دوست گل فایل رو تو sys زمانی میتونید کپی کنید که گوشیتون هک شده باشه .
منظورتون از "شتاب سنج رو من فعال کردم ولی تو منوها نیست " رو نفهمیدم ! بیشتر توضیح بدید تا بگم
دوست گل فایل رو تو sys زمانی میتونید کپی کنید که گوشیتون هک شده باشه .
منظورتون از "شتاب سنج رو من فعال کردم ولی تو منوها نیست " رو نفهمیدم ! بیشتر توضیح بدید تا بگم
دوست عزیز ، شتاب سنج سخت افزاری هست بر روی بعضی از گوشی های رده بالا و کاربردهای زیادی میتونه داشته باشه . مثلا در هر قسمت از منو و برنامه ها و گاها بازیها با کج کردن 90 درجه ای گوشی تصویر به طور خودکار همراه با جلوه های ویژه میچرخه . برنامه هایی هم برای شتاب سنج ها نوشته شده که اغلب تحت پایتون هستن . برای مثال برنامه هایی هستن که با اونها میشه در بین منوها با حرکت دادن گوشی حرکت کرد یا با تکون گوشی گوشی رو سایلنت کرد یا حتا تم عوض کرد . بازی های زیبایی هم تحت شتاب سنج هستند که بسیار جالبن برای نمونه marbel maze
نه irani 118 عزیز . این به نظر من یه باگ رو سیستم عاملشه که یا رو نسخه هایه قبلی نبود یا با آپدیت حل شدنیه + اینکه دوستان شاید به اون ترتیبی که ما به مشکل خوردیم با گوشیشون کار نکردند.
شاد و سرافراز باشی![]()
من یک گوشی n85 دارم که پلاستیک سرتاسری روی دکمه های سبز و قرمز و در واقع پلاستیک روی کلیدهای آن در قسمت چپ یعنی از طرف دکمه سبز بلند شده به طوری که می شه چراغهای(led) زیر اونو دید به نظرتون چکار کنم آیا می شه اونو بچسبونم
در مورد شتاب سنج مشکلم حل شد .
ولی اگه نخوام گوشی رو هک کنم اصلا راهی نیست که برنامه رو گوشی بریزم ؟
من هم دقیقا این مشکل رو تو گوشیم دارم ولی گوشی رو ریست میکنم تامشکلش حل بشه.
دقیقا درسته . این مشکل فک کنم واسه همه کم و بیش باشه ، من قبلا هم گفته بودم جنسش و حالت و مقاومت قسمت رویی گوشی اصلا خوب نیست ، هم روی دکمه ها لق میشه هم بسیار بسیار اثر انگشت روش میمونه و به نظر من به کوچکترین ضربه بنده ! مال من هم مثله مال شماست ، شل به طوری که نور زیر کلیدها از کنار هم دیده میشه !!!![]()
خوشحالیم که مشکل شتاب سنجت حل شد
برای نصب 90 % برنامه ها ساین کردنشون کافی ولی برای بعضی ها هم هک الزامیه . اونی هم که گفتید چطور فایل ها رو رو sys بریزید باید بگم که دسترسی به این فایل دو راه داره : 1-هک گوشی 2-استفاده از برنامه file man به نام mod راه دیگه ای نیست . ولی اگه می خواین برنامه ی ساده ای نصب کنید و با مشکل cer مواجهید به تاپیک هک و ساین مراجعه کنید
شاد باشید![]()
دوست خوبم ، به نظرم با ریست حل نشه ، چون یه باگ نرم افزاری هست که رو سیستم عاملش هست و با آپدیت به احتمال 80% حل شدنیه . اگرم تونستی حلش کنی به ما هم خبربده که مام حلش کنیم
![]()
كي قيمتش كم ميشه؟
هنوز 400 تا420 مونده!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)