حواست رو بده کاری نکنی برسی به IBD که اگر عود کرد و یا کولیت شد و بعد عود کرد، حداقل 1 ماه زمین گیرت میگنه

صدای شکم مال گرسنگی که زیاد عجیب نیست ولی اون یکی مال IBS هست که من قبلا داشتم، الان که IBD شده، ندارم.

میگفتن صدا بخاطر حرکات روده ای نامنظم هست که تو بیماران IBS بیشتره، حالا چقدر درسته نمیدونم... من قبل از اجابت مزاج اون صداهای بلند میومدن، مخصوصا اگر اسهالی بودم... البته بعد از یه تصادف(اونموقع بود که استرس شدیدی وارد شد بهم و IBS ارتقا پیدا کرد

) دو هفته شدیدا یبوست داشتم و روده هام به طرز فجیعی ملتهب شد که موقع دفع از درد روده به خودم می پیچیدم و بعدش دو هفته اسهال شدید که حدود 11 کیلو کاهش وزن داشتم

دیگه در حال مرگ بودم که یه دفعه خوب شدم خدا رو شکر

و فعلا عود نکرده بیماریم.
معمولا صدای شکم بیماران IBS وقتی در معرض استرس باشن به شدت زیاد میشه(نه همون لحظه، بلکه به مدتی طولانی بعد از اون).
وقتی میگن عصبیه نه اینکه بیماری عصبی داری(گرچه من بخاطر بیماری، عصبی شدم)، یعنی صدای روده ات با اعصابت کم و زیاد میشه... تو هم مثل من باید بزنی به بیخیالی
من خیلی وقته دایمتیکون نمیخورم...
فکر کنم چند وقت پیش شنیدم که اونایی که معده اشون کمی اسیدی تر هست(اسیدیته اش بالاس) نباید عرق نعنا بخورن، چون اثر معکوس داره احتمالا دایمتیکون هم بخاطر دلیل مشابهی باشه...