این که به درد نمی خوره. من الان fable 3 رو بازی کردم روی داشبورد قدیمی و می خوام ac و بازی های کینکت رو فقط توش بذارم یه امتحانی بکنم (عشقی) بعدا مشکلی پیش نمیاد؟
این که به درد نمی خوره. من الان fable 3 رو بازی کردم روی داشبورد قدیمی و می خوام ac و بازی های کینکت رو فقط توش بذارم یه امتحانی بکنم (عشقی) بعدا مشکلی پیش نمیاد؟
میخواستم بدونم اگه این آپدیت رو نصب کنم مشکلی پیش نمیاد واسه بازیها چون شنیدم که این اپدین بازیهای غیر اورجینال رو باز نمیکنه. من الان بازی Assassins Creed Brotherhood رو دارم ولی اجراش نمکینه میگه باید اپدیت بشه
حالا آپدیت کنم یا نه ؟؟؟ لطفا کمک کنید مرسی لینک آخرین آپدیت رو هم بزارید ممنون میشم
Last edited by afshinaghasi; 17-11-2010 at 20:47.
تا الان فقط 3 بازیه ac و fable3 و NFS هستن که با داشبورد جدید اجرا نمی شن.آپدیت کنید مشکلی پیش نمیاد.اما اگه لایو باز نیستید آپدیت نکنین بهتره.
من تو داشبورد قبلی و در اکانت آفلاین غیر لایو fable 3 رو بازی کردم الان فلگ شدم؟
Last edited by Alex merccer; 18-11-2010 at 12:18.
خیر Flag نشدید.
من فکر کنم داشبرد نسخه بتا این اپدیت رو دارم . لایو هم تاحالا وصل نشدم . فیبل 3 رو هم راحت بازی کردم . اهل لایو بازی کردن هم نیستم شاید چند ماه دیگه اگه مرتال کمبت 9 بیاد برم لایو بزنم . با این اصاف میتونم AC و NFS:HP رو بازی کنم یا باید آپدیت آخر رو نصب کنم ؟
بابا با معرفت ها جواب منو هم بدید من داشبوردم رو ابدیت نکردم ولی وقتی بازی فیبل 3 رو میزارم صفحه سیاه میشه و بعد میزنه disk unreadable یکی از دوستان کمک کنه
آقا سی دی بازیت خرابه.یکی دیگه بگیر امتحان کن.
سه بار عوض کردم بازم همین اخطار رو میدهآقا سی دی بازیت خرابه.یکی دیگه بگیر امتحان کن.
خوب پیمان یعنی توی خماری NFS باید بمونیم دیگه نه؟
بله ارمین جان...جالبش اینجاس که c4eav که قراره ltplus رو بیرون بده اعلام کرده تا ژانویه منتظر lt جدید نباشن ...یعنی ما باید تو خماری بمونیم....... .
البته بازیهای کینکت هم که تا حالا تست شدن اکثرشون ap2.5 نبودن که حداقل اینش جای خوشالیه....... .
با معذرت از آقا پیمان گل که من جواب دادم به جا پستشون...... .
.
Last edited by halflife g; 18-11-2010 at 19:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)