لطفا please HELP !!!
دوباره سلام به همه دوستان
.gif)
آقا من فکر کنم یه 20 ساعتی تو 6 7 تا فرومهای مربوط به هک کردن گوشیها مطالعه میکردم
ولی راستش خیلی گیج شدم از بس روشهای زیادی برا اینکار وجود داره / مثلا کل یه روش رو یه ساعت طول میکشید میخوندم بعد مثلا 2 صفحه بعدش نوشته بودن جواب نمیده
.gif)
(کلا چیزایی که یاد گرفتم از این فرومها این بود :
1. یه روش اینه که گوشیو هک کنیم تا هر برنامه ای رو بدون مشکل نصب کنیم .خود اینکار چندین روش داشت یکی با برنامه binpda بود یکی دیگه با برنامه heliox.. بود و برنامه های دیگه حالا من نمیدونم کدوم رو باید انجام بدم ،کار میکنه یا نه ، برا گوشی ضرر نداشته باشه و و و
2. راه دیگه گفته بودن که اصلا گوشیو هک نکنیم بریم سایت چینی opda در خواست بدیم cer key بیا برامون تا برنامه ها رو ساین کنیم .راه دیگه برنامه rompatcher? و یا برنامه ...signer و روشهای دیگه که هر کدوم کلی توضیحات دارن)
من میخواستم از دوستان پروفشنال بپرسم که
1. من باید از کدام یک از این راهها برای این گوشی استفاده کنم ؟(هک گوشی یا سایتopda یا...)
2. اگه امکان داره لینک فقط اون راهو با توضیحات کاملش بدن و لینکی که خیلی متنوع هست و همه راههارو گفته بعدش گفتن این راه اصلا کار نمیکنه و خیلی شلوغه و گیج کنندس ندن please
3. جدیدترین و بهترین روش هک برا گوشی من چیه؟
ببخشید طولانی شد ،خلاصه یه لینک بدید که فقط همون روش رو گفته باشه و کار منو راه بندازه
بازم مرسی مرسی مرسیییییییییییییییییی:43:(ب خشید زیاد حرف زدم
)