سلام.
ببخشید کسی میدونه این پلاستیک های زیر دسته و پشت دسته ها رو از کجا باید گیر آورد؟دسته هم از این دسته معمولی های 4 تومنیه.
سلام.
ببخشید کسی میدونه این پلاستیک های زیر دسته و پشت دسته ها رو از کجا باید گیر آورد؟دسته هم از این دسته معمولی های 4 تومنیه.
به یه تعمیراتی مراجعه کنید حتماً گیر میآرید؟
شاد باشید![]()
آقا ما دیشب بعد افطار که یه دندونه حالمون جا اومد، یاشدیم رفتیم تویخونه. جاتون خالی، دریغ از یه مغازه ی باز !!!
. و دست از یا درازتر با بدبختی برگشت خوردیم
.
--------------------------------------
حالا که انگار کسی نیس جواب بده، من جوابایی که توی همین تاییک بش رسیدم رو میگم .
تالا توی تاییک بچه هایی که تجربش رو داشتن بیشتر گیم ید 360 و سایبورگ رو ییشنهاد کردن . منتها اگه شما تجربه ی بازی با گیم ید رو دشته باشی ممکنه جای دی-ید 360(یایین تر قرار گرفتنش نسبت به آنالوگ) و همچنین 1 تیکه بودنش اذیتت کنه که در اینصورت گیم ید سایبورگ ییشنهاد میشه . اگرم مثل من اولین باره با گیم ید میخوای بازی کنی که فکر نکنم گیم ید 360 اذیتت کنه .
Xbox 360 Controller for Windows
سیم دار حدود 35 هزار تومان
Saitek Cyborg Rumble Pad
حدود 50 هزار تومان
باید حتما توی تویخونه باشه . من 5 شنبه احتمال زیاد میخوام برم بخرم، ته توشو درمیارم.
در مورد سوالت که نمیدونم متاسفانه، ولی رفیق بنظرت ارزش داره برای گیم ید 4 تومنی خرج کنی و اینارو بگیری !.
-------------------------------------
اینم لیست Top 10 بهترین گیم ید برای pc از نظرََ About.com
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید------------------------------------
از دوستان کسی دسته ی 360 و سیم دار برای pc ، و رنگ مشکی دیده ؟! من هر چی دیدم سیم دارش سفید بوده ! و توی وایرلس هاش مشکی داشته فقط . بنظرتون سیم دار مشکی میتونم ییدا کنم ؟ اصلا داره ؟!!
محض اطلاع اینو بگم که قیمت دسته سیم دار تو هایپر 40 تومن هست ولی اصله و با بسته بندی اصلی
رفتی توپخونه مطمئن شو دسته هاشون با بسته بندی درست حسابی و اصل باشه.
منم یه دونه لازم دارم تا ببینم کجا قیمتش ارزونتره
در ضمن قیمت دسته سیم دار برای Xbox حدود 5 تا 10 تومن ارزون تر هست تا برای PC
فرقشم اینه که یه CD درایور بیشتر داره که اونم میشه از تو اینترت دانلود کرد
واسه PC قیمتی که دارم 49 تومنه
دسته مشکی سیم دار توسط مایکروسافت تولید نشده است
ولی سایر برندها شبیهش رو زندن که نمونش کاره Mad Catz :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داخل ایران برندهای دیگه هم هست ولی خیلی کمیابه
باز هم پیشنهاد من اینه که دسته XBOX 360 رو با برند مایکروسافت بخرید
خوشبختانه الان تو ایران دسته اصل و غیر اصل 360 سیمدار مطرح نیست همشون از یه نوعن تو بسته بندی های مختلف فقط موضوع آکبند بودنه که باید به اون دقت کنید (برای نمونه پشت دسته یه برچسبه حواستون باشه کد پاک نشده باشه )(معمولا وقتی دسته رو در دست میگرید بر اثر عرق اون برچسب ممکنه پاک شه که نشان از دسته دو بودنه دسته هست)
همه هم بلا استثنا چینی هستن (حتی فروش داخلی آمریکا!!) قیمت از 35 بالاتر ندید ! من خودم 30 گرفتم(لباف)
این متن بزودی پاک میشود
Last edited by FerineFast; 24-08-2010 at 19:06.
ببخشید تعمیرات چی؟اصلا مگه گیم پد رو هم تعمیر میکنند![]()
این پلاستیک ها که خرجی نداره.قبلا شهرستان دانشجو بودم اون موقع یکی از دوستام واسه م مجانی میاورد.فکر نکنم بیشتر از 200 تومن باشه.دسته مثلا خوب هم خریدم.یه فراسو 545 خریدم ولی زیاد راضی نیستم.زیادی بزرگه بعدم d-pad ش یه تیکه س و نمیتونم باهاش بازی کنم.بخاطر همین برگشتم سر خونه اول.
درضمن دسته 360 رو تا 28 تومن هم قیمت گرفتم ولی چون d-padش پایین بود نخریدم.
منم همین مشکل رو دارم .اگه راهی پیدا کردین ،ممنون میشم به منم بگین ..
آقا یکی جواب ما رو هم بده لطفاً
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)