تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 84 از 156 اولاول ... 347480818283848586878894134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 831 به 840 از 1559

نام تاپيک: کلوپ N96

داره خودمونی میشه agha sami's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran - narmak

پيش فرض

سلام
    آقا بازیها رو N96 من کند نمیشه
    تا الان سه تا بازی از سایت n-gage به صورت تریال دانلود کردم : بازیهای asphalt4 /asphalt 3 /one
    هیچکدوم رو حتی برا یک ثانیه کند نشون نمیده !
    میخواستم ببینم چون که تریال هستن اینجوریه و اگه کاملشون رو بگیرم کند خواهند شد ،
    یا اینکه وقتی روان اجرا میکنه ، همواره همینجور میمونه ؟
    (آخه پس این کلیپای تو youtube چی بودن پس که نشون میدادن این گوشی n-gage هارو کند نشون میده)
    مرسی

پروفشنال اماستیاف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

چطوری میتونم تو یاهو مسنجر از دوربین جلویی بجای وبکم استفاده کنم البته باوای فای خود گوشی کانکت میشم
    تبدیل گوشی به وبکم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    تا الان سه تا بازی از سایت n-gage به صورت تریال دانلود کردم : بازیهای asphalt4 /asphalt 3 /one
    میخواستم ببینم چون که تریال هستن اینجوریه و اگه کاملشون رو بگیرم کند خواهند شد ،
    (آخه پس این کلیپای تو youtube چی بودن پس که نشون میدادن این گوشی n-gage هارو کند نشون میده)
    مرسی
    N96 توی انگیج هیچ مشکلی نداره.
    بعضی بازیها هستند که چیپ گرافیکی احتیاج دارن که N96 نداره و اونا رو بد اجرا میکنه.البته نسخه بدون چیپشون هم فکر کنم پیدا بشه.

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

یکی جواب منو بده
    دوستان آخرین ورژنی که برا این گوشی اومده چنده و میشه فایلهاش رو برام بزارین ممنون
    آخرین ورژن 12.043 هست و اگر نمیخواید زبان گوشیتون رو عوض کنید بهتره با خود گوشی آپدیت کنید.
    کد #0000#* رو بزنید و توی آپشن گزینه آپدیت رو بزنید و با Wifi یا GPRS آپدیتش کنید.حجمش حدود 3.5 مگابایت میشه.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran - narmak

14

لطفا please HELP !!!
    دوباره سلام به همه دوستان
    آقا من فکر کنم یه 20 ساعتی تو 6 7 تا فرومهای مربوط به هک کردن گوشیها مطالعه میکردم
    ولی راستش خیلی گیج شدم از بس روشهای زیادی برا اینکار وجود داره / مثلا کل یه روش رو یه ساعت طول میکشید میخوندم بعد مثلا 2 صفحه بعدش نوشته بودن جواب نمیده
    (کلا چیزایی که یاد گرفتم از این فرومها این بود : 1. یه روش اینه که گوشیو هک کنیم تا هر برنامه ای رو بدون مشکل نصب کنیم .خود اینکار چندین روش داشت یکی با برنامه binpda بود یکی دیگه با برنامه heliox.. بود و برنامه های دیگه حالا من نمیدونم کدوم رو باید انجام بدم ،کار میکنه یا نه ، برا گوشی ضرر نداشته باشه و و و

2. راه دیگه گفته بودن که اصلا گوشیو هک نکنیم بریم سایت چینی opda در خواست بدیم cer key بیا برامون تا برنامه ها رو ساین کنیم .راه دیگه برنامه rompatcher? و یا برنامه ...signer و روشهای دیگه که هر کدوم کلی توضیحات دارن)

من میخواستم از دوستان پروفشنال بپرسم که
    1. من باید از کدام یک از این راهها برای این گوشی استفاده کنم ؟(هک گوشی یا سایتopda یا...)

2. اگه امکان داره لینک فقط اون راهو با توضیحات کاملش بدن و لینکی که خیلی متنوع هست و همه راههارو گفته بعدش گفتن این راه اصلا کار نمیکنه و خیلی شلوغه و گیج کنندس ندن please

3. جدیدترین و بهترین روش هک برا گوشی من چیه؟

ببخشید طولانی شد ،خلاصه یه لینک بدید که فقط همون روش رو گفته باشه و کار منو راه بندازه

بازم مرسی مرسی مرسیییییییییییییییییی:43:(ب خشید زیاد حرف زدم)

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran - narmak

پيش فرض n-gage روی N96

سلام
    مرسی
    بازی evil و prance of persia و system rush و crash هم از سایت n-gage.com دانلود کردم ، اونهارو هم کاملا سریع و روان نشون میده(کاش میتونستم از صفحه گوشییم فیلم میگرفتم)
    لطفا یه بازی که ممکنه رو n96 کند باشه(چیپست سه بعدی بخواد / این 7 8 تا جدیدترین بازیهای ان گیج که در بالا گفتم که ظاهرا چیپست نمی خوان! ) بگید تا من اونو امتحان کنم
    مرسی

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

بازی evil و prance of persia و system rush و crash هم از سایت n-gage.com دانلود کردم ، اونهارو هم کاملا سریع و روان نشون میده(کاش میتونستم از صفحه گوشییم فیلم میگرفتم)
    لطفا یه بازی که ممکنه رو n96 کند باشه(چیپست سه بعدی بخواد / این 7 8 تا جدیدترین بازیهای ان گیج که در بالا گفتم که ظاهرا چیپست نمی خوان! ) بگید تا من اونو امتحان کنم
    مرسی
    پست 828 رو خوندی؟ اون بازی رو نصب کردی؟
    شاد باشی

ویرایش:

1. من باید از کدام یک از این راهها برای این گوشی استفاده کنم ؟(هک گوشی یا سایتopda یا...)

