تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 370 اولاول ... 347480818283848586878894134184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 3692

نام تاپيک: ◄ ™ Asus اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید یک سوال دیگه. به نظرتون ارزش داره من 400-500 تومان بذارم (من تهران نیستم.).روش و N61-JQ بخرم؟ یکی از همونا رو بخرم.با توجه به این که کارمن مثل شما نیست. و قرار نیست کار سنگین گرافیکی یا بازی کنم.البته نمی خوام تا چند سال عوضش کنم.
    خب.1100 حالا کمی بیشتر یا کمتر.البته میتونم بیشتر هم هزینه کنم. اما فکر میکنم لازم نیست.راستی گفتید N61Jv وN61JQ رنگ سفید هم داره.
    به نظر من ارزشش رو داره.با توجه به کاربرد شما الان ارزشش رو نشون نمیده اما چون نمیخوای عوضش کنی دو یا سه سال دیگه کاملآ از تصمیمت راضی خواهی بود.در ضمن بله سفید هم دارند.الان هم N61jq قیمتش 1420 است یعنی 300 بیشتر که واقعآ می ارزه.

2. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ممنون.درسته.اما شرمنده که این سوالو تکرار می کنم اباز شما از بین جند مدل قبلی کدومو پیشنهاد می کنید؟N61JV-N61JVJX-K42(52)JR-K42(52)Jk.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون.درسته.اما شرمنده که این سوالو تکرار می کنم اباز شما از بین جند مدل قبلی کدومو پیشنهاد می کنید؟N61JV-N61JVJX-K42(52)JR-K42(52)Jk.
    با توجه به کاربرد شما K52jr .سرعت و گرافیک قابل قبولی داره و قیمتش هم مناسبه.مدلهای N61jv فعلآ مشکل درایور کارت گرافیک دارند و پیشنهاد نمیشن.

داره خودمونی میشه l36320's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

k52jk
    رو n61jv اصلا فکر نکن، (قیمت بیشتر و کارایی گرافیکی فوق العاده پایین)

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

k52jk
    رو n61jv اصلا فکر نکن، (قیمت بیشتر و کارایی گرافیکی فوق العاده پایین)
    شما لطفآ با تحقیق بیشتری نظر بدید.کارت گرافیک مدل N61jv خیلی بهتر از K52jk و K52jr است.فقط بدلیل مشکل درایور کارت گرافیک در سوییچ کردن فعلآ توصیه نمیشه.در ضمن این مدل N61jv دارای CPU بهتری هم هست.

7. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه l36320's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

شما لطفآ با تحقیق بیشتری نظر بدید.کارت گرافیک مدل N61jv خیلی بهتر از K52jk و K52jr است.فقط بدلیل مشکل درایور کارت گرافیک در سوییچ کردن فعلآ توصیه نمیشه.در ضمن این مدل N61jv دارای CPU بهتری هم هست.
    دوست من، من 1 ماهه که این لپتاپ رو دارم
    تمام فروم ها رو گشتم و تا اونجا که میتونستم دنبال یه راه حل بودم
    تو خود فروم انویدیا هم همه کاربرا دارن از این nvidia optimus شکایت میکنن ، تا اونجا که خیلی ها لپ تاپ هاشون رو پس دادن.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هیچ کدوم از آپدیت درایورها مشکل رو حل نکرده، حتی درایور بتا جدید هم مشکل داره، کلا این لپتاپ برای گیم مناسب نیست
    من گفتم چون مطمئنم هرکی این لپتاپ رو بخره پشیمون میشه، اون موقع کسی نبود من رو راهنمایی کنه
    در ضمن شما چطور میگی که corei3 از corei5 قویتره؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من، من 1 ماهه که این لپتاپ رو دارم
    تمام فروم ها رو گشتم و تا اونجا که میتونستم دنبال یه راه حل بودم
    تو خود فروم انویدیا هم همه کاربرا دارن از این nvidia optimus شکایت میکنن ، تا اونجا که خیلی ها لپ تاپ هاشون رو پس دادن.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هیچ کدوم از آپدیت درایورها مشکل رو حل نکرده، حتی درایور بتا جدید هم مشکل داره، کلا این لپتاپ برای گیم مناسب نیست
    من گفتم چون مطمئنم هرکی این لپتاپ رو بخره پشیمون میشه، اون موقع کسی نبود من رو راهنمایی کنه
    در ضمن شما چطور میگی که corei3 از corei5 قویتره؟؟؟؟
    دوست عزیز اولآ که من هم گفتم که N61jv بخاطر مشکل فعلیش توصیه نمیشه.اما دلیل بر ضعیفتر بودن کارت گرافیک Geforce GT 325m از ATI Radeon 5470 نیست.دومآ من کی گفتم که Core i3 از Core i5 قویتره
    هر دو این مدلها هم با i3 و هم با i5 ارائه میشه.اما شما اگه به پستهای قبل برگردی مدل K52 مورد بحث با i3 و N61JV هم با کانفیگ i5 بود.شما جهت شرکت در بحث دیگران و اعلام نظر حتمآ از ابتدا بحث رو مطالعه کنید تا سوتفاهم پیش نیاد.باز هم از راهنمایی شما متشکرم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ممنون از همه ی دوستان.اما باز یک سوال:(ببخشیدا ذهن من همیشه سرشار از سوالات مختلفه)
    1)چرا UL80VT نسبت به مشخصاتش ، قیمتش بالاست. مثلا نسبت به K52؟
    2)من شنیده بودم صفحه کلید K52(42) محکم نیست.شل و وله.شما چیزی نشنیدید؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از همه ی دوستان.اما باز یک سوال:(ببخشیدا ذهن من همیشه سرشار از سوالات مختلفه)
    1)چرا UL80VT نسبت به مشخصاتش ، قیمتش بالاست. مثلا نسبت به K52؟
    2)من شنیده بودم صفحه کلید K52(42) محکم نیست.شل و وله.شما چیزی نشنیدید؟
    1.استفاده از کربن در ساخت بدنه منحصر به فرد و استفاده از باطری 8 سلولی که تا 12 ساعت شارژ نگه میداره و وزن سبک و ابعاد باریک.
    2.نه صحت نداره.
    Last edited by Vaioman; 09-06-2010 at 10:37.

آخر فروم باز erno69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بابلسر

پيش فرض

سلام دوستان من تا ۱ ماه آینده میخوام asus n71jq رو بخرم.میشه نظرتون رو بگین؟ لپ تاپ خوبیه؟ هم در زمینه گیم هم کار با نرم افزارهای مختلف...؟ قیمتش چنده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •