تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 1211 اولاول ... 3474808182838485868788941341845841084 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

چقدر شما بحث هایه کم ارزش میکنید!
    واقعا هم کم ارزش!
    آخه تو از بالا داری بازیکن رو میبینی به قیافه و چهرش چیکار داره؟!
    ماشالله هر تصویری هم که میاد سریعا رد میکنی!
    باید به فکر گیم پلی و ورزشگاه و جو اون و گزارشگر و ... باشند!
    نه اینکه پیراهنش رویه شرتش باشه یا نه!! ( این خیلی خنده داره )
    این همه چیزو ول کردن چسبیدن به این!

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

چقدر شما بحث هایه کم ارزش میکنید!
    واقعا هم کم ارزش!
    آخه تو از بالا داری بازیکن رو میبینی به قیافه و چهرش چیکار داره؟!
    ماشالله هر تصویری هم که میاد سریعا رد میکنی!
    باید به فکر گیم پلی و ورزشگاه و جو اون و گزارشگر و ... باشند!
    این همه چیزو ول کردن چسبیدن به این!
    دوست من همین نکات مهم هستش که یک بازی واقعی رو میسازه .......

توجه به این نکات تو سری های ساکر تا به امروز خیلی خیلی کم بوده و امیدوارم نسخه 10 بازی این نکات رو همانند فوتبال واقعی رعایت کنه ......

.................................................. ...........................................
    4039 جان این سخنان رو اعضای فروم خارجی میگن که قراره منتشر بشه
    یه جا خوندم که

(OPM will be out on 7th of July.. PSM3 on 9th)

اطلاعات رو منتشر کنند .......................
    .................................................. .................................................. .................................................. ..............
    * Slower paced game (though not as slow as Fifa 09)
    * Same commentary as usual (although they do have a larger script this time)
    * Crowds are finally in full 3d
    * New lighting system comes into effect with player likeness and night time games
    * The build they played was a 50% complete
    * Few new animations like pause/accelerate for certain players
    * More logical ways of chesting / trapping / quick turns on the ball (180 degree mentioned)
    * Much less time on the ball even tho it is slower especially when playing against teams using a DMC for example
    * Some of the lofted or flat through balls are quite powerful in terms of speed of ball unless you use a pinpoint passer when it makes the animation example look smoother
    * Took them 3 games until they actually scored against 'Normal' difficulty AI.
    * Keepers much improved
    * No more PES points, Master League mode uses real currency
    * Champs League and Europa League (Uefa Cup) has been incorporated into BAL also mentioned earlier Champs League is online as well (no mention if Europa league is)
    * More awards at end of season time (within BAL mode) player of the season | players play etc
    * All UEL qualified teams are licensed as well as the promise of a few other surprises
    * Transfer window patches throughout the season
    * The confirmation the online system in the last 2 versions hasn't worked and they have gone back to PES6 online system (which has been further improved for current gen
    * Response time on the ball better
    * Can have players (created or non created players) with the option of having tucked or not tucked in shirts
    * Penalties and Free Kicks are more 'analogue'
    Last edited by google_boy07; 04-07-2009 at 21:29.

3. 3 کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pedramch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥ اهواز ♥♥♥ وبـســایت: www.pedramch.com

پيش فرض

* No more PES points, Master League mode uses real currency
    ببخشید اونوقت این یعنی چی؟

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

ببخشید اونوقت این یعنی چی؟
    منظورش اینکه دیگه از Point هایه PES استفاده نمیشه!
    از پوله واقعی استفاده میشه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

به نظره من این گزینه (اضافه شدن گزینه امکان انداختن پیراهن بازیکنان روی شرت و زیر شرت در تیم )نباشه بهتره چون بازی رو غیر واقعی میکنه ........میدونی چرا !؟
    مثال میزنم :

حساب کن اون گزینه رو انتخاب کنی و همه بازیکنان یک تیم تو زمین پیراهنشون رو یا زیر شرتشون باشه .......

مگه این امکان داره تو یک تیم همشون تو این زمینه ست باشند .........

این خلاف واقعیت هستش و باید عین فیفا به جزئیات اهمیت بده ........
    نه.فکر نکنم در تنضیمات بیرون از بازی این قابلیت رو کونامی بذاره.دلیلی نداره همچین کاری بکنه و بدور از واقعیت هست.
    منظور من هم در ادیت داخل بازی بود......
    در جواب 779 هم باید بگم که حداقل واسه من این چیزها مهمه...بقیه رو نمیدونم....
    همانطور که گیم پلی و .... مهمه جزئیات هم مهمه.مثلا شما در پرو 2009 وقتی رونالدو رو میبینید که تا 90 دقیقه پیراهنش زیر شورتش یه جوری نمیشید؟.....
    اگه در واقعیت شما همچین چیزی دیدید عکسشو واسم بذارید ممنون میشم........
    میتونم خیلی از این بازیکنها مثال بزنم....
    بنظر من تیپ هر بازیکن در فوتبال نشانگر شخصیت اون بازیکنه......و هیچ وقت تغییر نمیکنه....
    متاسفانه خیلیها به این مسائل توجه نمیکنن و فقط میخوان به خود بازی بپردازن...

7. 3 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

پس شایان جان شما باید الان به فیفا بخندی چون این قابلیت را داره!!!
    اتفاقا وقتی بحث ساخت یک فوتبال واقعی میشه این چزها هم خود به خود بر سر زبانها میافتند!
    رونالدو از دور وقتی پیراهنش روی شورتش نیافتاده اصلا 50 درصد اینگار رونالدو نیست!درسته گیم پلی مهم هست ولی این چزها هم خیلی مهم هست!!
    واقعا وقتی این چیزهای کوچک رعایت نمیشه من زجر مکیشم!!!
    90 درصد افرادی که نظر داده بودند توی فرومهای خارجی همه میخواستند که قابلیت Untucked Shirt به بازی اضافه بشه!!یعنی این 90 درصد یاوه میگن!؟مسلما نه!
    خیلیها حتی فراتر رفته بودند و حتی به مچ کریس رونالدو و نوع Tape اون بحث کرده بود در مورد عکاسها و گاردها امنیتی و تور دروازه و دوربینها و هزاران نکات کوچک که میتوانند بازی را تجربش را به واقعیت نزدیک کنند!!!!!!!!!!!!!!!!

9. 5 کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

پس شایان جان شما باید الان به فیفا بخندی چون این قابلیت را داره!!!
    اتفاقا وقتی بحث ساخت یک فوتبال واقعی میشه این چزها هم خود به خود بر سر زبانها میافتند!
    رونالدو از دور وقتی پیراهنش روی شورتش نیافتاده اصلا 50 درصد اینگار رونالدو نیست!درسته گیم پلی مهم هست ولی این چزها هم خیلی مهم هست!!
    واقعا وقتی این چیزهای کوچک رعایت نمیشه من زجر مکیشم!!!
    90 درصد افرادی که نظر داده بودند توی فرومهای خارجی همه میخواستند که قابلیت Untucked Shirt به بازی اضافه بشه!!یعنی این 90 درصد یاوه میگن!؟مسلما نه!
    خیلیها حتی فراتر رفته بودند و حتی به مچ کریس رونالدو و نوع Tape اون بحث کرده بود در مورد عکاسها و گاردها امنیتی و تور دروازه و دوربینها و هزاران نکات کوچک که میتوانند بازی را تجربش را به واقعیت نزدیک کنند!!!!!!!!!!!!!!!!
    مرسی ....................
    نمیخوام حرفتو نقض کنم اما منظوره من در این مورد افتادن پیراهن روی شرت اینه که این گزینه نباید به آپشن انجایی که میخوای بری تو بازی اعمال بشه ..........حالا تو ادیت باشه برای ساخت بازیکن اون مشکلی نداره و تو ادیت باید باشه اما تو قسمت تنظیماتی که بعدش میخوای بری تو بازی نباید باشه چون غیر واقعی میشه بازی .

اینو قبلا هم گفتم

حساب کن اون گزینه رو انتخاب کنی و همه بازیکنان یک تیم تو زمین پیراهنشون رو یا زیر شرتشون باشه .......

نمیدونم متوجه این جمله من شدین یا نه ..آخه فکر میکنم یه جور دیگه برداشت میکنین ........

تو تنظیمات قبل از شروع بازی نباید این گزینه باشه

.......
    یکی از قابلیتهایی که دسوت دارم تو بازی اعمال بشه اینه که مثل فیفا بشه تمام replay یک بازی رو ذخیره کرد و بشه بعدا اونو نگاه کرد .......

.........................
    دروازه بان وقتی توپ رو میگیره خیلی دیر شروع میکنه و اصلا اونوقت ضدحمله معنی نداره اما برعکس تو فیفا خیلی محشره پسر

....................................
    شرمنده خیلی حرف میزنم ................

11. این کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

نمیخوام حرفتو نقض کنم اما منظوره من در این مورد افتادن پیراهن روی شرت اینه که این گزینه نباید به آپشن انجایی که میخوای بری تو بازی اعمال بشه ..........حالا تو ادیت باشه برای ساخت بازیکن اون مشکلی نداره و تو ادیت باید باشه اما تو قسمت تنظیماتی که بعدش میخوای بری تو بازی نباید باشه چون غیر واقعی میشه بازی .

اینو قبلا هم گفتم

قرار نیست اینجور باشه!
    فقط قسمت ادیت بازیکن اون گزینه هست!!
    حتی دقت کنی تو اون تیزر بازی مسی پیراهنش افتاده روی شورتش ولی مثلا ماسکرانو و .....نیافتاده بعضی بازیکنها هست ولی بعضیشون نیست!!که این خودش ثابت میکنه چنین چیزی را که شما میگین وجود خارجی نداره!
    من نمیدونم شما از کجا همیچین صحبتی را میکنید آیا خودتون اینطور متوجه شدید یا جایی خواندید!

13. این کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

قرار نیست اینجور باشه!
    فقط قسمت ادیت بازیکن اون گزینه هست!!
    حتی دقت کنی تو اون تیزر بازی مسی پیراهنش افتاده روی شورتش ولی مثلا ماسکرانو و .....نیافتاده بعضی بازیکنها هست ولی بعضیشون نیست!!که این خودش ثابت میکنه چنین چیزی را که شما میگین وجود خارجی نداره!
    من نمیدونم شما از کجا همیچین صحبتی را میکنید آیا خودتون اینطور متوجه شدید یا جایی خواندید!
    آخه چون بعضی از دوستان گفتند که ساکر 6 اینو داشته و دوباره اضافه شده برای همین شک کردم و خیلی ناراحت شدم .............
    آخیش خیالم راحت شد ......
    مرسی
    .................................................
    به نظره من صفحه انتخاب تیم باید به ساکر 6 برگرده ......

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    همونجا

پيش فرض

سلام به همگی...
    چند صفحه پیش چندتا از دوستان نظر داده بودن که تیم ملی ایران رو کونامی لایسنس کنه. من همه این عزیزان رو راحت میکنم و میگم که تیم ملی ایران حداقل تا سه سال دیگه نمیتونه لایسنس بشه. چون خودتون بهتر از هر کسی وضعیت تیم ایران رو میدونید. کونامی که نمیاد تیم ملی آلمان رو ول کنه و بیاد تیم ایران رو لایسنس کنه. میدونم الان میگید که واسه کونامی کاری نداره که تیم ایران رو لایسنس کنه! بله همینطوره ولی کونامی برای لایسنس باید ابتدا به وضعیت تیم نگاه کنه و بعدا اونو لایسنس کنه. تیمی که لباس درست حسابی نداره. بازی درست حسابی نداره. مربی درست حسابی نداره. بازیکنان درست حسابی نداره ... واقعا خودتون قضاوت کنید کونامی چنین تیمی رو لایسنس میکنه؟(بعضی ها غیرتی نشنا ، راستشو گفتم)
    از اینها بگذریم کونامی سال های پیش واقعا یه کارهایی میکرد که طرفداراش مات و مبهوت میشدن. یادتونه تو PES 5 وقتی که بازیکن مصدوم میشد و اونو از زمین می بردن بیرون و وقتی وضعیت بازی کردنو نداشت گوشه ی تصویر عکس آمبولانس میومد و مثلا بازیکنو به بیمارستان انتقال میداد.یا تو PES 6 که وقتی بازیکن مصدوم میشد و داور خطا نمی گرفت و بازیکنان با بی توجهی به بازی ادامه میدادند یه علامت تعجب گوشه تصویر میومد. یا تو همین بازی میتونستی شرت و جوراب و پیراهن اول و دوم تیم رو با هم ترکیب کنی. اگه کونامی چند تا از این کارهایی رو که تو چند نسخه پیشین بازی بود رو برگردونه واقعا عالی میشه.
    Last edited by alex-sina; 05-07-2009 at 11:48.

16. 3 کاربر از alex-sina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •