حالا که این گوشی چشم همه (از جمله خودم) رو گرفته
بریم تو فاز قیمت !!
الان قیمتش چقدره ؟
از مایکروتل خبری نشد که کی وارد میکنه ؟(امیر کجایی به جای تیکه پروندن به 97 بیا اطلاع رسانی کن...دی!)
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
حالا که این گوشی چشم همه (از جمله خودم) رو گرفته
بریم تو فاز قیمت !!
الان قیمتش چقدره ؟
از مایکروتل خبری نشد که کی وارد میکنه ؟(امیر کجایی به جای تیکه پروندن به 97 بیا اطلاع رسانی کن...دی!)
باتریش خوبه
ببینید از ساعت 10:25 تا 10:53 دقیقه باهاش ور رفته اصلاً خط کم نکرده
حسن تو هم به چه چیزا توجه میکنیا
علی جان ماکروتل که هنوز وارد نکرده
حالا صبر کن دقیقترشم میگم
ببینید نینجا جان دیروز ساعت 1:52 زده تو شارژ
بگیم 2 ساعت طول کشیده تا کامل شارژ شده یعنی ساعت 4
از ساعت 4 تا 10:53 باهاش کار کرده فقط یه خط کم کرده خیلی خوبه![]()
سلام به همگی .
من فکر کنم مایکروتل گذاشته از اول ماه آگوست فروشش رو شروع کنه . چون اون موقع دوباره تولیدش شروع میشه و هم Unlock هستش و هم آخرین آپدیت روش هست .
حسن بیخیال خیلی دقیقی![]()
حال میکنین برو بچ سامسونگی مو رو از ماست میکشن![]()
مخلصیم .
راستی fm transmitter نداره؟
یه مستر ریست کنی فکر کنم بیاد
سلام دوستان.
نظر قطعی در مورد باطری تا 2 الی 3 روز آینده اعلام میشه.
در ضمن حسن جان شاید باورت نشه ولی من هنوز ساعت و تاریخ گوشی رو تنظیم نکر ده ام و دارم با جاهای دیگش ور میرم.
ولی دیروز حدود سه ساعت با گوشی ور رفتم یعنی از ساعت 10.30 شب الی 1.30 که یک خط از باطری رو کم کرده بود.(البته باز هم میگم نظر قطعی 3 روز دیگه اعلام میشه)
تو i8510 که بدون کار کردن بعضی مواقع میبینی که الکی خطهای باطری رو قورت میده ولی تو i8910 که از دیروز تا بحال من ندیدم.
فقط میتونم بگم که گوشی بهترین و راحترین اینترفیس رو داره.
کلا نمره من به این گوشی 20 هست.
راستی مقایسه ها باز هم ادامه داره و عکس و ... هم آپلود میشه.
موفق باشید.
راستی نینجا جان ( اقا یه اسمی رو خودت بزار ما صدات کنیم به جان خودم هر وقت میگم نینجا یاد بروس لی و جت لی می افتم>>!!) در مورد موارد مشکوکش صحبت کن مثل فرمت ضبط صدا توی فیلم برداری وتعداد فریم ریتش... و همینطور fm transmitter
تنکس ا لات ..!!!!
راستی نینجا جان ( اقا یه اسمی رو خودت بزار ما صدات کنیم به جان خودم هر وقت میگم نینجا یاد بروس لی و جت لی می افتم>>!!) در مورد موارد مشکوکش صحبت کن مثل فرمت ضبط صدا توی فیلم برداری وتعداد فریم ریتش... و همینطور fm transmitter
تنکس ا لات ..!!!!
آره سوال منم در مورد ترنسمیتره...
بالاخره داره ؟ یا نداره ؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)