فقط فایلهای txt تا سقف 2 مگابایت رو ساپرت میکنه، احتمال زیاد بتونه متنو زوم کنه، چون تاچ اسکرینه فکر کنم بتونه.(S9 که میتونست.) البته ممکنه متن های فارسی رو نتونه درست نشون بده.
O2 میتونه فایلهای PDF رو نمایش بده.
فقط فایلهای txt تا سقف 2 مگابایت رو ساپرت میکنه، احتمال زیاد بتونه متنو زوم کنه، چون تاچ اسکرینه فکر کنم بتونه.(S9 که میتونست.) البته ممکنه متن های فارسی رو نتونه درست نشون بده.
O2 میتونه فایلهای PDF رو نمایش بده.
8 گیگ 30 تومن و 16 گیگ 55 تومن یا کمی بالاتر ...
ادیت : در مورد پیدا شدنش ، نمایندگی دوربین عکاسی رو چک کن ..
Last edited by seymour; 05-08-2009 at 15:14.
با سلام به تمام دوستان؛
از D2 plus قیمتش، امتیازش به D2 ، اینکه به بازار ایران اومده و اینکه فارسی را پشتیبانی میکنه یا خیر، اخباری هست؟
و آیا D2- که گویا قیمتش نسبت به قبل مناسبتر شده، هنوز برای نمایش متون فارسی راهحلی ارائه نشد؟
متشکرم
پیشنهاد
صفحات این تاپیک زیاد شده و جستجو نمیتونه نتایج مختصر و مفیدی بدست بده.
باید یه فهرست در صفحه اول از پستهای مهم ایجاد کرد.
به سلام آقا koli
چه عجب از این ورا
مثل این که از مرحله پرتی ها.....+D2 خیلی وقته که اومده داداش
امتیاز نسبت به D2 تغییر تو تنظیمات اکولایزر و صدا هست مثل +BBE
نه فارسی رو پشتیبانی نمیکنه مثل D2 میمونه
قیمت که الان تنها +D2 هست D2 خیلی وقته بای بای کرده
راستی قیمت:
4 گیگ:1,740,000 ریال
8 گیگ:1,950,000 ریال
16 گیگ: 2,390,000 ریال
آره دقیقا یه مدتی هست که می خوام این کارو بکنم ولی وقت نمیکنم تا دو سه هفته دیگه سرم خلوت میشه اون موقع اگه خدا بخواد انجام میدم
یه سوالی
به نظرت با توجه به این نکته که قیمت 8 و 16 حدود 45 تومن اختلاف داره به صرفه تر نیست آدم مدل 8 گیگ رو بخره و یه مموری 8 گیگ بندازه روش؟
یه سوال که امیدوارم بی ربط نباشه؛ چرا تایپیک به این خوبی Sticky نمیشه؟
مگه Cowon چی از Apple و Samsung کم داره؟![]()
بله البته به شرطی که بیشتر از 16 نخواد وگرنه 16 برای اونایی خوبه که به فظای زیاد احتیاج دارن مثلا یه 16 میخره و یه کارت 8 یا 16 هم اضافه میکنه که میشه کلی فظا
یکی از کمبود های این تاپیک نداشتن لیست مطالب هست که دارم دنبالش میوفتم
نگران نباشید ایشالا تا یکی دو هفته بعد با بزرگان بخش صحبت می کنم که اگه موافقت کردن استیکی بشه
پیشنهاد بدی نیست .. حتی اگه حافظه یاری کنه ، فکر کنم قبلا هم یکبار صحبتش شد با صاحب تاپیک ...
هرچند فلسفه استیکی دقیقا با اینکه "هر تاپیکی مهم و پربیننده اس رو استیکی کنیم" جور در نمیاد و فرض اینه که تاپیک قایم به ذات ، بدون استیکی شدن هم پیش میره... اما من هیچ مخالفتی ندارم و آماده رسیدگی هستم ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)