منظور اینه که مثلا رکس وقتی مرده باشه اینطوری نیست که تو این شماره مثلا قراره رکس به گروه اضافه بشه ولی چون مرده جاش خالی می مونه ... به احتمال بسیار زیاد هم این اتفاق برای شماره ی بعد هم می افته مثلا ممکنه منی که Thane رو از دست دادم تو شماره بعد با پسرش رو به رو بشم و...در مورد اینکه از دست دادن شخصیتها در شماره قبلی در این شماره تاثیر نداره درسته شاید در داستان اصلی بازی تاثیر زیاد نداره ولی همون طور که havas_1980 گفتش مثلا اگر Wrex در شماره قبلی نکشته باشید در سیاره Tuchanka رهبر قبیله هستش که به نظر من هم ملاقات با او خیلی زیبا و جذاب هستش و اگه کشته باشید برادر اون رئیس قبیله هست و از کشتن Wrex توسط شما بسیار راضی هست! چون باعث شده که سرپرست خانواده و رئیس قبیله باشه. همین طور اگر Ashley یا Kaiden مرده باشن در این شماره اونا رو نمی بینیم. کلا بازی جوری ساخته شده که از دست دادن افراد در شماره قبلی در کل داستان بازی تاثیر نداره و بیشتر مسائل فرعی تاثیر داره.
در مورد Level تا 30 رسیدن خیلی سخته ولی کلا برای شماره بعدی شاید Level 30 با Level 26 شاید فرق نداشته باشه همون طور که مثلا در شماره قبلی کسی که تا 60 رسیده بود تا در این شماره از Level 5 بازیو شروع می کنه که خیلی به نظرم زیاد نیستش. کلا Level در این شماره خیلی اهمیت بالای نداره چون مولفه های نقش آفرینی بازی کم شده و مثل شماره قبلی که مولفه های نقش آفرینی نسبتا زیاد و خوبی داشت نیستش که به نظرم در شماره سوم اگه به این مورد سازندگان دقت کنن بازی از این که الان هست هم بهتر میشه.همون طور که دوستان قبلا گفتن بیشتر بازی اکشن هست تا نقش آفرینی. شرکت Bioware که در زمینه بازی های نقش آفرینی سابقه خیلی خوبی داره و دو بازی شاهکار یعنی Baldur's Gate و Dragon Age ساخته فکر کنم حداقل مثلا نصف بازی Dragon Age در بازی mass effect3 مولفه های نقش آفرینی بذاره بازی موفق تر میشه و برای کسانی که مثل من سبک نقش آفرینی رو خیلی دوست دارن این بازی فوق العاده تر میشه.
اما در مجموع از دست دادن رکس مثلا تاثیر خاصی تو بازی نمی زاشت
این لول 30 رو به خاطر مدال ها گفتم ، یه مدال هست که زمانی که به لول 30 برسی فعال میشه