تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 97 اولاول ... 347480818283848586878894 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 965

نام تاپيک: صدای شکم، نفخ و مشکلات مشابه

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

منم ibs دارم .از توع اسهالی

هر وقت اسهال میگیرم خوردن دو عدد کلیدینیوم سی کارم رو راه میندازه اما مشکلی تا حالا برام درست نکرده بزرگترین مشکلی که ایجاد کرده صدای شکم هست .من دو نوع صدا از شکمم میاد یکی قار و قور که فقط وقتی که گرسنم بشه صداش درمیاد و بلند هست و همه میشنون اما چون طبیعیه یعنی همه افراد هنگام گرسنگی معدشون صدای قار و قور میده اهمیتی بهش نمیدم .صدای دوم صدایی هست که شبیه نفخ میمونه اما نفخ نیست اینم باعث سرافکندگی من شده معمولا وقتی روده هام رو خالی کنم کمتر این صدا رو میده یا اینکه اصلا صدای نفخ نمیده .یه صدای سومی هم هست و اون فقط مال وقتیه که به کمر میخابم چند ثانیه بعد از معده ام صدای تکون خوردن اب میاد مثل کسی که یه پارچ اب خورده و توی معدش تکون میخوره در صورتی که من هیچ ابی توی معدم نیست .البته اگه شکمم کاملا پر از غذا باشه وقتی میخابم هیچ صدایی نمیده خلاصه نمیدونم دلیلش چیه و چه جوری درمان میشه اما هر دکتری رفتم گفتن عصبیه ولی توی خونواده ما 3 چهار نفر که عصبی نیستن هم همین مشکل رو دارن و من فکر میکنم ارثیه .حالا به نظر شماها من چه خاکی توی سرم باید بریزم تا دیگه ابروم نره ؟
    حواست رو بده کاری نکنی برسی به IBD که اگر عود کرد و یا کولیت شد و بعد عود کرد، حداقل 1 ماه زمین گیرت میگنه
    صدای شکم مال گرسنگی که زیاد عجیب نیست ولی اون یکی مال IBS هست که من قبلا داشتم، الان که IBD شده، ندارم. میگفتن صدا بخاطر حرکات روده ای نامنظم هست که تو بیماران IBS بیشتره، حالا چقدر درسته نمیدونم... من قبل از اجابت مزاج اون صداهای بلند میومدن، مخصوصا اگر اسهالی بودم... البته بعد از یه تصادف(اونموقع بود که استرس شدیدی وارد شد بهم و IBS ارتقا پیدا کرد ) دو هفته شدیدا یبوست داشتم و روده هام به طرز فجیعی ملتهب شد که موقع دفع از درد روده به خودم می پیچیدم و بعدش دو هفته اسهال شدید که حدود 11 کیلو کاهش وزن داشتم دیگه در حال مرگ بودم که یه دفعه خوب شدم خدا رو شکر و فعلا عود نکرده بیماریم.
    معمولا صدای شکم بیماران IBS وقتی در معرض استرس باشن به شدت زیاد میشه(نه همون لحظه، بلکه به مدتی طولانی بعد از اون).
    وقتی میگن عصبیه نه اینکه بیماری عصبی داری(گرچه من بخاطر بیماری، عصبی شدم)، یعنی صدای روده ات با اعصابت کم و زیاد میشه... تو هم مثل من باید بزنی به بیخیالی

راستی من هر وقت دایمتیکون میخورم معده ام مثل صدای رعد و برق صدا میده و صدای نفخ خیلی شدید ازش درمیاد و خیلی بلنده .شماها هم وقتی میخورین صداهای عجیب و غریب از معدتون میاد یا فقط من اینطوریم ؟
    من خیلی وقته دایمتیکون نمیخورم...
    فکر کنم چند وقت پیش شنیدم که اونایی که معده اشون کمی اسیدی تر هست(اسیدیته اش بالاس) نباید عرق نعنا بخورن، چون اثر معکوس داره احتمالا دایمتیکون هم بخاطر دلیل مشابهی باشه...

2. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

حواست رو بده کاری نکنی برسی به IBD که اگر عود کرد و یا کولیت شد و بعد عود کرد، حداقل 1 ماه زمین گیرت میگنه
    صدای شکم مال گرسنگی که زیاد عجیب نیست ولی اون یکی مال IBS هست که من قبلا داشتم، الان که IBD شده، ندارم. میگفتن صدا بخاطر حرکات روده ای نامنظم هست که تو بیماران IBS بیشتره، حالا چقدر درسته نمیدونم... من قبل از اجابت مزاج اون صداهای بلند میومدن، مخصوصا اگر اسهالی بودم... البته بعد از یه تصادف(اونموقع بود که استرس شدیدی وارد شد بهم و IBS ارتقا پیدا کرد ) دو هفته شدیدا یبوست داشتم و روده هام به طرز فجیعی ملتهب شد که موقع دفع از درد روده به خودم می پیچیدم و بعدش دو هفته اسهال شدید که حدود 11 کیلو کاهش وزن داشتم دیگه در حال مرگ بودم که یه دفعه خوب شدم خدا رو شکر و فعلا عود نکرده بیماریم.
    معمولا صدای شکم بیماران IBS وقتی در معرض استرس باشن به شدت زیاد میشه(نه همون لحظه، بلکه به مدتی طولانی بعد از اون).
    وقتی میگن عصبیه نه اینکه بیماری عصبی داری(گرچه من بخاطر بیماری، عصبی شدم)، یعنی صدای روده ات با اعصابت کم و زیاد میشه... تو هم مثل من باید بزنی به بیخیالی

من خیلی وقته دایمتیکون نمیخورم...
    فکر کنم چند وقت پیش شنیدم که اونایی که معده اشون کمی اسیدی تر هست(اسیدیته اش بالاس) نباید عرق نعنا بخورن، چون اثر معکوس داره احتمالا دایمتیکون هم بخاطر دلیل مشابهی باشه...
    به جون خودم نمیشه زد به بی خیالی .فرض کن خودت کنار چند تا دختر همسن و سالت نشستی و یه دفعه از شکمت صدای گوز با صدای جیرجیرک و قورباغه میاد اونوقت میگی مهم نیست بی خیال ؟

خوشبختانه من از اون مشکلاتی که گفتی تو این 10 سال پیدا نکردم فقط هر دو -سه سالی یه بار معدم برای 10 روز ملتهب میشه و دولا دولا مجبورم راه برم فقط هم با رانیتیدین و هیوسین خوب میشم شایدم تمام این مشکلات به خاطر دارو باشه چون من حدود 13 ساله که انتی بیوتیک میخورم(خود درمانی و درمان عفونت خودسرانه) شاید اون معدم رو خراب کرده باشه .راستی من وقتی شب خواب ترسناک ببینم و از خواب بپرم همون لحظه احساس میکنم معدم صداهای شدیدی میده و تند تند تکون میخوره یعنی ضربان داره و وضعم تا چند روز بهم میریزه

دایمتیکون هم من وقتی میخوردم دقیقا همون صدای نفخ خفیفی که از معده ام میومد و خودم میشنیدم به امپلی فایر وصل میشد و چند روز بعد از قطع دارو دوباره صداش کم میشد اول فکر کردم فقط خودم اینطوریم اما یکی از دوستام که زخم معده داشت گفت منم وقتی دایمتیکون میخورم معدم تر تر و یا یکهو صدای انفجار از توی معدم میاد .ظاهرا کار دارو کفسابیه .حالا که تو گفتی اسیدی اگه با شربت معده یا فاموتیدین اسید معده رو کم کنیم و از حالت اسیدیته دربیاد بازم با خوردن دایمتیکون صدا میده ؟
    Last edited by ahwazp30; 29-09-2014 at 10:02.

4. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سلام منم مشکل شماها رو دارم :( تا حالا فکر میکردم تنهام :( تورو خدا کمکم کنین چیکار کنم سروصداش کم شه؟من دانشجو ام و بخاطر سرو صداش دیگه سر کلاسا نمیرم و غصه امتحانا گرفته تم :(

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

هیشکی نیس؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

به جون خودم نمیشه زد به بی خیالی .فرض کن خودت کنار چند تا دختر همسن و سالت نشستی و یه دفعه از شکمت صدای گوز با صدای جیرجیرک و قورباغه میاد اونوقت میگی مهم نیست بی خیال ؟

خوشبختانه من از اون مشکلاتی که گفتی تو این 10 سال پیدا نکردم فقط هر دو -سه سالی یه بار معدم برای 10 روز ملتهب میشه و دولا دولا مجبورم راه برم فقط هم با رانیتیدین و هیوسین خوب میشم شایدم تمام این مشکلات به خاطر دارو باشه چون من حدود 13 ساله که انتی بیوتیک میخورم(خود درمانی و درمان عفونت خودسرانه) شاید اون معدم رو خراب کرده باشه .راستی من وقتی شب خواب ترسناک ببینم و از خواب بپرم همون لحظه احساس میکنم معدم صداهای شدیدی میده و تند تند تکون میخوره یعنی ضربان داره و وضعم تا چند روز بهم میریزه

دایمتیکون هم من وقتی میخوردم دقیقا همون صدای نفخ خفیفی که از معده ام میومد و خودم میشنیدم به امپلی فایر وصل میشد و چند روز بعد از قطع دارو دوباره صداش کم میشد اول فکر کردم فقط خودم اینطوریم اما یکی از دوستام که زخم معده داشت گفت منم وقتی دایمتیکون میخورم معدم تر تر و یا یکهو صدای انفجار از توی معدم میاد .ظاهرا کار دارو کفسابیه .حالا که تو گفتی اسیدی اگه با شربت معده یا فاموتیدین اسید معده رو کم کنیم و از حالت اسیدیته دربیاد بازم با خوردن دایمتیکون صدا میده ؟
    این جور که به نظر میاد مشکلت از روده نیست... یکی هم مشکلاتش شبیه تو بود، رفت دکتر و معلوم شد مشکلش از کیسه ی صفراس
    خود درمانی نکن هیچوقت... شربت آلومینیوم بخورم اسیدیته کم بشه بعدش دایمتیکون بخورم، درست نیست... شاید مشکلی داشته باشن اونوقت چیز بیار و باقالی بار کن همین چیزایی که گفتی رو به یه دکتر با تجربه بگی، میتونه کمکت کنه

سلام منم مشکل شماها رو دارم :( تا حالا فکر میکردم تنهام :( تورو خدا کمکم کنین چیکار کنم سروصداش کم شه؟من دانشجو ام و بخاطر سرو صداش دیگه سر کلاسا نمیرم و غصه امتحانا گرفته تم :(
    شما فقط شکمت صدا میده یا مشکلات دیگه ای هم داری؟

8. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

معده م یکم میسوزه که دکتر رفتم خوب نشد،اما بیشتر صدا میده،مخصوصا وقتی کلاس ساکت میشه منم همه حواسم بهشه واسه همین شدیدتر میشه اصلا انقد به این موضوع فکر کردم دیگه تا بهش فکر میکنم صداش در میاد وقتی فکر نمیکنم آرومه ها.....

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

معده م یکم میسوزه که دکتر رفتم خوب نشد،اما بیشتر صدا میده،مخصوصا وقتی کلاس ساکت میشه منم همه حواسم بهشه واسه همین شدیدتر میشه اصلا انقد به این موضوع فکر کردم دیگه تا بهش فکر میکنم صداش در میاد وقتی فکر نمیکنم آرومه ها.....
    فقط یه دکتر رفتید؟
    مطمئنی معده اس؟
    به نظر من که پیش یه دکتر دیگه هم برو و اگر طاقتشو داری، آندوسکوپی هم بگو بکنه...

11. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

فقط یه دکتر رفتید؟
    مطمئنی معده اس؟
    به نظر من که پیش یه دکتر دیگه هم برو و اگر طاقتشو داری، آندوسکوپی هم بگو بکنه...
    به نظرِ خودم که روده س! اما هر چی به دکترِ گفتم فقط خندید اهمیتی نداد :| آندوسکپی نه :(

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

چه دکتری بوده که خندیده به درد مریضش

خیلی ها فکر میکنن که اینا به خاطر گرسنگی و ... از کنارش رد میشن، پیش یه دکتر اسم و رسم دار برید و بگید: "آبروم رو برده"...
    آندوسکوپی فقط برای موارد خاص هست... شما درد نداری، فکر نکنم بنویسن(هر چند آندوسکوپی از کلنوسکوپی که من انجام دادم، خیلی راحت تره)...

شما در حالت عادی، مثلا توی خونه هم همین صداها رو میشنوید؟ یا فقط سر کلاس و جاهای خاص؟

14. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ms368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

شما در حالت عادی، مثلا توی خونه هم همین صداها رو میشنوید؟ یا فقط سر کلاس و جاهای خاص؟
    من فقط تو جاهایی که خیلی معذبم
    مثلا دانشگاه٬ یا مهمونی ها٬
    جدیدا سر کار دیگه اون صدا رو نمیشونم٬ اما به جاش یه دردی دارم که قابل توصیف نیست
    مثلا شبیه یه ضعف از گرسنگی زیاده که تقریبا تو دل آدمو خالی میکنه و یه جورایی نفسمو میبره (فکر میکنم همون زخم معدس و باید زودتر تشخیص داده بشه)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •