تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 170 اولاول ... 347480818283848586878894134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 1694

نام تاپيک: گفتگوی آزاد دوچرخه

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

دوستان قیمت مریدا ساب 40 را دارید؟ و آیا این دوچرخه هنگام فروش در ایران دفترچه ( کاتالوگ) و گارانتی دارد یا نه؟

بین مدل2009 و 2010 این دوچرخه فرقی هست؟
    من خيلي وقته به مغازه سر نزدم ولي پارسال يادمه يه ساب 40 برداشتم خودم 435 تومن . ( بدون ترمز ديسك ) الان شايد حدود 15 الي 20 تومن گرونتر باشه
    كاتالوگ داخل كارتون دوچرخه كه مربوط به بقيه محصولات مريدا هست و گارانتي ايراني هم فكر ميكنم فقط شركت پويا سيكل داره .

راستش مدل 2010 كه هنوز نديدم ولي شنيدم 2010 ها فقط با ترمز دسيكي هستن .

2. این کاربر از Alamate Soal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با عرض سلام عزیزان دوچرخه های کراس چه طوره؟مدل سیگما؟در ضمن دسته دنده sram چه فرقی با شیمانو داره؟از کدوم مدل شیمانو بهتره و از کدوم بدتر؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    آقا من دیروز به دوچرخم روغن زدم(روغن رو رووی خودرو و زنجیر روی خودرو زدم)اتفاقی هم رو غن از دستم روی شانژمان و لاستیک و طوقه و ترمز عقب ریخت.حالا مشکلم اینه که حس می کنم دنده هام سنگین شده مثلا امروز با دنده دو رفتم مدرسه بیشتر خسته شدم وبر گشتنه هم همین طور نیروی بیشتری وارد می کردم کسی نمیدونه مشکل چیه یا من اشتباه می کنم؟؟؟
    من از یه جا (روبه روی پاساژ رازی مغازه های نبش کوچه راستی)پرسیدم یهدیسک با یه کلیپر شیمانو xtr چند گفت ست کاملشو دارم 700تا1400
    حالا کسی یه دیسک کلیپرشو نمیدونه چنده???
    چند حالت داره یا کسی این پست رو ندید
    یا کسی نمی دونست
    یا نخواستن جواب بدن
    یا...
    یه سوال فنی یه جایی سراغ نداریر ستی چیزی جایزه بده؟
    ترمز ولقمه ترمز های c-star خوبه؟؟؟
    مشکل سنگینی حل شد
    ولی وقتی رکاب میزنم شانژمانم صدا میده (یهجزدنده 1) نکته ی جالب اینه که فقط وقتی سوار شی و حرکت می کنی
    مثلا سرو تهس کردم هرچی زور زدم صدانداد
    یه سوال داشتم چرا وقتی دنده رو عوض می کنی حتماباید در جهت درست رکاب بزنی نمیشه کاری کرد که برعکس هم دنده عوض بشه
    Last edited by crash00; 09-04-2010 at 16:51.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با عرض سلام خدمت همه همه عزیزان آقا کسی هست مرا یاری کند؟الان دوچرخه کراس سیگما هست که 370 تومن قیمتشه مدلای پایین تر کراس هم هست که زیر 300 هست حالا به نظر شما خوبه من این مدل کراس رو بخرم با این مشخصات:
    بدنه:hydroform آلومینیومی 6061
    دوشاخه:rock shock-dart 1
    ترمز:al-vbrake
    دنده:sram x4-24sp/deore-27sp
    لاستیک:kenda اما نمیدونم چه مدلی
    طوقه:al cross مثلثی
    راستی از مارک کندا برای لاستیک چه مارکی برای دوچرخه های زیر 400 تومان خوب است؟یعنی این کراس سیگما چه مدل کندا زیرش باشه خوبه؟خواهش میکنم کمکم کنید من تقریبا تمام 80 صفحه رو مرور کردم ولی جوابم رو نگرفتم ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام عزیزان من بین جاینت boulder sram و مریدا sub 20 و کراس سیگما موندم چی رو بگیرم ؟لطفا راهنمایی کنید بهترین راهنمایی رو شما میتونید بکنید ممنو ن

داره خودمونی میشه saieed_ahmadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    دیار سبز

پيش فرض

اور لورد 300 تومني نداره و نهايت قيمتش همون 250 تومن هست

عمو محسن عزیز شما تو پست قبلیتون ( زیر اون قسمتی که پر رنگش کردم ) دقیقا همون چیزی که cao cao از نوشته شما فهمید و جواب داد رو ذکر کرده بودید و راستش منم همین فکرو کردم . شما منظورتون رو بد بیان کردید.
    cao cao همیشه جواباش دقیق و حساب شده است
    ولي اگه واقعا در موردش اطلاعي دارين نحوه تنظيم و فاصله استاندارد زين از زمين و زين از پدال و همينطور پا از زمين رو بگين .
    در مورد اینها ایشون قبلا این موارد رو بیان کرده بودند.
    حرفهای شما هم کاملا درسته . ممنون از راهنمایی هاتون

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

عمو محسن عزیز شما تو پست قبلیتون ( زیر اون قسمتی که پر رنگش کردم ) دقیقا همون چیزی که cao cao از نوشته شما فهمید و جواب داد رو ذکر کرده بودید و راستش منم همین فکرو کردم . شما منظورتون رو بد بیان کردید.
    cao cao همیشه جواباش دقیق و حساب شده است

در مورد اینها ایشون قبلا این موارد رو بیان کرده بودند.
    حرفهای شما هم کاملا درسته . ممنون از راهنمایی هاتون
    من خودم دقيقا ميدونم چرا و كدوم كلمه رو استفاده كردم دوست خوبم . منظورم رو گفتم كه در اين سطحي كه دوست قيبلي ميخواستن دوچرخه تهيه كنن اورلورد نهايتا 250 تومني داره و 300 تومني نداره . بقيه دوچرخه هاش هم گرون هستند و مال رنج هاي قيمتي بالاتري هستند

در ضمن فكر نميكنم كتمان سنگين بودن دوچرخه هاي اورلورد حرف حساب شده اي باشه كه شما دارين از ايشون طرفداري ميكنين !!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

salam hame khobin man chand mahei mikham docharkhe begiram be ye model ham residam Giant Yukon vali nemidonam az koja bayad kharid ke gimatesh monaseb bashe

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

چند حالت داره یا کسی این پست رو ندید
    یا کسی نمی دونست
    یا نخواستن جواب بدن
    یا...
    یه سوال فنی یه جایی سراغ نداریر ستی چیزی جایزه بده؟
    ترمز ولقمه ترمز های c-star خوبه؟؟؟
    مشکل سنگینی حل شد
    ولی وقتی رکاب میزنم شانژمانم صدا میده (یهجزدنده 1) نکته ی جالب اینه که فقط وقتی سوار شی و حرکت می کنی
    مثلا سرو تهس کردم هرچی زور زدم صدانداد
    یه سوال داشتم چرا وقتی دنده رو عوض می کنی حتماباید در جهت درست رکاب بزنی نمیشه کاری کرد که برعکس هم دنده عوض بشه
    دوست م یه مدت بود نمیتوسم سر بزم به خاطر یه سری مشکلات انقدر دوستان لطف داشتم و پی ام داد که من خجالت کشیدم
    تا اونجایی که من از حرفاتون فهمیدم شانژمان شما صدا اگه میتونستید یه عکس از دسته دنده و شانژمانتون بدارید راحتتر میتونستم نظر بدم ولی در کل همه سانزمانها یه پیچ دارند که سیم و روکشش از توی اون رد شده با شل و سفت کزد اهسته او مستونید صدا بکیریدولی دقت داشته باشید که دونه دونه این کار رو بکنید و این رو هم بدونید که حتی سری های بالای لوازم هم خیلی خوب و بی سر و صدا کار نمیکنن پس خیلی سخت گیرید و هفته ای یک بار زجیرتون رو به همراه خودرتون رو با نفت ویا گاروییل بشورید خوب خشک کنید و چد قطره روغ روان و شل بزنیذ بهش اگر هم کم تمری میکنید ای رما رو تا یک ماه هم متوید به تعویق بدازید
    با عرض سلام خدمت همه همه عزیزان آقا کسی هست مرا یاری کند؟الان دوچرخه کراس سیگما هست که 370 تومن قیمتشه مدلای پایین تر کراس هم هست که زیر 300 هست حالا به نظر شما خوبه من این مدل کراس رو بخرم با این مشخصات:
    بدنه:hydroform آلومینیومی 6061
    دوشاخه:rock shock-dart 1
    ترمز:al-vbrake
    دنده:sram x4-24sp/deore-27sp
    لاستیک:kenda اما نمیدونم چه مدلی
    طوقه:al cross مثلثی
    راستی از مارک کندا برای لاستیک چه مارکی برای دوچرخه های زیر 400 تومان خوب است؟یعنی این کراس سیگما چه مدل کندا زیرش باشه خوبه؟خواهش میکنم کمکم کنید من تقریبا تمام 80 صفحه رو مرور کردم ولی جوابم رو نگرفتم ممنون
    چرخ های کراس تحت لیساس جاینت تولید میشه پس تو استاندارد بودن تنه خیالت راحت یاشه من خودم کراس سوار شدم اون موقع اترمش باب بود خودم داشتم
    المییوم 6061 الیاژ سبکی هست فقط به خاطر داشته باش که باهاش ه تک چرخ بزی و ه از فاصله 20 سانتیمتر بیشتر باهاش نپری چون چرخهای کراس کاتری برای مسافتهای بلد و خاکی طراحی شده ه پریدن و ژانگولر بازی
    و در مورد کمک:

