دوستانی که در کار کردن با wd hd live تجربه دارن :
اگر یک فیلم رو مثلا یکدفعه بخواهیم به میزان زیادی جلو ببریم (مثلا دقیقه 60) راهی داره (مثلا chapter بندی) یا تنها راه fast forward هستش؟
دوستانی که در کار کردن با wd hd live تجربه دارن :
اگر یک فیلم رو مثلا یکدفعه بخواهیم به میزان زیادی جلو ببریم (مثلا دقیقه 60) راهی داره (مثلا chapter بندی) یا تنها راه fast forward هستش؟
منم همسن مشکل را دارم ایا در هیچ یک از فریمور های این مدل قابلیتی برای جلو بردن فیلم با گذاشتن دقیقه فیلم ندارد
-من wd معمولي داشتم قديما دقيقا خاطرم نيست ولي فكر ميكنم اين قابليت رو نداشت
توي منوها بگردين قاعدتا اگه داشته باشه همچين امكاني رو باهاش مواجه ميشين
دادا خيلي راحت اول فست فوروارد رو بزنيد مثلا 2x وبعد با فشار دكمه next فيلم 10 دقيقه ميره جلو وبا هر بار زدن دكمه 10 دقيقه ميره جلو يعني اگر سه بار next رو بزنيم فيلم 30 دقيقه ميره جلو
شما می تونین وقتی دکمه فوروارد رو زدین , در حین جلو رفتن فیلم , دکمه Next رو فشار بدین تا فیلم بصورت 10 دقیقه ده دقیقه جلو بره !
کسی نبود جواب ما رو بده؟
در مورد fastforward از همه ممنون
دیر جواب دادین ولی چند نفری جواب دادین. ایول
---------
یه مطلب دیگه،
وقتی فیلم رو pause میکنیم info bar روی زیرنویس رو می پوشونه و باید چند لحظه صبر کرد تا ناپدید بشه و یا enter رو زد.
راهی هست بشه جای info bar و یا زیرنویس رو تغییر داد؟
ساخت چین هست ... اکثرا کالاهای دیجیتال آمریکا هم ساخت چین هستند ...
---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 09:59 PM ----------
این سوال اول شمارو من چند صفحه قبل وقتی که خودم کشف کردم اینجا مطرح کردم همه استفاده کنن
یعنی زدن یه دکمه اینتر اینقد سخته ؟
سلام دوستان و اساتید عزیز
من امروز از سایت معتبر چاره! یه WDtv live که خریده بودم به دستم رسید. اولین چیزی که چک کردم شماره سریال اون بود که متاسفانه متوجه شدم علی رغم مشابه بودن سریال روی جعبه با کارت گارانتی سازگار، ولی با سریال خود دستگاه همخوانی نداره. و این یعنی دستگاه مال این جعبه نیست!!!
و متعاقباً همچنین شماره P/N که روی جعبه نوشته: WDBAAP0000NBK-01 و مال دستگاه هست: WDAAP0000NBK
و فرمویر اون هست: 1.02.21
دوستان نمی خواستم بازش کنم ولی خواستم شماره سریال را از توی دستگاه هم چک کنم. دستگاه را یک ساعت هم تست کردم، مشکل خاصی نداشت .
این چند روز که چاره بسته است. پس چاره ای ندارم تا یکشنبه صبر کنم و بعد زنگ بزنم ببینم موضوع چی بوده؟؟
دوستان نگرانم نمی دونم چیکار کنم. اصلاً این شماره P/N مال خود دستگاه که B توش نداره چه معنی میده؟ gen 1 هست یا gen 2 یا ... ؟؟؟
ظاهر خود جعبه هم اصلاً شبیه اون چیزی که تو سایت چاره هست و یا تو سایت اصلی وسترن هست، نیست.
چی کار کنم دوستان؟![]()
منم از چاره خریدم . الان چک کردم سریال روی جعبه ، دستگاه و کارت گارانتی یکی بودش . البته اونی که شما نوشتی سریال نیستها!
جعبه اش هم کاملا مشخصه که اصله!
البته ورژن فیرمویرش قدیمی بود و خودم آپگرید کردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)