شما حتما ویندوز رو Upgrade کردید که این اتفاق افتاده.در حالیکه باید گزینه Custom رو انتخاب کنید.
محتوای مخفی: تصویر
شما حتما ویندوز رو Upgrade کردید که این اتفاق افتاده.در حالیکه باید گزینه Custom رو انتخاب کنید.
محتوای مخفی: تصویر
اين شكل پرچم با ضبدر چجوري ميره؟
براي هميشه
بابا جان یعنی کسی تا حالا XP و SEVEN رو با هم رو یک سیستم نصب نکرده منو راهنمایی کنه؟!!
اون مربوط به Action Center هست.
1-کنار ساعت سیستم روی Show Hidden icons کلیک کنید.
2-حالا گزینه Customize رو بزنید.
3-تو کادری که باز میشه اون پایین گزینه Turn system icons on or off رو انتخاب کنید.
4-حالا یه کادر دیگه باز میشه و بقیه اش رو خودتون بلدید.
موفق باشید.
راستش من الان هر دو رو با هم دارم. اما 7 رو از داخل XP نصب نکردم.بابا جان یعنی کسی تا حالا XP و SEVEN رو با هم رو یک سیستم نصب نکرده منو راهنمایی کنه؟!!
خوب من DVD ویندوز را گذاشتم و بعد از Boot شدن سیستم نصب کردم. خودش گفت Upgrade میکنی یا Custom . منم Custom نصب کردم.
راحت نصب شد و هیچ مشکلی هم برای ویندوز قبلیم (XP) بوجود نیومد.
موفق باشید.
Last edited by *Batman*; 04-08-2009 at 23:18.
من ایکس پی و سون رو با هم نصب کردم ! ایکس پی هم تو اون منو میاد اما من نرفتم توش چون لازمش ندارم الان هم پاکش کردم اما چون تو منو میومد حتما کار می کرده !
نصبش هم از روی xp , از فایل های نصب کپی گرفتم روی هارد و نصبش کردم بقیه مراحل هم مثل بقیه !
سلام دوستان من ویندوز سون نصب کردم چند تا مشکل دارم ممنون میشم کمک کنید :
هیچکدام از درایورهام مثل مادربورد و مودم و کارت گرافیک نصب نمیشه چیکار کنم ؟
اگر درایورها رانصب نکنم چی میشه مثل الان که بدون درایور مودم به اینترنت وصلم ؟
خیلی از سخت افزارها تو سایتشون اصلا درایورهای ویندوز سون ندارند پس چکار کنیم؟
منم اول XP رو نصب کردم بعد Seven رو از روی Xp نصب کردم...البته جفتشون رو تو یک درایو...
فایل Windows ایکس پی تغییر کرده به Windows.old....
هیچی راهی یعنی نداره که بتونم فعالش کنم؟
چون همه ی فایلهای ایکس پی سره جاشه فقظ اون فایل Windows تغییره اسم داده به Windows.old...
بدرود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)