2. اگه امکان داره لینک فقط اون راهو با توضیحات کاملش بدن و لینکی که خیلی متنوع هست و همه راههارو گفته بعدش گفتن این راه اصلا کار نمیکنه و خیلی شلوغه و گیج کنندس ندن please

از همکارا نمیشه بپرسی؟ : دی

جواب همشون تو تاپیک امضامه...

هک کلیه گوشی های سری 60 ویرایش 3 و 5 (Pre FP1, FP1, FP2) به روش HelloOX

هم به OPDA نیاز داره...هم گوشی هک میشه...
    شاد باشی
    Last edited by Legend; 08-05-2009 at 12:15.

8. این کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran - narmak

13

لطفا please HELP !!!
    دوباره سلام به همه دوستان
    آقا من فکر کنم یه 20 ساعتی تو 6 7 تا فرومهای مربوط به هک کردن گوشیها مطالعه میکردم
    ولی راستش خیلی گیج شدم از بس روشهای زیادی برا اینکار وجود داره / مثلا کل یه روش رو یه ساعت طول میکشید میخوندم بعد مثلا 2 صفحه بعدش نوشته بودن جواب نمیده
    (کلا چیزایی که یاد گرفتم از این فرومها این بود : 1. یه روش اینه که گوشیو هک کنیم تا هر برنامه ای رو بدون مشکل نصب کنیم .خود اینکار چندین روش داشت یکی با برنامه binpda بود یکی دیگه با برنامه heliox.. بود و برنامه های دیگه حالا من نمیدونم کدوم رو باید انجام بدم ،کار میکنه یا نه ، برا گوشی ضرر نداشته باشه و و و

2. راه دیگه گفته بودن که اصلا گوشیو هک نکنیم بریم سایت چینی opda در خواست بدیم cer key بیا برامون تا برنامه ها رو ساین کنیم .راه دیگه برنامه rompatcher? و یا برنامه ...signer و روشهای دیگه که هر کدوم کلی توضیحات دارن)

ببخشید طولانی شد ،خلاصه یه لینک بدید که فقط همون روش رو گفته باشه و کار منو راه بندازه

بازم مرسی مرسی مرسیییییییییییییییییی:43:(ب خشید زیاد حرف زدم)
    ببخشید یادم رفت از آقای Legend تشکر کنم
    اطلاعات کلی که ذر بالا نیز نوشتم ، از طریق لینکی که ایشان معرفی کردند به من ، بدست آوردم
    فقط انتخاب از بین این همه راه و روش برا من که تازه کارم یه کم سخته

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran - narmak

1

بازم تشکر از آقای Legend (دکمه تشکر را نیز زدم )(شما خیلی خوبید)
    درست فرمودید اون بازی که معرفی کردید روی گوشی من نزدیک پیچها و ساختمانهای بزرگ یه کم کند میشه
    همونطور که نوشته بودند این بازی چیپست میخواد اگه اشتباه نکنم
    تعجب میکنم چرا n-gage بازیهاشو اینجوری با کیفیت تر نمیسازه ،شاید میخواد به جز دارندگان n95 و n82 که چیپست دارند بقیه افراد با گوشیهای n85 / n96 / n81 و ... هم بتونن اونهارو بازی کنن و این بازیها محدوده بزرگتری از خانواده نوکیا رو پوشش بده
    به هر حال من الان خیلی خوشحالم که گوشیم تمام بازیهای جدید N-Gage رو روان اجرا میکنه (چون موقع خرید به خودم گفته بودم که با این گوشی اصلا نمیشه حتی یک بازی روان اجرا کرد بعلت نبود چیپست و نیز سی پی یو کمتر و قید بازی کردنو به کل زده بودم و رو بقیه امکاناتش حساب میکردم که خوشبختانه اینجوری از آب در آمد .)

دوباره یه تشکر خیلی ویژه (نشد دوباره دکمه تشکر رو بزنم )
    این لینک جدیدی که معرفی کردید برای هک گوشی را میخونم ، اگه به مشکل خوردم بازم از شما میپرسم :43:
    مرسی مرسی مرسی از اینکه به سوالای من جواب میدهید

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran - narmak

2

دوباره HELP PLZZ

ببخشید که سوالم ممکنه یه کم بچه گانه باشه ولی خوب کلا یه کم زیادی تازه کارم:43:

آقا من می خوام برای کسانی که اینجا N96 دارند (مثل آقای اماستیاف ) پیغام بفرستم تا باهم در ارتباط باشیم و تا در مورد گوشیم به من یه کمی کمک کنن
    ولی هر کاری میکنم نمیشه

همش این پیغام میاد :
    شما قبل از ارسال 10 مطلب ( گفتگو) در انجمن ،امکان ارسال پیغام خصوصی را ندارید !

منم منظورش رو نمبفهمم که چی کار باید بکنم . ( نخندید ولی من هنوز درست فرق بین فروم و پست و تالار و مطلب گفتگو رو نمیدونم )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •