تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 190 اولاول ... 347480818283848586878894134184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 1896

نام تاپيک: Mass Effect 2

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

در مورد اینکه از دست دادن شخصیتها در شماره قبلی در این شماره تاثیر نداره درسته شاید در داستان اصلی بازی تاثیر زیاد نداره ولی همون طور که havas_1980 گفتش مثلا اگر Wrex در شماره قبلی نکشته باشید در سیاره Tuchanka رهبر قبیله هستش که به نظر من هم ملاقات با او خیلی زیبا و جذاب هستش و اگه کشته باشید برادر اون رئیس قبیله هست و از کشتن Wrex توسط شما بسیار راضی هست! چون باعث شده که سرپرست خانواده و رئیس قبیله باشه. همین طور اگر Ashley یا Kaiden مرده باشن در این شماره اونا رو نمی بینیم. کلا بازی جوری ساخته شده که از دست دادن افراد در شماره قبلی در کل داستان بازی تاثیر نداره و بیشتر مسائل فرعی تاثیر داره.
    در مورد Level تا 30 رسیدن خیلی سخته ولی کلا برای شماره بعدی شاید Level 30 با Level 26 شاید فرق نداشته باشه همون طور که مثلا در شماره قبلی کسی که تا 60 رسیده بود تا در این شماره از Level 5 بازیو شروع می کنه که خیلی به نظرم زیاد نیستش. کلا Level در این شماره خیلی اهمیت بالای نداره چون مولفه های نقش آفرینی بازی کم شده و مثل شماره قبلی که مولفه های نقش آفرینی نسبتا زیاد و خوبی داشت نیستش که به نظرم در شماره سوم اگه به این مورد سازندگان دقت کنن بازی از این که الان هست هم بهتر میشه.همون طور که دوستان قبلا گفتن بیشتر بازی اکشن هست تا نقش آفرینی. شرکت Bioware که در زمینه بازی های نقش آفرینی سابقه خیلی خوبی داره و دو بازی شاهکار یعنی Baldur's Gate و Dragon Age ساخته فکر کنم حداقل مثلا نصف بازی Dragon Age در بازی mass effect3 مولفه های نقش آفرینی بذاره بازی موفق تر میشه و برای کسانی که مثل من سبک نقش آفرینی رو خیلی دوست دارن این بازی فوق العاده تر میشه.
    منظور اینه که مثلا رکس وقتی مرده باشه اینطوری نیست که تو این شماره مثلا قراره رکس به گروه اضافه بشه ولی چون مرده جاش خالی می مونه ... به احتمال بسیار زیاد هم این اتفاق برای شماره ی بعد هم می افته مثلا ممکنه منی که Thane رو از دست دادم تو شماره بعد با پسرش رو به رو بشم و...
    اما در مجموع از دست دادن رکس مثلا تاثیر خاصی تو بازی نمی زاشت
    این لول 30 رو به خاطر مدال ها گفتم ، یه مدال هست که زمانی که به لول 30 برسی فعال میشه

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اونطور که قبلا گفتن سیوهای نسخه دوم به درد نسخه سوم نمیخوره... زیاد نگران سیوهاتون نباشید پس : دی
    چرا به درد نميخوره
    اگه شفرد زنده بمونه ميشه در نسخه 3 بازي ادامه رو رفت
    فكر نكنم اينجا كسي باشه كه بيشتر از 2-3 تا از ياراش مرده باشن چه برسه به شفرد
    در داخل بازي يه جا مي نويسه : سيواتون رو نگه داريد براي مس افكت 3 اگه زنده مونديد
    من كه تمام نيروهامو زنده نگه داشتم و تمام ماموريت هارو رفتم و تمام مدال هارو گرفتم
    اين سيومو كه كامله گذاشتم براي نسخه بعد ...

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

در آدرس زیر توضیح داده شده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام من اين كارايي كه اينجا گفتيد رو انجام دادم و يه كپي از فايل شخصيتم توي پوشه سيو اين بازي قرار گرفت...اما وقتي ميرم توي بازي وگزينه IMPORT رو انتخاب ميكنم ... هيچي نمياد...چرا؟؟؟

اينم عكس كارايي كه كردم...
    اينجا همون جايي هست كه فايل بازي اول بوده و من مي خواستم كپي كنم...

اين پوشه بازي اول هست كه برنامه در محل سيو بازي دوم ساختش...

نشون ميده كه من بوسيله برنامه شخصيتم رو انتقال دادم اين ور...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توي بازي هيچي نيست؟؟؟؟؟
    Last edited by titanium_zarin; 05-03-2010 at 17:32.

پروفشنال ali gamma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

این بازی جند تا dvd هستش ؟ من سه تا دیسک بود که تو نصب همون دیسک اولی اخطار میده

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

این بازی جند تا dvd هستش ؟ من سه تا دیسک بود که تو نصب همون دیسک اولی اخطار میده
    چهارتا هست...من همه جا 4تايي ديدم...
    برو عوض كن...اگه ايراد داشته باشه پس ميگيرن...

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

آقا یه سوال:
    کاراکتر شفرد من ، امروز میراندا رو با اجازتون بوسید خواستم بدونم رابطه میراندا و شفرد بعد از این عمیق تر میشه یا نه؟ و اینکه ایا تصمیمات من در انتخاب گزینه های جواب ، روی شکل گیری این ارتباط عشقی تاثیر گذار بودند یا سیستم و مسیر حرکت داستان به صورت پیش فرض اینطوری بوده؟ مثلا کسی تونسته به جای میراندا با جک رابطه عشقی برقرار کنه؟؟؟

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آقا یه سوال:
    کاراکتر شفرد من ، امروز میراندا رو با اجازتون بوسید خواستم بدونم رابطه میراندا و شفرد بعد از این عمیق تر میشه یا نه؟ و اینکه ایا تصمیمات من در انتخاب گزینه های جواب ، روی شکل گیری این ارتباط عشقی تاثیر گذار بودند یا سیستم و مسیر حرکت داستان به صورت پیش فرض اینطوری بوده؟ مثلا کسی تونسته به جای میراندا با جک رابطه عشقی برقرار کنه؟؟؟
    تصمیمهای شما در روابط کاملا تاثیرگزاره.

محتوای مخفی: خراب شدن تجربه بازی برای شما 

1- بله. رابطه تون با Miranda جای پیشرفت داره.
    2- رابطه نهایی حاصل بازی شماست و پیش فرض نیست.
    3- می تونید با کاراکترهای دیگر هم رابطه برقرار کنید.

بخش روابط برای Shepherd مذکر:
    بخش راهنمایی Miranda:

اتفاقا دقیقا یه حس ناراحتی عجیبی بهم دست و همین هم باعث شد بازی برام خیلی جذاب و زیبا باشه
    1- کلا بهتره آدم به انتخاب هاش تو بازی احترام بزاره
    2- با اینکه می تونستم برگردم و انتخاب هام رو عوض کنم ولی اینکارو نکردم لذتش از بین می رفت
    بعلاوه اینکه همونطور که اگه شخصیتی رو توی شماره اول از دست داده باشی تاثیری توی روند نسخه دوم نمی زاره قطعا شماره بعدی هم همینطوری میشه و کاراکتر های جدیدی جایگزین می شن
    3- مطمئنی ؟ فکر نکنما من که با درجه سختی hardcore بازی کردم و حدود 29 ساعت طول کشید لول 26 شدم
    1- مانعی نداره. می تونید بازم بازی رو تموم کنید اما نهایتا از Save بار اول که بهتون چسبیده و Jack و Thane رو از دست دادید برای Mass Effect 3 استفاده کنید. نکات بازی و نتیجه های متنوعی که داره ارزش بیش از یک بار تموم کردن رو داره.
    2- برگشتن مقطعی نه. حداقل نه بار اول و دوم.
    3- مطمئن که نیستم. نوشتم یادم نمیاد. دوباره بازی رو نصب کردم Save نهایی بار اول رو لود می کنم ببینم Level چنده.

ریپ نشده اش 14 گیگه که دو DVD9 یا چهار DVD5 (رایج 4.7 GB) خواهد بود. سه DVD5 هم شاید بشه!

سلام من اين كارايي كه اينجا گفتيد رو انجام دادم و يه كپي از فايل شخصيتم توي پوشه سيو اين بازي قرار گرفت...اما وقتي ميرم توي بازي وگزينه IMPORT رو انتخاب ميكنم ... هيچي نمياد...چرا؟؟؟

اينم عكس كارايي كه كردم...
    اينجا همون جايي هست كه فايل بازي اول بوده و من مي خواستم كپي كنم...
    ...

اين پوشه بازي اول هست كه برنامه در محل سيو بازي دوم ساختش...
    ...

نشون ميده كه من بوسيله برنامه شخصيتم رو انتقال دادم اين ور...

...
    توي بازي هيچي نيست؟؟؟؟؟
    ...
    Save ای که از شماره اول دارید بازی تمام و فایل علامت گذاری شده؟ در Save های شماره دوم برای Import بازی باید تموم شده باشه و Credits رو دیده باشید. شاید در مورد Save های شماره اول هم اینطوره.

8. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

ميخوايد قيافه ي Tali بعد از برداشته شدن ماسكش رو ببينيد ؟ به لينك زير بريد :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. 7 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

حسین مردم از خنده خیلی باحال بود !

12. این کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

Save ای که از شماره اول دارید بازی تمام و فایل علامت گذاری شده؟ در Save های شماره دوم برای Import بازی باید تموم شده باشه و Credits رو دیده باشید. شاید در مورد Save های شماره اول هم اینطوره.
    ببخشيد اما بعد از Credits ديگه سيو نميكنه ها....
    من تمومش كردم با لول 40... چه كار كنم؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •