تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 283 اولاول ... 347480818283848586878894134184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 2830

نام تاپيک: - - - * * * محفل گفتگوی دوستانه طراحان وب * * * - - -

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

الان دارم یه دونه اکسس دانلود میکنم از همین پی سی ورد پیدا کردم تو انجمن دلفی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تا دانلود شه ببینم اوضاش چطوریه. حالا یه سوال دیگه
    این اکسسه رو راه ساده ای هست که بشه بدون دردس استخراج کنم تا بتونم به یه فرمت درست و حسابی که برا php مناسب باشه تبدیلش کنم یا همه راههاش سخته؟
    Last edited by neopersia; 13-03-2009 at 12:38. دليل: Thread id was omited

2. این کاربر از neopersia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی David.Jn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یاسر تو یکی از همین فرومهای هم جوار یکی یه برنامه نوشته بود برای هیمن کار یعنی convet میکرد.
    من دانلودش کردم ولی استفاده نکردمش الانم نمیدونم کجا ریختمش. ولی کسایی که دانلود کرده بودن مشکلاتشو گفته بودن و الان فکر میکنم مشکل خاصی نداشته باشه.
    ------------------------
    یاسر یه مقاله توپ در مورد polymorphism تو php که چند تا مثال کاربردی زده باشه نداری؟!
    -----------------------
    راستی یه سوال OOP علاوه بر مزایا میتونه معایب هم داشته باشه؟ منظورم استفاده زیاد از منابعست!
    فرض کن یه کلاس کلی متد و متغیر داشته باشه توش و اونوقت ما بخوایم به خاطر چند تا از متدهای این کلاس اینو new کنیم یه کم به سرور فشار نمیاد.
    میدونم که باید نرمال سازی بشه ولی فکر کن بعد از نرمال سازی هم این روال پیش بیاد.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

زیاد به این پلی مورفیسم گیر نده چون تو php مثل بقیه زبونا نیست که بشه چند تا متد همنام تعریف کرد که هر کدومش یه کاری بکنه!
    تو php تا جایی که میدونم با سوئیچ و امثالش اون پولی موفیسم رو پیاده میکنن! مقاله که در حال حاضر سراغ ندارم ولی اگه پیدا کنم حتماً آدرس میدم

برنامه نویسی شیءگرا تو php شاید توی برنامه های معمولی چند درصدی کند تر باشه اما انقدر مزایا داره که به همه این افت سرعت میارزه
    البته خوب توی برنامه های سنگین مطمئناً استفاده از کلاسها هم کد نویسی رو قابل فهم تر میکنه و هم اگر درست پیاده بشه میتونه اون افت سرعت رو جبران کنه. مثلاً حساب کن برای اتصال به دیتابیس توی روش شیء گرا میشه از یک متد سینگلتون استفاده کرد که فقط یک آبجکت از کلاس مربوط به دیتابیس میسازه و بعد میشه ازش چندین بار استفاده کرد (بدون درصد خطا و حتی در مواری هم که لازم نباشه اصلاً هیچ اتصالی ایجاد نمیشه) اما اگر همین رو بخوایم به صورت رویه ای بنویسیم یا باید اول یه کانکشن باز کنیم و تا آخر بازش بزاریم یا اینکه هر دفعه وصل شیم و قطع کنیم که ممکنه توی حلقه های مختلف با شرطهای مختلف همه چی قاطی پاتی بشه!

در ضمن معمولاً متدهایی رو که قراره به تنهایی مورد استفاده قرار بگیرن معمولاً به صورت استاتیک تعریف و فراخوانی میکنن تا هم سریعتر باشه و هم چیز میز اضافی لود نکنه

5. 2 کاربر از neopersia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

دلتون بسوزه:

میگم یاسر جان چند تا کلمه کلیدی برای دامنه هه عنایت کن تا حدس بزنیم همی!

////////////////////////////

با کانی های پلی مرف چی کار دارید؟

*//////////////////////////

نیما کجایی؟
    راه انداختی رپیدت رو؟

اینم یه لینکمه خوب هولو برو تو گلو برای یچه های خوب! عیدیه عمو داریوش! و شرکا:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

زیاد به این پلی مورفیسم گیر نده چون تو php مثل بقیه زبونا نیست که بشه چند تا متد همنام تعریف کرد که هر کدومش یه کاری بکنه!
    تو php تا جایی که میدونم با سوئیچ و امثالش اون پولی موفیسم رو پیاده میکنن! مقاله که در حال حاضر سراغ ندارم ولی اگه پیدا کنم حتماً آدرس میدم
    آخه اگه دقت کرده باشی تو کتاب php5 power programing گفته که یکی از بیشترین چیزهایی که تو برنامه نویسی oop کاربرد داره همین پولی مورفیسمه ولی نامرد فقط یه مثال سگ و گربه زده.
    ------
    ببین این ساب دامینه قشنگه^_^:
    eng مخفف engineer
    pro مخفف professional

حـــــرفـه ای dogtag's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مرز غربی تهران بزرگ! ایمیل: goodboy.php@gmail.com اسپم ها: 2,200!!! :دی

پيش فرض

سلام بر دوستان وبی!
    آقا کسی می دونه که:
    کد:
    cross-browser , cross-platform هست یا نه؟
    مثلاً تو IE 5 و ICE Browser هم جواب میده؟

ممنون

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام بر دوستان وبی!
    آقا کسی می دونه که:
    کد:

ممنون
    من این را دیدم.

و با ie 6 امتحان کردم شد ممنون
    Last edited by Mohammad King; 13-03-2009 at 21:38.

حـــــرفـه ای dogtag's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مرز غربی تهران بزرگ! ایمیل: goodboy.php@gmail.com اسپم ها: 2,200!!! :دی

پيش فرض

ممنون rezagha
    بقیه نمی دونن؟

می خوام مثلاً فقط برای modern browser ها نباشه.

مرسی

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

میگم یاسر جان چند تا کلمه کلیدی برای دامنه هه عنایت کن تا حدس بزنیم همی!
    این برا همون سیستمه هست!
    آخه اگه دقت کرده باشی تو کتاب php5 power programing گفته که یکی از بیشترین چیزهایی که تو برنامه نویسی oop کاربرد داره همین پولی مورفیسمه ولی نامرد فقط یه مثال سگ و گربه زده.
    ------
    ببین این ساب دامینه قشنگه^_^:
    eng مخفف engineer
    pro مخفف professional
    فکر کنم PRO خوبه نه؟ هم راحت تلفظ میشه هم بی معنی نیست.
    راستی اون کتاب خوبیه ولی نه برا اینکه از اول تا آخرش بخونی. فقط اینجوری خوبه که ازش سر نخ بگیری بری از جای دیگه کامل یاد بگیری یا اینکه از یه جای دیگه یاد بگیری بعد بیای با اون کاملش کنی
    دید تو همون مثالشم پلی مورفیسمش واقعاً پلی مورفیسم نبود! تازه از یه شرط if استفاده کرده بود. کلاً بعضی وقتا میخوام پاره کنم کتابشو بریزم دور ولی یه جاهایی به درد میخوره
    برا پلی مورفیسم اگه با بقیه زبونا بفهمی بهتر میتونی اینجا با شرطها پیادش کنی

سلام بر دوستان وبی!
    آقا کسی می دونه که:
    کد:

ممنون
    آره هست یعنی تو فایرفوکس و اپرا و آی ای ویندوز و مک کار میکنه ولی تو آی ای ویندوز یه پارامتر بولی اضافی میگیره که مشخص میکنه که به حروف کوچیک و بزرگ حساس باشه یا نه (اختیاریه)

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

فکر کنم PRO خوبه نه؟ هم راحت تلفظ میشه هم بی معنی نیست.
    راستی اون کتاب خوبیه ولی نه برا اینکه از اول تا آخرش بخونی. فقط اینجوری خوبه که ازش سر نخ بگیری بری از جای دیگه کامل یاد بگیری یا اینکه از یه جای دیگه یاد بگیری بعد بیای با اون کاملش کنی
    دید تو همون مثالشم پلی مورفیسمش واقعاً پلی مورفیسم نبود! تازه از یه شرط if استفاده کرده بود. کلاً بعضی وقتا میخوام پاره کنم کتابشو بریزم دور ولی یه جاهایی به درد میخوره
    برا پلی مورفیسم اگه با بقیه زبونا بفهمی بهتر میتونی اینجا با شرطها پیادش کنی
    اگه از من میپرسی من پیشنهاد دهنده ام و حتمآ میگم خوبه ^_^
    در مورد اون کتاب که بر منکرش لعنت واقعآ خوبه ولی به کتابای WROX نمیرسه. یه چیز بدی هم داره که بعضی جاها تازه کارارو میفرسته دنبال نحود سیا.

آره نیما اون روز چیزای جالبی ازش میگفت اگه بیاد اینجا یکم بیشتر توضیح بده و در موردش یه مثال بزنه تا ما بی سوادا هم بهتر درکش کنیم خیلی نوپ میشه. البته فکر نمیکنم شی گرایی php زیاد با شی گرایی .Net فرق کنه (منظورم این قسمتشه ها نه جاهای دیگه(.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •