تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 120 اولاول ... 347480818283848586878894 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 1191

نام تاپيک: معرفی گوشی LG KM900 Arena با اینترفیس اس کلاس و دوربین 5 مگاپیکسل

پروفشنال rozysara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام به دوستان
    یه خواهش یا بهتر بگم یه درخواست داشتم
    تا اونجایی که من میدونم توی گوشی gc900 امکان تعویض بکگراند وجود داره و با توجه به شباهت هایی که بین این دو گوشی وجود داره باید بشه این امکان رو به راحتی روی این گوشی ها ادد کرد
    حالا چیزی که من از شما ازیزان میخوام اینه که یه نامه واسه کمپانی ال جی تهیه کنیم و ازشون بخایم که این قابلیت رو به این گوشی هم اضافه کنند و برای این کار میتونیم امضا جمع کنیم درست مثل همون کاری که بچه های ویندوز موبایل کرده بودند
    میخواستم بدونم نظر شما عزیزان چیه اگه موافقید یکی که زبانش خوبه دست به کار بشه

2. 2 کاربر از rozysara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    langroud

پيش فرض

ميشه بگيد بچه هاي ويندوز موبايل چيكار كردن؟ اخه حال ندارم برم اونجا رو بخونم.
    ضمنا يه جا از گوشه كناره هاي اين نامه بنويسيد كه دوربين gc900 رو يه بازبيني بكنيد توش و درستش كنيد. سريعا (-:

4. این کاربر از S_ALI_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال rozysara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ميشه بگيد بچه هاي ويندوز موبايل چيكار كردن؟ اخه حال ندارم برم اونجا رو بخونم.
    ضمنا يه جا از گوشه كناره هاي اين نامه بنويسيد كه دوربين gc900 رو يه بازبيني بكنيد توش و درستش كنيد. سريعا (-:
    راستش تا جایی که یادمه یه نامه واسه مایکروسافت نوشتند که فارسی رو روی بعضی از گوشی ها که پشتیبانی نمیکرد اضافه کنند و بعد یه تاپیک واسه اون نامه درست کردند و بقیه بچه ها که سر میزدند میومدند اون نامه رو امضا میکردند
    فکر کنم اگه اینجوری بشه کمپانی حتما جواب بده
    چون علاوه بر این که بچه های خودمون که تو این انجمن هستند توی فرومهای خارجی هم میتونیم پست بدیم و اینطوری تعداد زیاد میشه و مجبورن پاسخگو باشند

6. 2 کاربر از rozysara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

این مورد رو شدیدا تایید میکنم... بگید حالا که دیگه رنوار قدیمی شده، دوربین این یکی رو از اون هم بهتر کنید تا هم نو تر باشه و هم بیشتر فروش کنه و هم ما یه حالی بکنیم!

8. این کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه moslem-visual's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

امروز بعد از 2 سال که قصد خرید آرنا رو داشتم برای خریدش رفتم بیرون - توی شهرمون (کرمان) هیچ جا دیگه اثری ازش نبود! توی سایتهای فروش آنلاین هم وضعیت همه "ناموجود" بود - شما جایی رو میشناسید بصورت آنلاین که داشته باشه؟ شانسه ها! یه جا هم که مثلا نمایندگی کامتل بود اصلا اسمشم به گوشش نخورده بود! یه جا دیگه هم میگفت این گوشی آشغاله، چیه میخوای بخری آخه! گفتم برو عمو...

10. 2 کاربر از moslem-visual بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

عجیبه والا!!!! 1 سال نشده اومده ایران ها!!! البته مطمئنم تو علاء الدین پیدا میشه....

12. 2 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

بله! اما از روزی که معرفی شد تو کفش بودم، اون زمان واقعا خفن بود - ایران که یک ساله اومده ولی همین الان گم و گور شده...! من تا پردازنده و بورد این گوشی رو توی همین تاپیک کشیدم بیرون، به این راحتی نمیتونم برم یه گوشی مثل جت بگیرم! مطمئنم بعدا باهاش احساس خوشبختی نمیکنم

حالا توی فروشگاه "چاره" پیدا کردم، میده 278 هزار تومان، با تحویل رایگان - اما گارانتی رو زده 12 ماهه ی کامتل (24 ماه بود؟) - میشه اعتماد کرد و خرید؟! تا حالا غیر از کتاب چیزی انلاین نخریدم! بازم شنبه بگردم بلکم همینجا پیدا شد؟ (البته بعیده!)

---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. 2 کاربر از moslem-visual بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

حالا Ropy و بقیه دوستان که اس کلاس رو تجربه کردن - به نظرتون گزینه ی جایگزین و مناسب تری با این قیمت هست؟! چه از نظر نرم افزاری و چه سخت افزاری...

16. 2 کاربر از moslem-visual بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

حالا توی فروشگاه "چاره" پیدا کردم، میده 278 هزار تومان، با تحویل رایگان - اما گارانتی رو زده 12 ماهه ی کامتل (24 ماه بود؟) - میشه اعتماد کرد و خرید؟! تا حالا غیر از کتاب چیزی انلاین نخریدم! بازم شنبه بگردم بلکم همینجا پیدا شد؟ (البته بعیده!)
    قیمتش که نسبت به اینکه آنلاینه و تحویل رایگانه خوبه.....ولی 12 ماه مشکوک میزنه!!!! گوشی های پیش پا افتاده الجی (مثل KP100) دوازده ماه گارانتی داره.....بقیه همه 24 ماه (حتی کوکی هم!).....حالا برو بگرد ببین چطوره...

حالا Ropy و بقیه دوستان که اس کلاس رو تجربه کردن - به نظرتون گزینه ی جایگزین و مناسب تری با این قیمت هست؟! چه از نظر نرم افزاری و چه سخت افزاری...
    اینترفیس اس کلاس که خیلی خوشگل و راحته....من که خیلی باهاش حال میکنم.....گزینه های خوب دیگه میشه به اینا اشاره کرد: جت، پیکسون 12، گلکسی 3 (وقتی بیاد) که همشون دوروبره 300 هستند....از الجی هم ویوتی اسمارت هست با مینی که هنوز نیومده....

18. 2 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

امروز یه ویدئو رویو از جت دیدم - نمیدونم چرا منوهای سامسونگ همیشه به نظرم بچه گانه میاد! البته در ظاهر هم آرنا خیلی فرق داره با جت... اما خب امکانات نزدیک همه - پیکسون که بدرد من نمیخوره... میمونه ویوتی اسمارت که اونم من توی ویترین ندیدم اینجا! تازه قیمتشم از بودجه ی فیکس و محدود من میزنه بالا!!! ولی مینی واقعا دلم رو برده... نمیدونم حالا خرید اینترنتی همچین چیزایی تجربه ی جالبی در بیاد یا نه

20. 2 کاربر از moslem-visual بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •