تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: قهرمان این فصل لیگ قهرمانان باشکاههای اروپا

راي دهنده
108. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Barcelona

58 53.70%
  • Man.United

50 46.30%
صفحه 84 از 95 اولاول ... 347480818283848586878894 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 943

نام تاپيک: تاپيك ويژه ليگ قهرمانان اروپا و جام يوفا

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

لاپورتا: نتیجه عادلانه‌ای رقم خورد

رییس بلوگرانا گفته تیمش خوش‌اقبال بود که آبی‌ها را حذف کرد ولی با این حال اعتقاد دارد نتیجه صحیحی حاصل شد.

سایت گل: بارسلونا با گل دقیقه 93 آندرس اینیستا توانست به فینال لیگ قهرمانان اروپا راه یابد. با گل او بازی به تساوی انجامید و بارسا با گل زده بیشتر در خانه حریف به مرحله بعد راه یافت. خوان لاپورتا رییس باشگاه از این که تیمش توانسته برای دومین بار در سه سال گذشته به فینال راه یابد خوشحال است و اعتقاد دارد که آنها شایسته بودند که در فینال 27 می در شهر رم حضور داشته باشند، حتی با وجود آن که در این بازی شانس آوردند:
    «لحظه‌ای از اقبال خوب را تجربه کردیم ولی در هر حال این نتیجه عادلانه‌ای بود. روشن است که فوتبال عاشق بازی زیباست. ما در طول لیگ قهرمانان در بالاترین سطح ممکن بازی کردیم و شایسته حضور در فینال بودیم. حالا به فینالی رویایی رسیده‌ایم. تا حالا به نظر می‌رسید که تنها پیروزی مهم باشد ولی ما نشان داده‌ایم که فوتبال را می‌توان بر مبنای مهارت‌ها و نمایش درخشان هم انجام داد. به تمام بازیکنان تبریک می‌گویم، آنها کاملا شایسته این نتیجه بودند، به ویژه آن که ما با 10 نفر مقابل 11 نفر قرار گرفته بودیم. می‌خواهم از طرفدارانی که به لندن آمدند هم قدردانی کنم، چون آنها تا آخرین ثانیه به تیم باور داشتند.»
    لاپورتا از دو بازیکن خاص هم تمجید کرده: «اینیستا ما را با گل خود به رم برد، و ویکتور والدس هم واکنش‌هایی عالی داشت. آندرس بازیکنی ستودنی است که استعدادهایی خارق‌العاده دارد و گل او در یادها خواهد ماند.»

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

هیدینک: چه کسی این داور را انتخاب کرد

گاس هیدینک، سرمربی هلندی چلسی از نحوه قضاوت هنینگ اوبرو، داور نروژی بازی دیشب چلسی و بارسلونا بسیار عصبانی است.
    او معتقد است داور 6 پنالتی باید به سود چلسی می گرفته:«خیلی عصبانی هستم. نمی توان این بازی را تحلیل کرد چون از فرط خشم آدرنالین خونم بالا رفته. نمی توانم حس واقعی ام را بیان کنم.»
    او در مورد دو خطای هند بازیکنان بارسا گفت:«پیکه و اتوئو نباید دستشان را آن قدر باز کنند. اگر آن ها پنالتی نبودند خطای هند یعنی چه؟»
    هیدینک در مورد سایر صحنه ها می گوید:«خیلی ناراحت کننده است. دو بار پیراهن دروگبا کشیده شد و خطای روی مالودا هم در محوطه جریمه بود نه بیرون آن. هیچ کدام از این صحنه ها حتی مشکوک هم نبودند. بلکه صد در صد پنالتی بودند. بروید از کسی که این داور را انتخاب کرده بپرسید چرا این انتخاب را داشته.»
    هیدینک حتی حمله بازیکنانش را به داور تایید می کند:«من کاملاً درکشان می کنم. آن ها در احساسات بازی فرو رفته بودند. ازشان به خاطر احساساتشان تشکر می کنم.»

اگه نباشه جاش خالی می مونه ADEL_r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض کدام تیم شایسته قهرمانی در اروپاست ؟

منچستر یونایتد تونست آرسنال رو در دوبازی که در هر دوبازی کاملا برتر بود شکست بده و به فینال برسه .

از این طرف هم بارسلونا باتساوی که دیشب در نقابل چلسی گرفت جواز حضور در فینال رو به دست آورد .

در این که این دوتا تیم در حال حاضر از تیم های خوب و آماده اروپا هستند هیچ شکی نیست منچستر و بارسلونا مربی های خوب و بازیکنان آماده و شاخصی دارند .

ولی مشکل اینجاست یکی از این تیم ها باید قهرمان بشه نه جفتشون

لطف در نظر سنی شرکت کرده و نظر خودتون رو در مورد قهرمان امسال چمپیونز لیگ اعلام کنید .

منچستر یونایتد یا بارسلونا ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

عزیزان عزیز لطفا در مورد بازی های گذشته و مخصوصا بازی های نیمه نهایی () در این تاپیک بحث نکنید . هدف ما بحث در مورد فینال هست .

در مورد ترتیب گزینه ها هم عرض کنم که منچستر یک روز قبل از بارسلونا صعود کرد . . .

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

فقط باسلون
    اونم به كمك ليونل مسي

اگه نباشه جاش خالی می مونه Jocker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

من همیشه دوست داشتم آ.ث میلان قهرمان باشد ولی حالا که نیست

فقط بارسلونا

بعد هم چلسی...

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

14 ...

سوال و عنوان تاپیک = کدام تیم شایسته قهرمانی در اروپاست ؟

سوال نظرسجی = کدام قهرمان چمپیونز لیگ میشود ؟

اولی نظرسنجی برای محبوبیته و دومی پیش بینی قهرمان. هدف شما کدومه؟

دوستان به تیم محبوبشون رای بدن یا اونی که پیش بینی می کنند پیروز میشه؟

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

هر دوتيم خوبن
    ولي فكركنم تيم فرگوسن دوباره قهرمان بشه.

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سوال و عنوان تاپیک = کدام تیم شایسته قهرمانی در اروپاست ؟

سوال نظرسجی = کدام قهرمان چمپیونز لیگ میشود ؟

اولی نظرسنجی برای محبوبیته و دومی پیش بینی قهرمان. هدف شما کدومه؟

دوستان به تیم محبوبشون رای بدن یا اونی که پیش بینی می کنند پیروز میشه؟
    این دوتا عنوان ارتباطی به محبوبیت نداره دوست گرامی .

عنوان تاپیک رو کدام تیم شایسته قهرمانی در اروپاست ؟" انتخاب کردم تا اینجا بحث و بررسی کنیم .

سوال نظرسنج هم که مشخصه ، هرکسی باید پیش بینی خودش رو اعلام کنه و گزینه ای که فکر میکنه قهرمان خواهد شد رو بزنه .

بحث و بررسی واقع بینانه یعنی همین دیگه . به طور مثال در آینده من اینجا طبق آمار و ارقام اعلام خواهم کرد که از بین این دوتا تیم بارسلونا شایسته عنوان قهرمانی هست ولی بازی فینال رو به احتمال زیاد منچستر میبره چون فیزیکی تره و بازیکنانش آماده تر هستند و مربی باتجربه تری داره و گزینه اول رو در نظرسنجی انتخاب کردم .

منتظر شنیدن نظرات فوتبالی شما هم هستیم تا من بعد به صورت فنی بحث و بررسی کنیم .

موفق باشید .

پروفشنال khashi87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

سلام اول تشكر كنم كه اين بحث زيبارو را انداختيد اما من با نظر شما adel جان موافق نيستم درسته كه بارسلونا دو تا از ياراي كليديش را نداره اما در بارسلونا بر عكس منچستر بازيكن محوري نيست نمونشو ديشب ديديم زماني كه حتي گوارديولا آماده تبريك گفتن به هيدينگ بود تيم بارسلونا باز تاييد مي كنم تيم بارسلونا كار چلسي و تموم كرد نمي خوام راجب باز ديشب بحث كنيم اما ما بارسلونا رو شايسته قهرماني ميدونم هم قويتر از منچستر ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •