كار شارژ 2000 تومني همراه نيستند و بقيه شارژها رو پخش ميكنند ولي :
    آرياپخش كه واسه خودش دستگاه Pos زده و بيشتر روي 1000 تومني ايرانسل مانور ميده.
    اسمارت هم بيشتر شارژ ايرانسل 1000 تومنيش معروفه و موقعي كه كارت 5000 تومني همراه نيومده بود به صورت PIN با طرح خودش ميداد.
    نكا و تجارت همراه بيشتر روي 1000 تومتي ايرانسل به صورت وكيوم كار ميكنند.
    نور شمس مبين و ارگ الكترونيك پارس و داركوب هم شارژ همراه به صورت وكيوم ميدند.
    فاران(شركت اميدان) و اينفوتك و بقيه هم تو كار pin و ... نيستند و كارت ميدند.
    امثال ايليا و سپاهان هم بهتره برن غاز بچرونند.
    تو اينها فعلا فقط معين ارتباطات به واسطه ارتباطاتي كه داره شارژ 2000 تومني همراه ميده كه فقط دفاتر رو تغذيه ميكنه و شارژهاش بازار 2000 تومني همراه رو قبضه كرده. لابي اين شركت خيلي قويه و پارسال تو قضيه سيمكارتهاي اعتباري همراه و الان تو شارژ 2000 تومني همراه انحصار طلبي ميكنه و وقتي سود هنگفتي برد تازه شركتهاي ديگه وارد بازي ميشند.
    میشه راهنمائی بکنی
    موضوعه این کال سنتر شرکت معین ارتباطات چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

میشه راهنمائی بکنی
    موضوعه این کال سنتر شرکت معین ارتباطات چیه؟
    دوست من تا اونجایی که من میدونم شرکت معین ارتباطات تعاونی دفاتر خدماتی که سهامش رو دفاتر خدماتی گرفتن یه جورایی یعنی یه جورایی مال خود مخابرات تو همه زمینه ها هم حرف اول رو میزنه همون طور که دوستمون هم گفتن سر قضیه سیمکارتا کلی سود کرد اون یکی شرکتا هم که هیچکدوم 2000 تومنی ندارن بانک ها هم فقط پارسیان داره رو پوزش میده اونم به صورت محدود اگه تو دفاتر خدماتی آشنا داشته باشی میتونی راحت تیه کنی ولی واسه اونا هم محدودیت داره مثلا روزی 100 تا که اونا هم به صورت عمده دارن میفروشن

7. 2 کاربر از saeed004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

کدوم شرکت میده و بهتره؟
    من از الکا دارم اما 2 نمیده!
    منم الکا دارم ولی محدوده مثلا 1000 ایرانسل روزی 100 تا من تازه گرفتم میشه یه خورده برام توضیح بدی چطوریه ؟ بخور بخوره یا نه ؟ با پرینتر معمولی هم میشه گرفت ؟ من فقط با کد تبریز میتونم کانکت شم برای شما هم اینجوریه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

منم الکا دارم ولی محدوده مثلا 1000 ایرانسل روزی 100 تا من تازه گرفتم میشه یه خورده برام توضیح بدی چطوریه ؟ بخور بخوره یا نه ؟ با پرینتر معمولی هم میشه گرفت ؟ من فقط با کد تبریز میتونم کانکت شم برای شما هم اینجوریه ؟
    اره کل کارتاش روزی 100تا هست، من ازش گرفتم تا حالا که مشکلی نداشته و نخورده، با پرینتر معمولی هم میشه فقط باید زنگ بزنی پشتیبانی و بگی پرینتر معمولی هست تا به صورت کارت طرح دار بهت بدن، بله منم همین طور هستم به تبریز وصل میشم چون تبریز نمایندگی اصلی هست.

داره خودمونی میشه rahim206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

دوست عزیز خودت که اوضاع بازارو میبینی چجوریه ماهم که اینجاییم بعضیا 100%بعضیا هم خیلی براشون مهمه چون دارن از این راه کسالت اور پول در میارن خوب حالا با این اوضاع اسفناک چه انتظاری دارید اگه هم حرفی زده شد از طرف ما منظورم دوستانی که هنوز تو تاپیک فعال هستن (فک کنم خودمم یه چیزایی گفتم) ببخشید
    نه من و نه هیچ کدوم از دوستای دیگه قصد ناراحت کردن کسی واسه سود کردن یا نکردن رو یه کارت شارژ رو نداریم فشاری که رو ما هست یه جوری باید خالی بشه دیگه هرکی حرف برعلیه ما بزنه ....
    شوخی کردم ولی اصل ماجرا همینه بخصوص اگه کسی بخاد...مثلvahsha1
    بیخیال
    حالا ما چیکار کنیم یعنی واقعا بازار دوباره پر میشه از شارژ دوتومنی یا نه اگه شما یا دیگر دوستان خبر موثق دارن بگن البته خبر شما قبول اما میخام ببینم زیر ساخت کارتون چجوره محکمه یا شل!؟یعنی کم نمیاره برنامه مخابرات لعنتی چیه کارت میده نمیده و .....
    کارت بده نده زیاد مهم نیست البته سیاست به ندادنه
    چون پین وپاکتهای رمز دار داره جای کارتو میگیره
    بنده شخصن هیچ خبری رو 100% موثق نمیدونم چون اینا حرفشون با عملشون یکی نیست وتا اتفاق نیافته من باورش ندارم
    ولی سیاست کلی بر اینه که بده به شرکتها الانم داره میده که من آمار ارسال 40 هزار تا رو به بعضی از ما بهترونو دارم سهمیه ها رو کم میدن اونور با قیمت بالا وتیراژ بالا میفروشن ولی این قایم موشک بازیا هم زیاد دوم نمیاره
    پر شدن بازار هم حتمن انجام میشه البته تکون بازار از چند روز پیش ملموسه
    ولی از کدوم شرکت نمایندگی بگیرید بستگی به قدرت شرکت وروابط شرکت بستگی داره که چطوری با همراه اول تا کنه
    در کل تا میتونید به این شرکتها کانکت بشید تا از قافله عقب نمونید

ایول !
    آقا رحیم به خدا خودت که نوشته هامو خوندی ! قصد جسارت یا توهین نداشتم .
    خوب اون عکس و اول میذاشتی بهتر بودا
    دوستان به نظر شما من بدبختی که روزی 10 تا کارت میگیرم و باز هم کم میارم چیکار کنم ؟؟
    راه چاره ای نیست ؟
    یه بار شانسی از بانک ملی گرفتیم حالا دیگه موندیم تو گل !!!!
    از این شرکت ها تو زنجان نمایندگی نداره ؟ 2000 تومانی بده ؟
    خیالی نیست هر چه از دوست رسد نکوست
    تا اونجا که من اطلاع دارم سیستم دفاترخدماتی استان زنجان راه نیافتادهتا 10 روز آینده راه میافته

ضمنن به احتمال 90% 1000 تومانی همراه اول تا 10 روز آینده میاد رو ماژول دفاتر خدمات ارتباطی
    وشاید سهمیه از فردا بشه 300 تا
    Last edited by rahim206; 13-11-2009 at 22:47.

11. 6 کاربر از rahim206 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

اره کل کارتاش روزی 100تا هست، من ازش گرفتم تا حالا که مشکلی نداشته و نخورده، با پرینتر معمولی هم میشه فقط باید زنگ بزنی پشتیبانی و بگی پرینتر معمولی هست تا به صورت کارت طرح دار بهت بدن، بله منم همین طور هستم به تبریز وصل میشم چون تبریز نمایندگی اصلی هست.
    جدي روزي 100 تا بيشتر نميشه؟
    من ميخواستم بگيرم ولي اينجوري به درد نميخوره.
    تازه ميخواستم پرينتر LQ2180 بگيرم كه چون سرعتش بالاست تعداد زيادتري بكشم ولي خودشون گفتند كه LQ300 ميدن(البته 30000 تومن از قيمت بازار هم گرونتر ميدادن)
    ضمنن به احتمال 90% 1000 تومانی همراه اول تا 10 روز آینده میاد رو ماژول دفاتر خدمات ارتباطی

چه غلطا !!!
    اولين باره كه ميشنوم.به نظر من تا 2000 تومني رو رديف نكنه سراغ 1000 تومني نميره.
    Last edited by iman_s; 14-11-2009 at 00:38.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

جدي روزي 100 تا بيشتر نميشه؟
    من ميخواستم بگيرم ولي اينجوري به درد نميخوره.
    منظورم از 100 اینه که مثلا 1000 ایرانسل روزی 100تا، 2000 ایرانسل روزی 100تا، 5000 ایرانسل روزی 100تا
    5000 همراه اول روزی 100تا، 10000 همراه اول روزی 100تا
    ولی شاید بشه با مخ زنی بیشتر گرفت!

14. این کاربر از 123qwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •