در مورد dell 1520 اطلاعات میخواهم اگه امکان داشته باشه
در مورد dell 1520 اطلاعات میخواهم اگه امکان داشته باشه
آقا سلام به همه
اين اولين پست من هست خواهشا زودي جواب بهم بدين! خيلي عجله دارم
من قصد خريد يه dell studio xps 1340 رو داشتم چون هم خيلي زيبا بود هم از لحاظ فني به نظرم خيلي خوبه
اما سرش خيلي بحث هست همه يه چيزاي متفاوت ميگه يكي ميگه عاليه يكي ميگه به درد نميخوره يكي ميگه داغ ميكنه يكي ميگه مانيتورش باز بشه جلوي فن رو ميگيره
به خدا موندم بي خيال بشم برم apple بگيرم يا سوني سري z خوب اونا گرونترن ولي از لحاظ مالي مشكلي ندارم اما خوب از اين dell خيلي خوشم اومد و هم قيمت مناسب داره اگه كمكم كنيد خيلي ممنونتون ميشم
به خدا موندم
سلام به همه بچه ها
من دیروز پایتخت بودم شاید چند تا مغازه این مدل و داشتن و تنها اونا بودن که میگفتن مدل خوبی هست که البته اینجوری میگفتن مدل 1330 مشکل داشته و1340 اصلاح شده ولی مابقی میگفتن کارت گرافیکش میسوزه
و قیمتش هم پایین اومده .....راستش منم دارم منصرف میشم ....چون بالاخره تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها
خودم رفتم تو فکر 1320 فول(به قول فروشنده ها) بازم دوستان راهنمایی کنن راجب این مدل هم بگن و 13اینچی تو این مایه ها پیشنهاد بدهند (کارت گرافیکش خوب باشه)
Last edited by balaban25; 02-10-2009 at 10:07.
سلام-من میخام لپ تاپ دل با فاصله قیمتی 650 تا 750 بخرم 13 تا 14 اینچ باشه بخرم چه مدلی رو معرفی می کنید ؟؟؟
دوستان عزيز ، اينجا محل گرفتن مشاوره براي خريد لپ تاپ نيست
لطفا رعايت فرماييد
براي مشاوره خريد به تالار مشاوره مراجعه كنيد و در تاپيك هاي A B C D E و ... مطرح كنيد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشكر
سلام
میشه در مورد Dell Latitude E6400 بیشتر توضیح بدین.... من دیگه تصمیم قطعی گرفته بودم برم بخرم که زیگورات گفت الان ندارن آخر هفته میاد...
ولی الان یه کم دودل شدم ، می بینم بعضی ها ازش راضی نیستن.... موضوع چیه .. یه کم بیشتر راجعش بگین...
من این لپ تاپ رو برای کارهای مهندسی عمران می خوام، نرم افزارایی مثل eatbs ، sap ،safe , autocad و این چیزا ....
در ضمن وزن هم برام خیلی مهمه ... من 14" اینخاب کردم که سبک تر باشه و باطری سبک
در ضمن گاهی وقتا هم می خوام به تلویزیون وصل کنم و باهاش فیلم ببینم
اگه همین latitude مناسبه کدومش رو بگیرم ... زیگورات 2 تا مدل داره و اگه نه چیز دیگه چی بگیرم ......
حسابی گیج شدم![]()
سلام من اطلاعات زیادی در مورد لپ تاپ ندارم ولی یه سوالی
من یه برگه دارم لیست چند تا لپ تاپ های دل رو معرفی کرده یه جایی نوشته OS بعد جلو یکیش نوشته DOS و جلو اون یکی نوشته Vista . میخواستم بدونم اینها یعنی چه
ببخشید اگه سوالم خیلی مبتدی بود
OS یعنی اینکه چه نوع سیستم عاملی روی اون لپ تاپ هست
DOS یعنی سیستم عامل DOS داره و Vista یعنی Vista داره و البته منظور این سیستم عامل ها سیستم عامل اوریجینال هست که یعنی براش یه مقداری پول پرداخت می شه....
Last edited by Simaaa; 10-10-2009 at 08:30.
آیا رم Inspiron 510m ارتقا داده میشه؟چجوری؟
سلام. شنيدم لپ تاپ دل جديدا کيفيتش پايين اومده و خرابيش زياده. مي خواستم از صحتش مطلع بشم و بدونم گارانتي زيگورات خوب هست يا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)