بسم الله
الان اومدم كه گوشيمو يه صورت مستقيم با nsu اپديت كنم برام دعا كنيد كه برا گوشيم مشكلي پيش نياد
بسم الله
الان اومدم كه گوشيمو يه صورت مستقيم با nsu اپديت كنم برام دعا كنيد كه برا گوشيم مشكلي پيش نياد
فکر کنم به خاطر تمت باشه.من از تم حجیم استفاده میکنم مشکلی ندارم.تمها همه بالای 1 مگابایت هست.اگه از mobile9 و اینجور سایتا بگیری معمولا کیفیت رو پایین میارن.تا حد امکان از تم های ارجینال(تم هایی که بعضی سازنده ها با آیکن اصلی میدن)استفاده کن چون خیلی بهتر هستن و معتبر تر(چقدر تر داره)
خیلی دنبالش گشته بودم نیافتم.مرسی![]()
اسلاید بره من در نره شانس اوردمشوخیدم ولی لقیش خیلی افتض
![]()
در شماره ی 5 مشترکیمآقا خوشبختم.
![]()
فقط میتوتنم بگم خدا نکنه برق بره یا اینکه اینترنت قطع بشه![]()
دوستان اپديت با موفقيت انجام شد و الان گوشيم فارسي هم داره
يه سوال من وقتي گوشيمو خريدم تو منو يه گزينه game بود كه 10 تايي بازي ان گيج داشت كه نصب بودن و بازي ميكردم ولي قبل اپديت كه گوشيمو فرمت كزدم گزينه game ازمنو رفته فكر كردم كه اپديت كنم دوباره مياد ولي بازم نيومده چيكار كنم كه n-gage بياد برا چي رفته و حالا چطور برگردونمش؟
اينم عكس دوست عزيز كه صاحب isp هست و برام پهنا باند را باز گزاشت تا اپديتم سريع بشه اين عكسو با گوشيم بعد اپديت گرفتم وضعيت شب است و داخل مغازه به نظر خودم خوبه .... بعدا در مورد گوشي بيشتر براتون ميگم
![]()
نکته:
1- دقت کنین صفحه کلید اعدادش نور زرذه و حروف نور سفید جالبه نه
2- مواظب درب باتری باشین که کلید باز کردن قفل نداره و باید برا باز کردنش قاب پشت رو در اورد که بهمرور افتضضضض
3- پردازنده قوی نیست که میتونست از پردازنده E51 استفاده بشه اما در کمال تعجب بهینه شده برای پردازش های گرافیکی که این امر رو عالی انجام میده
4- نوع صفحه نمایش طوریه که وقتی خاموش مثل آینه عمل میکنه
يه سوال من وقتي گوشيمو خريدم تو منو يه گزينه game بود كه 10 تايي بازي ان گيج داشت كه نصب بودن و بازي ميكردم ولي قبل اپديت كه گوشيمو فرمت كزدم گزينه game ازمنو رفته فكر كردم كه اپديت كنم دوباره مياد ولي بازم نيومده چيكار كنم كه n-gage بياد برا چي رفته و حالا چطور برگردونمش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)