من آپدیت های 2، 3 و 4 رو دانلود کردم حالا نمی دونم کدوما رو اول بریزم؟
اول 2 بعد 3 بعد 4 بعد دوباره 2 (چون 4 کرک نداره)
یا اول 3 بعد 4 بعد 2
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
من آپدیت های 2، 3 و 4 رو دانلود کردم حالا نمی دونم کدوما رو اول بریزم؟
اول 2 بعد 3 بعد 4 بعد دوباره 2 (چون 4 کرک نداره)
یا اول 3 بعد 4 بعد 2
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
فکر کنم اول 2 بعد 3 بعد4 و دوباره 2 .به نظر من به همین ترتیب باید بریزی.![]()
دوتاسوال هم درمورد youth داشتم اول اینکه چه کنم تیم های 11-12ساله هام قوی بشه بهتریین کمپ هارو ساختم توی کشورهای معروف ولی یه سریشون که حالا حالاتموم نمیشه یه سری هم که هیچ بازیکن خوبی توی این سن نمیدن -دوم درمورد وقتی سال تموم میشه ومیری سال بعد نمیشه کاری کرد کل تیم قبلی به تیم بالاترانتقال پیدا نکنه مثلا من توی تیم پایینم چندتا 11 ساله داشتم که حالا 12سالشونه ولی توی تیم 13-14ساله هاهستند (یه دوتا بازیکن خوب تو17-18ساله هام داشتم به دلایلی باهاشئن قراراداد نبستم الان از تیم 17-18 رفتند کجا میتونم پیداشون کنم اسمشون هم جستجو کردم فایده نداره ؟)ببخشید که سوالهازیادشدسلام مجدد ،تو قسمت منوی بازی این قسمت (match predicition)بهچه دردی میخوره ؟ برای تنظیم دیتا بیس هست ، وگزینه هاش چه کارمیکنه ؟ضمنایعنی تیم ذخیره ها هیچ وقت به لیگ بالا صعود نمیکنه ؟ آخه مال من بقیه تیمها هم صعود نمیکنند من تولیگ انگلیسم و بقیه لیگها (به جز فرانسه ولیگ خودم )این اتفاق به راحتی می افته .
اساتید یه سوال دارم:
کدوم آپدیت با کرک razor کار می کنه؟میتونم با این کرک از آپدیت 4 استفاده کنم؟یا بهتر بگم از کدوم آپدیت استفاده کنم که مشکل اخراج و مشکل دیگه ای نداشته باشم؟
خوب با این روش دیتا بیس بر نمی گرده به آپدیت 2؟فکر کنم اول 2 بعد 3 بعد4 و دوباره 2 .به نظر من به همین ترتیب باید بریزی
Last edited by zibarezaei; 24-08-2009 at 10:47.
باعرض سلام یه سوال اینکه امکان تعویض عکس بازیکنها وجود داره...؟
باتشکر
ببینید من بازی را نصب کردم.آپدیت 2 و 3 و 4 را هم نصب کردم.بعد از آن آپدیت 2 را بنا به گفته ای مجدداً نصب کردم و کرک Razor را ریختم.هنوز به انتهای فصل نرسیدم که ببینم مشکل اخراج هست یا نه.اما چیزی که برام عجیبه اینه که با این کار قاعدتاً باید دیتا بیس به آپدیت 2 برگرده یعنی آپدیت های 3 و 4 پر.درسته؟
مشکله اخراجت که قطعا درست شده ولی دوستانی که قبلا اینجا بودند گفته بودند که دیتابیسش پاک نمی شه ولی امتحانش که ضرر نداشت؟
من چند تا سوال دارم یعنی می خوام نظر خواهی کنم:
شما بازی را در چه حالتی انجام می دهید؟3D؟Instant result؟یا حالتهای دیگه؟
اگه 3D انجام می دهید به عنوان بازیکن هم بازی می کنید یا فقط بازی را مدیریت می کنید؟
من خودم همیشه 3D بازی می کنم و یه بازیکن را در اختیار دارم.مشکلی که هست با دسته نمی تونم اصلاً دریبل بزنم.کسی بلده که در بازی چطور میشه دریبل زد؟
سلام بچه ها
کسی می تونه این اپدیت ها و کرک ها را برای کن پست کنه هزینه شو هم پرداخت می کنم
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)