مقدار بازیش 8 تا 10 ساتیمتره
    ورنش 2490 گرم هستش
    پستش المینیوم 6061 هست و بقیه جاهاش استیله
    و قابلیت ساپورت دیسک رو هم داره
    طوقه رو باید عکسش رو ببینم ولی با توجه به کراس بودن احتمالا از طوقه های الکسی ریمز که اسمش عوض شده استفاده شده
    در مورد ترمز با این اسمس که شما گفتی اشایی دارم ولی اگه اشتباه نکن یه نام هست به نام الهوگا که لوازم خوبی داره با ای توضیحی که شما دادین
    واسه خرید لقمه تکترو یا های پاور یا از همه بهتر شیمانو توصیه میشه
    من خودم دقيقا ميدونم چرا و كدوم كلمه رو استفاده كردم دوست خوبم . منظورم رو گفتم كه در اين سطحي كه دوست قيبلي ميخواستن دوچرخه تهيه كنن اورلورد نهايتا 250 تومني داره و 300 تومني نداره . بقيه دوچرخه هاش هم گرون هستند و مال رنج هاي قيمتي بالاتري هستند

در ضمن فكر نميكنم كتمان سنگين بودن دوچرخه هاي اورلورد حرف حساب شده اي باشه كه شما دارين از ايشون طرفداري ميكنين !!!
    عزیز من المییوم اورلرد رو شما داری با چی مقایسه میکنی؟
    با کربن؟
    کروملی؟
    اهن؟
    تیتانیوم
    شما یه چرخ مشابه ازش نام ببر تا بشه دربارش توضیح داد
    از المییوم 7005 چه انتظاری سبکی؟ یا استحکام؟
    من تا حالا دیدم کسی 7005 رو بشکونه چیزی غیر از این میخوای؟
    ولی 6060 یا 6061 رو من خودم 3-4 تا شکوندم چون نمیشه خیلی بهش فشار اورد
    جز مریدا بده من واست یه ماهه زیر فشار تمرین واست میسکونم از هیچ جا هم باهاش نمیپرم تو هر مسیر خاکی که شما بگی روش فشار میارم

salam hame khobin man chand mahei mikham docharkhe begiram be ye model ham residam Giant Yukon vali nemidonam az koja bayad kharid ke gimatesh monaseb bashe
    نمایندگی جیانت تو خیابون گیشا و یا شریعتی هستش هر کدوم بهتون زدیکره کراس چرخ
    مسئولش اقای کیوا شمس(گیشا) اگه اطلاعات بیشتری خواستید تو پیغام خصوصی بگید تا بگم کی معرفتون کرده شاید تخفیف داد بهتون

دوستا اگه اشتباه تایپی داره ببخشبد هر کسی میخواد حرفهای تمرین کنه میتونم بهش برنامه بدم اگرم تو تهران باشه میتوم وقت بدارم به تمریش نظارت کنم
    فقط اینو بگم اینا رو که تایپ میکنم اشک میریزم یاد چرخ خودم میوفتم :((

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    عزیز من نمیدونم این حرفا رو از کجا میزنی و....
    یه چند با تو ستار خا رد شدی پشت مغازه ها چرخ دیدی الان 3 تا مغاره اونجا داری
    اون زاویی رو که تو داری میگی من خودم به چشم دیدم
    اون لیگی رو که ت وارزوش رو داری من توش بودم"؟
    نمیدونم کیارو میشناسی 4 تا قدیمی اسم ببر تا بهت بگم برو پیش کی
    اینارم واسه ایکه دانسته هات بره بالا میگم وگرنه مثل شما زیاد اومدن اینجا گفت حرفه ای و رفت من تجربه 10 سال تمرین رو دارم اینجا میدارم
    فراز رو میشناسی؟
    فاصله لوله ری تو کوهستان با پاشنه پا تنظیم میشه پاشنه رو میزاری رو رکاب تا اخر پاتو صاف میکنی انداره میشه
    برای کرپی هم اداره خیلی خاصی داره ولی یه ادازه عمومی دارکه ارجت رو میذاری وک زی بعد دستت رو به طر ف کرپی کاملا صاف میکنی 3-4 تا اگشت تا فرمون فاصله داشته باشه
    ولی تو سربالایی هر چی رین جلوتر باشه بهتره تو سر پایینی عقب تر ولی این مساله کاملا اختیاری و نسبت به راحتیه
    جناب اینکاره شما بگو روغن هیدرولیک B5 اواید رو چه جوری عوض میکنند؟
    من اینجا با کسی اصلا بحث ندارم چون کسی که راهنمایی میشه دقیقا میفهمه که چی درسته چی درست نیست

و اون دوستمون که دنبال مریدا میگشت میتونه یه ساب 100 بگیره 495 البته تا هفته پیش نمایندگیش تو تهران فقط سایر 20 داشت که یکی ار دوستان اندارش 18 بود سفارش دادن از اصفهان فرستادن براش خودم 2010 رو سوار شم خدایی خیلی خوب سواری داره

12. این کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •