مرسی بابت جوابتون.
الان آخرین قیمتش بدون گارانتی و با گارانتی چنده؟
قضیه پیام نوشتن رو میشه بیشتر من رو روشن کنید.مثلا برای نوشتن حرف ( م ) باید 6 بار شماره ی هشت رو بزنیم یا یک بار 8 را میزنیم و یک بار شماره ی 6 را.(مثل گوشیهای جاوای سامسونگ)
مرسی بابت جوابتون.
الان آخرین قیمتش بدون گارانتی و با گارانتی چنده؟
قضیه پیام نوشتن رو میشه بیشتر من رو روشن کنید.مثلا برای نوشتن حرف ( م ) باید 6 بار شماره ی هشت رو بزنیم یا یک بار 8 را میزنیم و یک بار شماره ی 6 را.(مثل گوشیهای جاوای سامسونگ)
بدون گارانتي 185-190...با گارانتي نميدونم...
اينو ببين...
مرسی بابت جواباتون اما مثل اینکه منظور من رو نفهمیدین.دوست عزیز میدونم که کیبورد افقی داره .اما سوال من در مورد تایپ فارسی با کیبورد عددی بودش
با این حال بازم ممنون
یه سوال دیگه هم دارم این گوشی امکان رمز گذاری روی گالری و یا مسج رو داره؟
من که نمی فهمم!قضیه پیام نوشتن رو میشه بیشتر من رو روشن کنید.مثلا برای نوشتن حرف ( م ) باید 6 بار شماره ی هشت رو بزنیم یا یک بار 8 را میزنیم و یک بار شماره ی 6 را.(مثل گوشیهای جاوای سامسونگ)مگه همچین گوشی ای هم وجود داره؟!
سیلام
کاظم جان مثه کامپیوتره دیگه همه ی حروف جداگانه هستش
بعدش اگر کیبوردهای دیگه هم داشته باشه میتونی کیبوردشو مثه کیبورد گوشی های دکمه ایکنی
ببین توی گوشیهای جاوای سامسونگ روش تایپ کردن فارسی با سایر گوشیها متفاوت هست.من کاری به کیبورد Qwerty ندارم.منظورم کیبورد عددی هستش.
در حالت عادی توی هر گوشی که بخواهی فارسی تایپ کنی مثلا اگه بخوای حرف ( ل ) رو بنویسی.شماه ی 8 رو 5 بار باید فشار بدی.
اما توی گوشیهای سامسونگ برای نوشتن حرف مثلا ( ل ).شماره ی 8 رو یک بار میزنی سپس یه کادری باز میشه که نشون میده برای نوشتن حرف ف شماره ی 1 برای نوشتن ق شماره ی 2 و به همین ترتیب برای حرف م شماره ی 6 رو باید بزنی.اینجوری برای هر حرفی بیشتر از د بار کلیک نمیکنی و خوبیش اینه که هیچ وقت اشتباه نمیزنی و بخواهی پاک کنی و بدون نگه کردن به کیبورد سریعا تایپ میکنی.
من يه گوشيه cookie خريدم و باهاش يه مشكل دارم.
وقتي وارد my stuff ميشيم، بعد ميريم توي my sound/image با اينكه اجازه ميده فولدر بسازيم اما نميذاره فايلها رو copy/move كنيم. ميخواستم ببينم راه حلش چيه.
ميدونم كه تو memory ميتونم كپي يا كات كنم. اما آيا ميشه تو قسمتي كه گفتم هم اين كارو كرد؟
ممنون
من می خوام بخرم تو عکس که خیلی با حاله نمی دونم واقعی چی! ما تو ایلام هستیم باید از تهران سفارش بدم. امروز ایلام فقط یه مغازه داشت گفت 265 تومن!!!!!!!!!!! از زندگی نا امید شدم
بهتره یه explore تو گوشیت بریزی تا به مشکلی بر نخوری!من يه گوشيه cookie خريدم و باهاش يه مشكل دارم.
وقتي وارد my stuff ميشيم، بعد ميريم توي my sound/image با اينكه اجازه ميده فولدر بسازيم اما نميذاره فايلها رو copy/move كنيم. ميخواستم ببينم راه حلش چيه.
ميدونم كه تو memory ميتونم كپي يا كات كنم. اما آيا ميشه تو قسمتي كه گفتم هم اين كارو كرد؟
ممنون
به نظر من بهترین کار youtobe هستشمن می خوام بخرم تو عکس که خیلی با حاله نمی دونم واقعی چی! ما تو ایلام هستیم باید از تهران سفارش بدم. امروز ایلام فقط یه مغازه داشت گفت 265 تومن!!!!!!!!!!! از زندگی نا امید شدم!
تو واقعیت خیلی زیباتر از عکسش هست. چه خود گوشی چه اینترفیس، در ضمن خیلی شیک و خوش دست و سبکه!من می خوام بخرم تو عکس که خیلی با حاله نمی دونم واقعی چی! ما تو ایلام هستیم باید از تهران سفارش بدم. امروز ایلام فقط یه مغازه داشت گفت 265 تومن!!!!!!!!!!! از زندگی نا امید شدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)